Trött

Ja, usch, jag känner mig helt borta, jag fattar inte varför jag inte är piggare. Jag tog en långpromenad för att få igång blodcirkulationen och kanske också humöret, men icke. Kanske är det nattens huvudvärk som spökar? Jag kunde knappt sova p.g.a. den. Inte ens treo hjälpte. Nu känns det bättre, men jag är ju trött istället. Och inte är jag hungrig heller, trots att jag borde vara det. Mamma tjatar om att jag äter för lite, men det gör jag ju inte. Dessutom ska man väl inte äta om man är mätt?

Hmm, jag får se hur jag känner mig sen. Jag funderar på att plugga lite, men det känns så fel när det faktiskt är lov.

Pussar

Storstädning och möblering

Jag är ju ledig den här veckan så idag passade jag på att storstäda rummet och möblera om. Och när jag säger storstäda menar jag verkligen det. =P Jag tog ut allting ur rummet och städade överallt. Det tog ett par timmar men det är jätteskönt att ha det gjort. Nu behöver jag inte få dammallergi pga allt damm heller. Haha.

               
   
Mitt rum efter städningen, och ja, jag är en hemsk fotograf.

Pussar!

Oscarsgalan 2007

I natt var det alltså Oscarsgala igen, för 79:e gången. Den började 2.30 svensk tid så jag kämpade för att vara uppe. Det blev bara två timmars sömn på hela natten; jag skulle upp 8.30.
Det som var genomgående i t.ex. klänningar var att de allra flesta hade axelbandslösa sådana. Reese Witherspoon hade en jättefin svart klänning när hon presenterade bästa manliga huvudroll, Penelope Cruz såg jättevacker ut i sin champagnefärgade klänning, som dock såg lite ut som en kyckling med fjädrarna. Kate Winstlet hade en underbar grön skapelse.
Männen hade som vanligt svarta kostymer, kan inte någon hitta på någonting nytt nån gång? Det skulle vara lite roligt, jag tycker så synd om killarna som inte kan välja på så mycket.
Sötast under kvällen var dock Abigail från Little miss Sunshine. Hon såg ut som en liten prinsessa och förde sig väldigt väl uppe på scen när hon och Will Smiths son presenterade vinnarna av två priser.
Största samtalsämnet tycks vara om Jennifer Lopez är gravid eller inte. Det får antagligen tiden utvisa.
Kvällens miss enligt mig är Jennifer Hudsons klänningar (hon vann pris för bästa kvinnliga biroll). Den första hon hade var brun och hon hade någonting som jag inte ens kan sätta namnet på till. När hon sedan skulle uppträda med en låt från Dreamgirls hade de tryckt i henne i en alldeles för liten och illröd klänning. Byt stylist Jennifer! Underbar röst dock. Det fanns fler mindre bra klänningar som exempelvis Kirsten Dunst och oscarsvinnaren Forest Whitakers fru hade.
För att presentera en del vinnare fick The Departed fyra priser, bl.a. för bästa film, den mexikanska The labyrinth fick 3 utmärkelser, Little miss Sunshine och DreamGirls två stycken och sedan var det rätt spridda skurar. Helen Mirren fick självklart pris för bästa kvinnliga huvudroll som Elizabeth i The Queen, Forest Withaker fick för bästa manliga huvudroll och äntligen fick Martin Scorsese en Oscar för bästa regissör.

Ja, det var väl det mesta. Jag är väldigt trött nu kan jag meddela, det tär att titta på TV hela natten. Haha.

Pussar

Fjärde deltävlingen

Sista deltävlingen är nu avklarad, den var ungefär som de andra; antingen är man superbra eller skitdålig. Kristian Luuk kör på med sina skämt, men som en sa igår: han passar bättre i Sen Kväll Med Luuk.

