Jobbjobbjobb

Att det kan vara så jobbigt att jobba :P Jag tror mest att jag är ovan; på praktikerna kunde jag ju gå hem tidigare och jag var bara där 4 dagar i veckan. Nu är jag där jämt. Känns det som i alla fall. Har väl inte fått det bästa schemat så här i början, jag hoppas att det blir bättre sen. Tur att jag kan ta bilen ofta!

Puss

Hej

Skälet till att jag inte bloggar just nu är att jag aldrig orkar/har tid att sitta vid datorn. Ett resultat av inskolning på nya jobbet. Det är kul men sjukt krävande att vara ny. Är det inte utbildningar så är det möten eller så är det hårt jobb. Så jag slocknar helt enkelt när jag kommer hem. Kul va?! Förhoppningsvis blir det bättre snart :)

Jag är på bra humör ganska ofta nu! För det börjar bli VÅR! Och ingen älskar våren mer än jag! Jag kan överleva en hel vinter på tanken när man för första gången kan gå till affären på kvällen i bara kofta, utan att frysa, och det inte är mörkt! Då ler jag :) Och snart tror jag nog att vi är där! :D

I helgen är jag ledig, thank God. MYCKET välbehövligt. Veckan har nämligen bestått av utbildning, utbildning och utbildning. Och på det jobb och jobb. Och det sista som hände idag var... tam tam tam.... Utbildning! Sista timmen en fredag innan helg... Inte smart. Men det var matnyttigt! Vi har faktiskt fått en sjukt bra inskolning. :)

Imorgon ska jag träna lite (en annan sak som blir lidande) och sen kommer V och V över för middag och Melodifestival! Sjukt mysigt! A jobbar som vanligt, honom ser jag inte så mycket av :( Våra scheman har krockat iprincip så mycket det går. Tur att det bara är för en kort period.

Puss


Pallar inte

Jag pallar inte skriva blogg längre, finns andra och roligare saker att göra :P Och så är jag sjukt upptagen these days. Jobbet tar mycket tid. Call me!

Puss

Helt slut!

Tre dagar på nya jobbet, sen är jag helt slut :) Kanske inte av ett högt tempo (även om det har varit mycket att göra!), snarare alla dessa intryck. Och det lär ju ta ett par veckor till innan allt känns tryggt. Det känns väldigt bra att ha 4 veckors inskolning :) De två senaste dagarna har jag mest försökt hälsa på alla, få rätsida på rutiner, lärt mig hitta... Och sen självklart deltagit i arbetet! Absolut inte i full skala men mer och mer. Jag tror det här kan bli bra :) Idag är jag dock helt slut efter en rörig torsdagskväll och en halvrörig fredagsdag. Som tur var är jag ledig i helgen! Så nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig. Det eller göra en skål popcorn och kolla på Bröllopsduellen.

Puss


Första dagen

Nu har jag avverkat den första dagen med det jag ska göra i resten av mitt yrkesverksamma liv: som sjuksköterska. Nu kanske det inte blir riktigt så, men det är i alla fall det jag är! Helt sjukt faktiskt. Men dagen gick bra, det var intro i form av föreläsningar, information och lite sånt. En riktigt skönt start. Imorgon och på fredag är det "riktiga" dagar, så det börjar på riktigt då.

Snart ska jag iväg och rida igen. Idag blir det långkallingar, mössa och ullinlägg i ridstövlarna; det är svinkallt ute!

Puss