Veckorna går snabbt alltså...

Ännu en helg avklarad. Shit vad snabbt tiden går!!

Var på nån slags hemmafest igår, drack en vinare, sjöng lite sing star. Sen så gick jag och A hem. Var faktiskt skönt. Palla dra på Väsbys krogar. =P Men men. Lägenheten var det äckligaste jag varit med om. Jag visste inte om jag vågade gå på toa. Haha.

Innan festen var jag och A på en liten shoppingrunda. Var bl.a. på Jysk och köpte lite saker till badrummet. Vårt badrum som honey sa. =D Köpte också en bilstereo. Men den vet jag inte hur den fungerar. Än. Ha.

Har varit en riktigt bra helg! Nu mår jag iof lite illa, men det ska inte förstöra det. V var och hälsade på idag. Vi övade inför högskoleprovet och det gick jättebra! Sen färgade hon mina ögonfransar och sminkade mig lite. Hon är så duktig. =)

Yaya, imorgon tänkte jag titta till hästen min.

Puss

Vikariat

De senaste dagarna har flytit på som vanligt. Lite trött och "ur balans" som L säger, men annars är det bra. =P Har bara orkat träna en gång, jag och K dansade. Satan vad jag är dålig. Så dålig trodde inte jag att jag var. Men jag antar att övning ger färdighet, så jag får väl testa igen.
Annars har jag jobbat, varit hemma ganska mycket också. Umgåtts med T och resten av familjen och lekt med Kiwi. =) På jobbet har det flytit på, eller, rätt mycket fel eftersom att jag varit så trött. Ska eventuellt ta ledigt under höstlovet så jag får vila upp mig, en sommar utan semester var rätt krävande.
Har fått ett vikariat på A's schema när hon pluggar. Det ligger på ca 30 timmar i veckan, vilket är bra. =) Känns bra att E tror på mig.

Nu ska jag antingen diska eller sova en stund till. Jobbar 11-19. Hmm...

Puss!

Helg

Yepps, den här helgen är över. Tack gode gud. Den innehöll 20 timmars arbete. På två dagar. Ja, det kändes i benen. Somnade 21.30 på lördagskvällen. Stackars A. Älsklingen. =)

Var hos en vän, mest till A, och tittade på nån dålig kinafilm med massa slagsmål. Skitboring. =P Passade på att beställa hem hö till stallet. Behövs verkligen. Den sista touchen om när det ska levereras tänkte jag ringa om imorgon. När jag pratat med P och V. Men ingen av dem svarar när jag ringer. =( Säkert upptagna med annat bara.

Nu är jag rätt seg. Vet inte vad jag ska göra. Titta på idol antar jag. Och ingen bil har jag. Apropå ingenting. Den är på verkstaden hos C och blir servad. Ja, i alla fall igenomtittad. Det lät inte så bra om den och avgassystemet håller på att paja. Men men. Shit happens.

Imorgon är det en ny dag. Ska jobba och sen dansa med K. Haha, vi kommer äga. =P Jag får i alla fall röra på mitt fläst som de senaste dagarna har fått smaka på massa godis och chips. Ooops.

Puss

En dag på ICA leder till...

... Trötthet. Shit. Jag var grymt trött idag. Orkade knappt vara trevlig. Ett leende kostade jag på, men den normala charmen såg inte många. Mådde inte bra alls.

...Frågor. Funderade på en sak när jag satt och såsade idag. När man har extrapris på tomater, varför är det bara invandrare som storköper detta? Inget illa menat mot invandrare, men jag såg inte en enda svensk som köpte lika mycket tomater som vissa invandrare. Äter de mer tomater? Gillar de tomater mer än oss svenskar? Är de mer ekonomiska och köper upp ett lager när det är billigt? Isådanafall, fryser de då in tomaterna så de inte möglar? Ja, frågorna kretsade i mitt trötta huvud idag. Kanske samlar de släkten när det är extrapris på tomater, bara för att få utnyttja priset? Hmm...

...Pengar. Fick lönespecen idag. Ungefär vad jag hade beräknat. Tur det. Men det mesta går väl åt till räkningar; bilen, hästen, La Redoute, mobilen, resor... Ja, det är inte billigt att leva bra.