Magnus Uggla: En väldigt typisk Magnus Uggla låt som mest liknade en patriotisk sammandrabbning än en låt i melodifestivalen. Jag skulle skämmas ögonen ur mig om han åkte till Helsingfors. Låt honom inte göra det! Dock en av de som borde ha gått vidare till andra omgången.
Emilé Azar: En skön dänga, om man bortser från han som sjöng, eller försökte. Emilé försökte väl sjunga men såg mest nervös ut och lät nasal. Och herregud vad "övermejkad" han var! Dem kunde väl ha tonat ner det lite...?
Sanna Nielsen: Äntligen en schlagerlåt! Den var bra, Sanna sjöng bra, Sanna såg bra ut och alla verkar lyckliga. Hon förtjänar en plats i andra chansen och jag hoppas att hon kniper den tillsammans med Elin Lanto.
Caroline af Ugglas: Vad är det med årets startfält? Tror dem att de kan skrämma oss att rösta? Allting var fel med Caroline, hennes hår (det äckligaste i melodifestivalhistorien), hennes mage (man ska inte sjunga om man knappt kan stå) och hennes utförande. Hjälp säger jag bara. Drogad, gravid och äcklig.
After Dark: Vad ska man säga egentligen? Ingenting som passar i sådana här sammanhang. Han skulle ha satsat på samma stuk som sist han var med, det höll mycket bättre. Låten var bara skämmig. Dock ett roligt framträdande! Och typiska schlagerkläder.
Sarah Dawn Finer: Ååh, min absoluta favorit ikväll! Hon såg bländande vacker ut, sjöng underbart och hela uppträdandet var bara så snyggt! Hon såg så nöjd ut på scen, det är så det ska vara! Den här låten kan slå internationellt och jag hoppas att den vinner hela kalaset! Go Sarah!
Verona: Jättesöt tjej med ursöta kläder. Men mycket mer än så blev det inte. Låten fattade man ingenting av och lät mest som en Bailando kopia som spelades på 90-talet. Men hennes kläder är verkligen helt rätt, jag vill ha dem! Och ett stort plus för att hon inte hade en klädchock.
Andreas Johnson: En blandning mellan Bruce Springsteen och resten av alla dem där banden. Låten var väl bra, men ingenting extra tycker jag, i alla fall inte första gången man hörde den. Den lyckas nog inte i Helsingfors, men säkert på radio. Och snyggt med kostymen, men inget att rekommendera till er andra. ; )

Ja, nästa vecka slåss ju de i andra chansen om de två sista platserna. Intressant, men rätt tråkigt. Hoppas att Elin Lanto och Sanna Nielsen går vidare. Undrar vad för slags kupp Kristian Luuk ska hitta på. Den blir nog bra =)

Puss

Love actually

Såg Love actually igår kväll, den var faktiskt riktigt bra! Söt och romantisk, lite sliskig kanske och ibland var den lite för amerikansk. Speciellt med musiken. Men skådisarna var verkligen toppen, nya som gamla. Hugh Grant spelade som han alltid gör, men det är roligt. Såg förövrigt honom i "fyra bröllop och en begravning" i fredags.

Det var en charmig film som man borde ha sett. =)

Pussar

M.festivalen

Jag ska skriva om den fjärde deltävlingen, jag ska bara sova lite först... ZzZzZz

God natt

Puss

Ännu en shoppingrunda

Ja, jag kunde ju inte motstå frestelsen att shoppa idag igen. Det blev en ljusrosa tröja från MQ, ett par svart leggings och ett tjockt, guldigt diadem från Gina Tricot och ett svart skärp från Now. Jag är riktigt nöjd faktiskt! En shoppingrunda gör den tröttaste och ledsnaste människan glad. I alla fall mig. ; )

Ja, "snart" börjar melodifestivalen då.

Puss!

Jobb

Ja, så ska man snart iväg och jobba då. Det känns skönt att få pengar och ha något att göra, men samtidigt vill jag ju vara hemma och sova. Usch, vad trött jag är. Jag får väl sova sen.

