Helg

Har varit lite upp och ned dessa dagar. Trött, pigg, glad, sur, taggad...

Fick p-böter efter en storhandling. 450 jävla kronor!

Jobbar hela helgen. Och tis-fre nästa vecka.

Om tre veckor börjar skolan.

Hjälpt A med matten. Han är smart men en jävla tidsoptimist...

Planerar inför en två månaders resa till Thailand i Januari. Tänkte skriva c-uppsatsen där :)

Det regnar och regnar och regnar...

Min sista dos av Doxyferm idag. Fortfarande inte bra.

På g att köpa lägenhet! Nu gäller det att hålla tummarna...

Puss

En eftermiddag på stan

Åkte in så jag var vid södra stn vid 3, träffade A och gick och fikade :) Pastasallad med morotskaka till efterrätt. Mums! Gick i lite butiker efteråt, hade dock glömt kontokortet hemma, bra för plånboken, tråkigt för mig :P En mycket trevlig eftermiddag! Förmiddagen spenderades återigen med att hjälpa A att plugga. Det är lite tight om tid där just nu... Och kvällen vet jag inte hur jag ska spendera. Hade tänkt att crasha mammas hus, men de hade åkt till Norrtälje :P

Imorgon har jag inte heller några planer, V jobbade... Kanske träffa E! Som jag för övrigt träffade på tåget in till stan, mycket trevligt :)

Puss

Två dagars ledighet :)

Efter att ha jobbat i två dagar ska jag nu vara ledig i två :) Lovely! Sen är det visserligen jobb fre-sön, men det gör inte så mycket :)

Har inte gjort så mycket idag. Är fortfarande helt utpumpad efter sjukligheten :P Försökte sova lite på eftermiddagen men en snorunge på gården skrev som en idiot efter nån så jag vaknade :( Det är inte första gången han gör det! Håll koll på era ungar...

Imorgon ska jag hjälpa älsklingen med matten (jag är bara för snäll) och sen träffa A i stan! Ska bli så roligt, vi har inte setts på hela sommaren! :):)

Torsdagen ska jag väl försöka göra någonting på. Typ träffa nån vän :D Ska väl tvinga V :)

Puss

Back on track

Dyxyfermet hjälpte 100 ggr bättre än Kåvepeninet vilket betyder att jag är back on track! Ska till jobbet idag och röja loss lite, men först måste jag till läkaren och kolla infektionsvärdena. Jag lovar att de gått ner! Jag mår bättre och börjar till och med få tillbaka luktsinnet! :D

Den här veckan jobbar jag mån, tis, fre, lör och sön. Annars tänkte jag träffa vänner och hjälpa A med matteuppgifter. Det skulle också behöva städas en omgång efter en veckas sjuklighet.

Var på Ikea igår med A, inhandlade en ny matta (:D) och lite småprylar. Var sjukt länge sen jag var där. Och kollade in på Chilli, den butiken har potential. :)

Puss

Uppdaterat 22:21

Läkaren från akuten ringde, jag hade inte mycoplasma, det var nån annan ovanlig bakterie som hade orsakat allt. Jag frågade hur jag blev smittad, han svarade att jag hade haft otur. Typiskt mig. Läkaren på vårdcentralen sa att jag hade haft lunginflammation och att det fortfarande rosslade i lungorna. Ska på återbesök 8/9. Har annars jobbat idag, varit lugnt och skönt! :D Hoppas att det är det imorgon också :)

Nu ska jag sova, upp tidigt.

Puss

Om en månad

Om en månad exakt idag börjar skolan igen. Hur sjukt är inte det?? Vart tog sommaren vägen? (Läs: jag har inte sett till någon sommar eftersom jag har jobbat). Det är iof en hel månad men det låter lite.

Har fått ny antibiotika och hostmedicin. Hoppas att det hjälper. Känner mig lite bättre idag. Ont i halsen bara :S Imorgon har jag tagit den nya kuren i 3 dygn, då borde jag känna förändring. Och jag borde orka jobba på måndag.

Imorgon är det lördag och jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Puss

Addera:

* Bihåleinflammation

* Luktsinnet borta

LOVELY!

Fortfarande sjuk

Har inte orkat bloggat eftersom jag fortfarande är sjuk. Ligger med nåt som känns som bihåleinflammation, bronkit och luftvägsinfektion. Superduperkul... Äter antibiotika, hostmedicin, slemlösande medicin, alvedon och luftrörsvidgande vid behov. Mår piss och har feber. Gör absolut ingenting på dagarna. Kollar på TV, läser och sover. A är och grillar medan jag är hemma. SKIT!

Imorgon hoppas jag på att allt ska börja vända, då har jag ätit antibiotika i 3 dagar. Men man vet aldrig. Idag har jag haft en febertopp.