...Stress. Fråga mig inte, men jag lyckas stressa upp mig riktigt mycket när jag jobbar. Man ska vara trevlig, korrekt (tro mig, gör man fel är man stundtals dödens), glad, charmig, pratglad, effektiv, förutspående (blir det kö?), stark (man måste stå på sig själv), kunna ta kritik, skaka av sig kritik, var ännu mer trevlig, vara ännu mer effektiv... Ja, listan är lång. Ni som skrattar nu; det ÄR jobbigare att jobba som kassörska än vad många tror. Alla tycks ju tro att man bara kan köra över oss och att vi inte är människor. Lyssna nu noga gott folk: KÖR INTE ÖVER OSS! Vi är inte perfekta. Trust me.

Ja, mycket mer än så leder inte en dag på ICA till. Visst, man utvecklas och bla bla bla, men inte just nu känner jag. Det ända jag utvecklade idag var en trötthet. Och en dålig tidsuppfattning. Ibland går det snabbt, men fan inte idag.

Puss Emelie

2007 Emmy Awards

Har inte bloggat om mode på ett braaaa tag, men nu är det dags igen. I går natt gick 2007 års Emmy Awards av stapeln och här är lite skvaller om kläderna:
Felicity Huffmans knallrosa klänning kanske inte sitter rätt i Sveriges höst, men på röda mattan satt den som en smäck. Läcker urringning dessutom.
Vanessa Williams kom i en ljustgrön klänning som jag tror är inspirerad av klänningen Penelope Cruz hade på Oscarsgalan. Söt var hon som vanligt i alla fall.
Debra Messing kunde kanske ha valt en klänning där hennes bröst lyftes fram lite mer, blev chockad över att hon inte hade några alls! Men klänningen var okej i svart och vitt som alltid går hem.
Ellen Pompeo hade hittat en ursnygg svart, axelbandslös klänning som jag gärna skulle döda för. Med ett smalt svart skärp i midjan skapade hon en otroligt snygg look.
Anna Paquin hade en vacken vit klänning som såg väldigt glammig ut. Hade hon lagt till någonting färglatt eller valt en annan färg på klänningen skulle det vara toppen. Nu var den bara ok.
Ali Larter, som tyvärr är alldeles för smal enligt mig, hade hittat en vrålsnygg röd klänning som passade henne perfekt. Även den axelbandslös, någonting som verkade vara "inne" i årets Emmy Awards.
Becki Newton såg mest ut som en sjöjungfru i sin klänning, och det inte bara eftersom att den är jungfruskuren, utan också eftersom den verkar ha fjäll. Nej tack. Hon valde i alla fall som alla andra att ha axelbandlöst.
Teri Hatcher hade en supersöt klänning, men sexig på samma gång, och såg strålande ut. Hon gick emot strömmen och valde en med axelband, men det blev absolut inte fulare på något sätt.
Heidi Klum valde en röd klänning, axelbandlös så klart, med en vågad slits upp till övre delen av låret. Herregud vad vacker hon var i den klänningen! En av mina favoriter.
Alla killar hade sedvanligt kostym i mestadels svart, men lite grått syntes också.

Ja, det var några, alla orkar man inte ta med. ; ) För att se bilder på alla, gå in på
E!'s hemsida som har ett jättebra galleri. =) Tänkte lägga upp det här igår, men det försvann först.

Puss


Sovit

Guud vad skönt, gick och la mig klockan 22 igår kväll. Vaknade halv 9, gick upp vid 9 och åt frukost med A. Han gick till jobbet vid 9.0. Då somnade jag om tills nu! =D Sååå gryyymt skööönt.

Nu ska jag ut i solen och hoppla pålle.

Puss

Utgången =)