Ikväll är det melodifestivalen! =D

Pussar till alla underbara där ute.

Shoppingrunda

Äntligen ett välförtjänt lov! Och det började så bra som med en shoppingrunda.

Jag hade spanat in en massa snygga kläder på internet från bl.a. Gina Tricot och H&M. Men som vanligt fanns de inte i butikerna!!! Man springer som en galning men aldrig hittar man dem. Så trist. Köpte i alla fall en ny mascara från Lancome (superbra!!!) och en söt top från Gina Tricot. Till slut. Ajja, det är lov, då ska man var lycklig no matter what. Eller?

Ajja, nu ska jag vara glad. =D

Pussar till er alla.

Kemiprov

Idag var det hemska kemiprovet som jag har bävat för. Jag har ingen aning om hur det gick, men Henrik sa att det såg bra ut. Hah, jag tror han vill lugna mig. =P

Pussar!

Lön

Idag såg jag vilken lön som kommer in på kontot imorgon, 2944 kr ungefär! Mycket mer än vad jag hade förväntat mig, jag jobbade inte alls mycket i Januari. Men jag tackar och tar emot. Och på Onsdag får jag 1050 kr till i studiebidrag. Snart är det slut med sådant. Hjälp! Måste jobba mer. =P

Ååååååh, vad jag längtar till alperna!

Puss!


Studenskivan!

Nu har vi fått en massa biljetter att sälja til vår studentskiva den 26 april på Berzelii Bar i Stockholm! Någon som har lust att komma med eller? En biljett kostar 100 kronor och det kommer bli kul. =D

Ja, annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Försöker få reda på vad Eric, Gustav, Oscar och Johan satt och skrev på ett papper under Ledarskapen. Jag är envis!!

Puss på er alla!

Trött

Ja, är alldeles förskräcklig trött. Satt uppe lite för länge med kemin igår, som jag förövrigt börjar förstå! Tack Gustav!

Nu ska jag återgå till ännu ett engelskaarbete. Hjälp. Vi har en läxfanatiker till lärare. Jag lovar!

Pussar!

Efter studenten

Sitter och funderar på vad man ska göra efter studenten. Jag har kollat på ams hemsida och hittade ett jobb i Italien, Toscana till och med som jag så gärna vill åka till! Det är på hotell och sånt som entertainer eller children asisstant och det vore sååå roligt. Sitter och slipar på en CV dit nu, det skadar ju inte att söka...

Funderar också på att åka som reseledare till Alperna under vintern, några veckor eller så. Men jag vet inte, tänkte kolla hur det är där innan jag ansöker. Ska ju till Deux les Alps vecka 15!

Sen vill jag till Thailand också, men då för att resa runt. Jag hoppas att jag kommer iväg dit, det vore toppen! Och till sist vill jag till Australien, hur roligt vore inte det?!

Men vi får se vad som händer. =)

Puss!


Solat

Kom just hem från solariet. Det är riktigt skönt att bara ligga där när man är frusen och trött. Jag är mycket piggare nu!

Jag vet, det är farligt att sola, men jag orkar inte bry mig nu. =P

Puss!!