Puss

Sjuk

Har lyckats dra på mig nåt skit som satt sig i halsen, svullen och röd är jag. KUL! Som om hostan inte vore nog... Det är inte roligt att hosta och ha ont i halsen :( Har fått sjukskriva mig imorgon, ska ringa närakuten då, se om jag ska komma upp och ta nåt prov. :S

Nu blir det en lugn kväll, ska duscha sen leta upp nåt gott och kallt att äta som tröst.

Puss

Det fortsätter på samma sätt

Jag är inte alls bra på att uppdatera, men det beror mest på att jag bara jobbar hela tiden och det inte finns så mycket att skriva om. Jobb hit och jobb dit. Ömma ben och få lediga dagar. Jobbar dag imorgon och även på måndag. Sen ledig på tis :)

Puss

En ledig dag i solen

Har haft en ledig dag, imorgon börjar en femdagarsperiod av jobb. Jag har passat på att hjälpa A med matten, handla mat, umgås med K, vara hos doktorn och slappa i solen hos mamma med en bok. :) En bra dag helt enkelt! Var hos läkaren eftersom att jag har haft en hemsk hosta typ 5 veckor nu, fick acetylcystein och mollipect mot hostan och slemmet. Får se om det hjälper. Annars skulle jag få göra en lugnröntgen.

Jobbet går ganska bra, jag är fortfarande ny så jag lär mig fortfarande rutinerna. Blir väl lite sura miner här och där men man kan inte blidga alla. Jag kämpar på.

Hade ju sökt till läkarprogrammet, blev reserv 1500 typ... VAD SKA MAN GÖRA?? Nu ger jag upp det där.

Imorgon ska jag upp tidigt, men jag får låna mammas bil :)

Puss

Hemma igen

Nu är jag tillbaka i värmen, efter att ha spenderat fyra dagar i - värmen. Det var sjukt varmt i London, tydligen hade det inte regnat där på över en månad! Jag menar, det är ju London, där ska det väl regna?! ;)

Dag 1: kollade runt i affärer, åt middag på en engelsk pub. Tog en kvällspromenad i Hyde Park.

Dag 2: gick omkring till sevärdheter; London eye, Aquarium, Big Ben, Westminister Abbey, Themsenfloden etc. Åkte tunnelbana och shoppade på Oxford street.

Dag 3: Var på Madame Toussads. Galet mycket folk! Gick sedan ytterligare en sväng på Oxford street. Såg bronsmatchen på en pub!

Dag 4: Utcheckning, träffade J och fikade. Åkte H express till flygplatsen.

A hade råkat bokat in oss på ett hotellrum utan AC vilket resulterade i sjukt varma nätter! Snacka om att jag sov bra när jag kom hem... :)

Nu har jobbet dragit igång igen. Jobbar 6 dagar den här veckan. Är redan helt slut. Kan delvis bero på att det är typ 35 grader på avdelningen...

Puss

Ambulansen sedan London

Imorgon åker jag på en tur med ambulansen igen, och det ska bli så roligt!! Spännande också ;)

På torsdag morgon åker jag och A till London på en weekend, även det ska bli roligt! Vi lyfter redan 7.55 så vi har hela torsdagen på oss och sedan kommer vi hem vid 20-tiden på söndag. Sedan är det jobb på måndag igen...

Vi ska försöka hinna med Madame Toussads, London Eye, Oxford street, Towern och alla andra turistattraktioner! Och förhoppningsvis kommer jag hem med en stoor resväska ;)

Puss

LEDIGHET!!

Trots att jag bara jobbat på DS i mindre än 2 veckor känns det underbart att ha ledigt nu! 9 dagar av total frihet...!! :D Det känns underbart, inte minst efter 2 köriga dagar på jobbet...

Jag vet att det är underbart väder ute och att jag sitter inne, men jag orkar inget annat. A och typ alla andra är ute men jag tänkte gosa ner mig och kolla på Twilight och New Moon eftersom att jag ska se Eclipse på söndag. :) Mysigt det med.

Imorgon åker vi till Ekerö och badar, det ska bli så kul! Jag längtar efter att få sola och svalka mig i vattnet :)

Puss

En dag till, sen är det en veckas ledighet!

Imorgon är sista dagen innan jag är ledig lör, sön, mån-sön! Och på den tiden ska jag till London, se Eclipse, åka till Ekerö och bada, träffa vänner och mycket mer! Det ska bli skönt att ha lite ledigt efter två intensiva veckor på avd 73.

Jag fick jobba natt mån-tis vilket innebar att jag fick en dag mindre ledigt. Men men. Jag är ju där för att jobba :) Att gå ensam går väl sådär. Det går inte så snabbt, men det går. Jag kommer nog in i det snart.

Puss