Var ute på Hirshenkeller med T, P och S. Eller, kvällen började med att jag tog bilen till S i Vendelsö (det gick inte lika smidigt som jag hade hoppats på) där vi förade lite på vin, öl och cider. Försökte spela ölspelet, men det var ingen av oss som fattade reglerna. Haha. Så det blev kortspel. Många nya smeknamn blev det. Sen lite charader. Som jag sög på. =P Drack kanske två glas vin, alldeles lagom eftersom jag skulle ta det lugnt. Sen drog vi till Hirshen då. P var askissnödig och gjorde vad som krävdes på Gullmarsplan. Vi andra var lite fräschare och väntade tills vi kom in på klubben. ; ) P och speciellt S drev med varenda kille på stället! Det var sjukt kul! En kille dansade bugg eller nåt med henne och vi andra bara stod och garvade! Fy fan vad kul. =P Sen såg resten av kvällen likadan ut, vi drev och vi röjde. Skitnice. =) Men äckligt svettig blev man. Hade glömt hur äckligt det är att gå ut. Drack för övrigt bara en Bacardi Breezer på stället, men det räckte. =) Var mycket i ett rum bredvid och rockade till gamla hits. Skitnice eftersom att stora dansgolvet var proppat med folk och musiken var boring. Sen kom en läskig kille och raggade på mig heeela tiden, men jag bara gick iväg. Men icke brydde han sig. S sa till slut att jag var lesbisk. =P Det fungerade i alla fall. ; )

Sov hos S i Vendelsö, tog bilen hem vid 12. Var rädd att jag inte skulle hitta hem, men det gick så bra så. =) Nu längtar jag tills jag får träffa min underbara A bara. =) Love you. =)

Gud vilket konstigt och tråkigt inlägg, men men, jag hade askul igår i alla fall. =)

Puss!

New day

Sovit nu, känns bra. =) Somnade på stört när jag la huvudet på kudden, det var bara mamma och Christian som väckte mig när jag hade låst ut dem på kvällen. =P Men sen somnade jag om direkt.

Funderar på att åka och köpa målarfärg idag och måla om K's box. Skulle vara toppen. =) Och köpa en täckeshängare också. Det behövs. Hehe. Och ett täcke. =P Men allt för mycket pengar har jag inte. Tyvärr. Ska spela på Lotto idag och se om man kan komma över 102 miljoners vinsten. Hah, stor chans. Typ en på 1.000.000.000.000.000. Eller nåt.

Nu blev jag inspirerad, ska nog göra mig iordning. =)

Puss

Trött, yes I am

Första lediga helgen på evigheter! Och då menar jag evigheter. =P Min kalender går inte ens tillbaka så långt sen jag var ledig sist. Så jag är sjukt trött. Jobbade 7.45-17 också, sliten efter det.

Var barnvakt åt grannens dotter idag, men jag höll på att somna innan henne! Fick övertala henne att gå och lägga sig så jag kunde komma hem och få sova. =P Ska göra det snart, ska bara vänta på att lillebror kommer hem. Är barnvakt åt honom med. Som tur är klarar han sig bättre.

Har bokat biljetter till Globen Horse Show första advent nu! =D Med H. Ska bli askul! =)

Ska ut med P och hennes polare i morgon. Om jag inte somnar. Tur att vi inte skulle ut idag, jag är svintrött. Jag tror inte att jag har varit ute sen 8 juni när Vilunda hade sin skiva. Skäms på mig. Men som sagt, mina helger har gått åt att jobba. Har ju inte haft semester heller. Jaja.

Nu ska jag hitta på nåt kul. Typ sova. =P

Puss!

Bra dag, nice chef ; )

Dagen har faktiskt varit bra idag, även om man inte ska ropa hej förrän man är över bäcken, dagen är ju inte slut. Har jobbat 9-17, riktigt soft, lagom med kunder och så. Trevligt folk. =) Mitt i allt ringer chefen och säger "Hej, jag ville bara säga att du är så himla trevlig och glad mot kunderna". Meeen, tänkte jag, det brukar alltid finnas baktankar med allt. "Ja, det var bara det jag ville säga." Sååå underbart roligt att höra! Det är verkligen sånt man behöver! Jag blev alldeles röd av genans, men givetvis väääldigt glad. =)

Ska snart iväg och träna med K. Ett Tour de France klass på SATS. Riktigt kul det med. ; ) Sen blir det hem till A och sova. Mysigt. =)

Ja, solen skiner också, en superdag. Eller, i alla fall en bra. =) Hoppas morgondagen blir lika bra, då ska jag jobba 7.45-17. Så jag är ledig på kvällen! =D Sen är jag ledig hela helgen! Guuuuud vad skönt! =D

Puss på er!