Lördagskvällen

Kvällen började med att jag åkte till Hanna för att titta på melodifestivalen och göra mig i ordning inför en utekväll. Det blev ett champagnefärgat linne och ett par ljusa jeans med ett par vinröda ankelboots. Håret fick vara utsläppt och lite plattat, men jag visste att det ändå skulle se superplatt ut senare.
Vi åkte först till Sthlm kök o. bar, eller Candy, och hoppades på att det skulle vara roligt. Det sög. DJ'n spelade låtar som var poppis förra sommarn (!!!) eller som spelades på radio för ett par år sedan. Ingen house, bara hip hop. Skittråkigt. Men jag och Hanna dansade i alla fall, så mycket det gick. Men det var en massa äckliga killar där hela tiden som vägrade lämna oss och som omringade oss! De var äckliga och trashiga och jag ville inte vara nära dem. Och så var där typ 40 stycken från K3, något lumpenställe, som skulle stå högvakten. De var jättekonstiga, men snälla. Väldigt konstiga faktiskt.
Till slut gav vi upp och efter mycket tjat på mig drog vi till Klubb Mera, eller, vi kom knappt in, sen vände vi. Där var det om möjligt ÄNNU sämre musik! Man ska lyssna på mig och inte gå dit. Så nu är både Candy och Mera strukna från min lista över ställen att gå till. Jaha.
Kvällen slutade vid fyra efter att jag och Hanna hade varit hon hennes förre detta klasskompis Johannes ett tag. Då var jag riktigt trött och somnade snabbt på Hannas madrass.


        

Lite bilder från kvällen, det blev inte så många, jag orkade inte fotografera så mycket. =P

Puss på er alla!


Deltävling tre

Och så har den tredje deltävlingen avslutats, och jag måste säga att Kristian Luuk bara bättrar sig hela tiden. Han skämt går hem och t.o.m. jag tycker de är bra. Kanske för att jag var trött, men det vet man aldrig. ; )

Måns Zelmerlöw: Klatshig låt som i alla fall satte sig på mitt huvud. Han sjöng riktigt bra, och var snygg dessutom! Han passade i sig kostym och såg ut att trivas. =) Tur att han gick vidare.
MissMatch: De har kommit till fel tävling om de tror att de ska skrämma tittarna till att ringa in, de misslyckades som tur var. Låten hade ingen refräng och lät som om de inte kunde ändra ton. Och bakgrundsdansarna såg jätteläskiga ut, nej, de passade inte in.
Magnus Carlsson: Lät som en schlager! Hurra, äntligen. Men tyvärr lite för mycket plagiat och för mycket 80-tal, det är nog bara inne när det gäller kläder och mode. Annars är det nog en låt som kommer spelas på radio.
Sheida: Jag visste inte vilket ansiktsuttryck jag skulle ha när den här kvartetten började sjunga. Jag fattade inte ens vad de sjöng! Den söta sångerskan sjöng jättevackert, men nej, de ska inte ställa upp i en sån här tävling! Jag tippar på att de kom med för att det ska bli lite kulturvariation i tävlingen. Ingen bra idé.
The Attic feat. Therese: Hon sjöng fint, men det var väldigt likt Kylie Minouge. Låten skulle säkert ha skrällt på radio för 7 år sedan, men inte idag. Och varför sätter man in två stycken Alexander Bard wannabes?
Sebastian: Det här var en låt som jag blev glad av! Låter som om den faktiskt är producerad på 2000-talet, jämfört med många andra bidrag. Men synd att Sebastian hade snaggat sig, han var snygg i långt hår. Heja Sebastian i Globen!!!
Sonja: Jättevacker röst och klänning och hela spektaklet, men det blev ju inget spektakel. Lite lamt och långtråkigt, men verkligen värd att gå vidare. Och jag måste säga att hon låter ganska lik Shirley Clamp!
Nanna Grönvall: Tillbaka efter cancern, och jag fattar inte hur hon kan ha så mycket energi?! Tyvärr var låten riktigt kass, hon ska vara glad att hon gick vidare, och det gjorde hon endast för att hon är så folkkär och söt. Nästa år måste hon komma tillbaka med en superlåt och då vinner hon!

Ja, för att summera blir tävlingen lite bättre för varje vecka. Det var svårt att tippa vem som skulle gå vidare när de fem som gick till andra omgången hade ropats upp. De andra tre var bara ett faktum att de inte gick längre. Jag tror att finalen i Globen kommer att bli en enda stor fest! Jag vill dit!!!

Party ikväll

Ska ut med Hanna och Sam på Sthlm kök o. bar ikväll. =) Men först ska jag självklart kolla på melodifestivalen!! Det får bli hos Hanna! =D Jag hoppas att kvällen blir toppen, just nu känner jag mig lite nere, har så ont i huvudet. Ska väl ta en ipren, kan ju inte göra det sen.

Blir det några bilder från ikväll lägger jag upp dem sen!

Puss!!

Jobbat

Ja, kom hem för ett tag sen, jobbade 10 - 14. Ganska jobbigt att komma upp imorse, gick och la mig lite för sent. =P Men sånt händer när man inte tänker på tiden!

Missade också herrarnas slalom idag, men det verkade inte göra något, det var ju ett fiasko enligt tidningarna. Nu ska jag gå och ta ett bad och sen sova lite.

Puss på er alla!

Top

Kollade runt på Topshops hemsida, jättefina kläder! Fastnade för toppen nedan, underbar. =D Jag bara måste ha den! Inte var den dyr heller, bara 20 pund, ca 250 kr eller nåt!

Top

Love from me!

OC får inte sluta!

OC är det bästa programmet ever! Det är så underbart!!! Karaktärerna äger!

DET FÅR INTE LÄGGAS NER!!!!!!!!!!

Min kväll är förstörd!

Och Emelie har pearcat sig! I naveln! Emelie gör inte sånt. =P Jag är glad för din skull. =D

Puss till alla, utom er som ska lägga ner OC!

Fredagskväll

Sitter här vid datorn en fredagskväll, men jag är inte bitter. =D Tvärtom! Jag är så glad och sprallig, det är underbart! Lyssnar på bra musik och pratar med vänner på MSN. Bäst hade varit att vara med dem, men det är bra så här med. =D

Imorgon blir det utgång, om jag får pengar av mamma vill säga. =P

Puss på er glada människor!

OC

Okej, jag såg det bästa avsnittet på länge av O.C.!!! Det hade allt! Man kunde nästan känna Ryans chock över att Taylor förförde honom och han inte visste om det. Sista kyssen och Ryans "Oh" var helt underbart! Så ska livet vara! Och jag hoppas att alla andra O.C. avsnitt är lika bra i framtiden, då kommer jag att vara sååå lycklig!

Herregud säger jag bara. =D

Puss till alla kärleksfulla där ute!

Valentine's day

Jag har haft en riktigt trevlig dag!

Det började med att vi hade en idrottslektion för sjuorna från Engelska skolan. Jag tyckte att det gick jättebra. =D Vår ledarskapslärare tyckte att jag var bra, men han sa väl inte de negativa sakerna. ; )

Sedan köpte jag och Melinda med oss mat från Gino's, det blev en keso/avokadosallad för mig idag, I love it! Och med en kopp grönt te blev det underbart! =D Vi skulle sälja balbiljetter idag igen, och det gick som vanligt. ; ) Vi hade ett par trevliga timmar och en massa kompisar tittade förbi och pratade! Mycket bra. =)

Och sen skulle vår fysiklektion börja, men det blev som vanligt. Fredrik var försenad och vi andra satt i cafédelen på plan 4, där skolan hade anordnat ett "alla hjärtans dag" tema. Det var sexfrågor, hångelhörna, klotterplank etc. Väldigt roligt att läsa, en massa roliga saker till lärarna!! Vi skrattade, som vanligt. =P

När vi väl började lektionen hade Fredrik inte köpt nåt alla-hjärtans-dag-godis till oss, vi klagade och det blev snabbt rast och han sprang till Netto och köpte choklad. Fredrik är en svag man. Sen hade $$Gustav tagit en kondom också som har trädde över huvudet och blåste upp, det såg så sjukt ut. För att lugna ner oss blev det givetvis mental träning. Haha, en överskattad del av skolan. Jag fick också en ros av älsklingen! =D De delades ut under lektionen.