Så söt

Älskade A var så söt och underbar häromdagen. Helt plötsligt sa han "vet du, jag tror jag älskar dig. Eller, jag vet att jag gör det". Hur sött är inte det? Min älskling =)

Sen blev han sjuk och fick stanna hemma. Stackarn. Han var väldans pigg, sa han, igår kväll när jag var trött så han skulle bara stanna uppe en stund och titta på tv. Klockan fem på morgonen vaknade jag och då sov han på soffan. Sötnos! Han somnade inför Jay Leno. Cutie. =)

Ja, resten av allt går halvhackande framåt. Jag är trött men kämpar. Tyvärr inget roligt att se fram emot. Så jag har börjat se fram emot julen. Haha!! Jag borde verkligen ha någonting annat att se fram emot som ligger närmre i tiden. We'll see.

Puss!

Inte att leka med

Jobbade 7-17 idag. Det är verkligen inte att leka med. Jag har stått upp hela dagen så mina vader och lår och knäna (!!) värker! Men egentligen ska jag inte klaga. Jag får ta mer ansvar, har ett bra jobb och får en lön varje månad. Det är inte alla som kan skryta med det. =) Jobbarkompisarna är också grymma. Iprincip alla faktiskt! Asnice. =) Så jag ska inte klaga. Men mina ben ska. Och kan. Och gör. =) Men det är lyckliga ben. Det ska dom vara. Haha. Får väl köpa bättre skor. ; ) Sneakers kanske inte är det bästa när man jobbar 10 timmar. Haha.

Yaya, jag är jättenöjd med mitt jobb, även om man kanske inte alltid låter så. I promise you. =)

Nu fortsätter fotbollen och en nyduschad pojkvän kommer ut ur badrummet, så shing shing!!

Puss


Vad gör man?

Vad gör man när man är förvirrad? Jag vet, frågar, men om man känner sig dum? Om man inte vet hur reaktionen kommer bli? Är man för påstridig? Jag vet inte... Jag borde göra som jag vill och känner, men jag vill inte irritera andra. Det blir bara fel. Suck. Men när inte intresse visas, då måste man göra saker. Men jag vet inte.

Jo, jag ska göra som jag anser.

Ont i halsen igen för övrigt. Skitkul....


Puss

Feels better

Ja, en kort jogging/gå/spurt-tur hjälpte att få igång musklerna. Sen lite skön stretching på det. Jag älskar stretching, det är det bästa på ett träningspass. =P En god sallad stod framdukad på bordet när jag kom hem och sen en skön dusch med en timmes sömn på. Efter det ett samtal till pojkvännen, ska ses vid åtta, och en konversation med P gjorde det hela toppen. =) Nu är jag på bättringsväg i alla fall. Min kropp känns bättre och hjärnan likaså.

Träning och nära och kära piggar alltid upp dagen, så är du ledsen så rekommenderar jag detta. =)

Puss!

Hatar såna dagar

Som idag. Seg men ändå pigg, kan inte sitta still. Men ändå trött. Irriterad. Men inte på något speciellt. Kort stubin. Varför vet jag inte. Vill träna, känner det i kroppen, men halsen gör ont. Vågar inte chansa att den ska bli sämre igen. Orkar inte träna, för jag är för trött. Men jag vill. Vill göra något kul. Men det finns ingen att göra det med. Gaaash. Skitdag. Grinig. Irriterad. Jisus.

Lite bättre nu. Anmälde mig just till högskoleprovet. Ganska kul att få plugga till någonting igen. =)

Ont i örat också. jippie.

Puss

Saturday night, en vanlig lördag i mitt nya liv

Den senaste tiden har mina helger sett likadana ut. Jobb, häst, sovit. Och pojkvänne då. Men den här dagen är han på fest. =) Jag har inte varit på fest sen... Ja, sen studenten. Hjälp vad jag är slö. Men jag trivs utan dem också. =) Jobbet tar ju över. =P

Var hos K idag. T var med, han borstade och red. Duktig kille. =) Jag "halvsmörjde" sadeln lite. Haha. Får bli bättre nån annan gång. =)

Jobbade också kväll. Interesting, isn't it? Ganska lugnt, men shit vad trött jag var. Tur att man jobbade med V och J. Så roliga. =)

Ja, så ser mina lördagar ut för det mesta nu för tiden. Antingen skaffar jag mig ett mer ungdomligt liv eller så lever jag vidare. Just nu ska jag titta på film med T, så jag lever vidare i mitt nya liv. I alla fall just nu.

Puss