Vi fick sluta 20 minuter tidigare och jag åkte till Micke. Vi åt lasagne med älgfärs och sen åkte vi på massage som han hade fått av mig i present dagen till ära! Det var väldigt skönt och det är ingenting jag ångrar. ; ) När vi kom hem igen (efter en omväg till Ica för att handla blåbärspaj och chips) hade Mickes mamma köpte en kattunge! Sååå söt! Pysen heter han, men tyvärr verkar Micke vara allergisk, så vi får se vad som händer.

Ja, det var en lyckad dag! Men det allra bästa var när biologiläraren (som svär jävligt mycket =P) fick en ros av "en hemlig beundrare" med texten "Inganni, jag älskar dig som fan". Den satt klockrent!

Puss till er alla älsklingar!


Provet....

... gick bra. =) Tror jag i alla fall! Det var bara 14 frågor och vi hade pluggat på en massa saker, så det var mycket som inte kom med. Jag och Melinda satt och pluggade innan skolan idag, vad skulle vi göra utan det? ; ) Vi pluggar bäst tillsammans. =P

Nu är det lite mer plugg att göra... Men snart är det studenten i alla fall! =D


Puss till er

Biologi

Ja, imorgon har man biologiprov. Jag hade helt förträngt det och nu orkar jag inte plugga. Det går bara att få VG så jag hoppas väl att jag kan uppnå det, trots bristfällig pluggning. Vilket problem man kan ha. =P

Jaja, om ett tag börjar Cityakuten, då kanske det blir pluggning i pausen, för jag hatar pauser och då kan man lika gärna plugga.


Puss från mig till dig

Anjas guld!

Helt otroligt! Tre guld på tre atarter i hemma VM! Det är bara att konstatera; Anja är bäst! Hennes åk idag var underbart, jag såg att hon skulle vinna, det var ett sådant åk! Senare i veckan startar hon igen, men skulle hon komma sist, skulle hon ändå vara bäst!


Klänning

Satt och kollade igenom Nellys hemsida, och fastnade för en enkel och moderiktig klänning som jag gärna skulle vilja lägga beslag på! Den är allt som modet ska vara i vår, svart/vit, kort och klänning! Synd att jag inte har allt för mycket pengar just nu... Det var verkligen såå sött med skärpet, skorna och den lilla kuvertväskan till. En sommarklänning man kan ha på så överallt!


Klänning

Deltävling två

Startfältet i dagens melodifestivaldeltävling var mycket bättre än förra veckan! Det var pyroteknik, disko och allmänt skoj, dock tycker jag att slagerdängan saknades, Jimmy Jansson nådde inte ända fram.

Regina Lund: Herregud, hon borde joina Fuglesang, hon såg ju ut som en astronaut, och hennes sång var inte mycket bättre. Man hörde inte vad hon sjöng och dansen kunde ha varit bättre. Tur att hon kom sist! Välkommen till 2000-talet säger jag.
Marie Lindberg: Första versen och refrängen lät lite skakig, men vem skulle inte vara det med den obefintliga rutinen?! Marie rockade med sin gulliga ballad och Scandinavium älskade henne, jag med, för den delen. Hon ägde också med sina byxor som är helt moderiktiga, och tröjan älskar jag!
Jimmy Jansson: Låter som en låt som skulle kunna vara med på Hitz for kids skivan, men ändock var det en bra dänga. Det är nästan så att Jimmy-Jansson stilen har blivit en schlagerklassiker! Jag satt och funderade på om Sandra Dahlbergs värkar hade satt igång om han gick vidare...
Cosmo4: En låt som säkert hade blivit en riktig sommarhit/plåga om den hade släppts då. Den var skön att lyssna på och man behövde inte anstränga sig särskilt mycket. Man satt där och blev glad bara! Ett plus till de snygga klänningarna!
Lustans Lakejer: Nej, nej, nej. Allt blev bara fel. De valde fel sångar; han kunde inte ens prata rent som min låtsaspappa uttryckte det. De valde fel scenkläder; det är en schlagertävling killar, kavajer går inte hem då. De valde fel låt; okej om det hade varit en after-ski på nåt sunkigt hotell. Hej då till er.
Jessica Andersson: Tack för att du lät oss slippa de hemska kläderna det här året. Dagens var mycket bättre, och mycket mer moderiktiga. En stor tröja känns sååå 2007. Hennes röst är fantastisk och jag önskar henne lycka till i andra chansen!
Anne-lie Rydé och Svante Turesson: Hmmmm... En bra låt att gå på toa under, det hände ingenting, varken nytt eller spännande. Det mest sensationella var att de pussades efteråt, men inte ens det är nytt. Snark.
The Ark: Ärligt talat så är jag varken The Ark fan eller "jokerfan", men jag erkänner att The Arks plats till Globen var förtjänt! Det var bra musik, bra låt, bra pyroteknik, bra sångare, bra koreografi. Ja, det enda var väl Olas kläder, jag hoppades att det var en tjej först. Men han sa ju att han skulle köpa nya för hundringen han vann av Luuk.

Ja, och Kristian Luuk var bättre den här gången, scenskräcken har väl släppt antar jag. Han bjöd på sig själv och jag skulle vara nöjd om jag var honom. Ett stort plus för att han ens vågade sätta på sig Jessicas kläder. Det hade inte jag vågat. Hellre Ola Salos.

Peace and out from me!

Puss

Kväll

Sitter här alldeles ensam framför TV:n och kollar på postkodmiljonären. Så kan det gå när man inte känner sig kry och ska jobba i helgen. Jag är ganska trött, somnade med huvudet i handen innan min middag (bestod av en ost/skinksallad från Abbes). Är konstig nog varken hungrig eller sugen på godis, det måste vara något fel på mig. Eller så fick jag nog av godsaker efter att ha varit hemma igår och käkat glass och chips. Haha. Jag känner mig lite ensam, men MSN piggar upp, man har så många vänner samlade där. =D

Ska nog se på den nyaste Beckfilmen med Christian sen. Mamma är på Sandhamn och har det bra med jobbet, de vann någon tävling, så det blir väl bara vi idag. Robin och Thim lär ju inte vara intresserade. Robin är för övrigt magsjuk. Mysigt. Eller inte.


Puss till alla glada fredagsmänniskor! Ut och ha kul nu! =D

Cosmopolitan

Idag damp nya cosmo ner i brevlådan! Det var länge sedan sen sist... Det är så roligt att läsa om alla trender, i och för sig har man ju koll på det mesta, men det är skönt att ha det samlat! Jag har redan läst igenom tidningen en gång, sen ska jag lusläsa den igen. ; )

Var för övrigt och kollade på balklänningar idag. Vi får se vad som sker.

Puss!

Sjukelisjuk

Jaha, så drabbades man av halsont och huvudvärk då. Skitbra, eller inte. Jag som vill vara frisk och kry! Nu är det till att vila och dricka vatten, och knarka halstabletter!

Men snart blir jag väl frisk och är fit for fight igen! =D

Slängkyssar till er alla

Halsont och prov

Jaha, då har man blivit sjuk också, eller nåt liknande. Har i alla fall ont i halsen och min ena halsmandel ömmar. =( Men man måste ju ta lite skit så att man vet när man mår bra. =)

Hade fysikprov idag också. Gick väl sådär. Man blir så osäker efteråt. Men nu är det bara upp till Fröken Fredrik att rätta det, sen får jag se om man ska skratta eller gråta.

Puss åt er alla


Post-it lappar

Ja, vi försöker då sälja biljetter till skolbalen, men det går inte så bra. Så därför bestämde vi oss för att ändra marknadsföringen lite. Vi tog en massa post-it lappar och skrev saker som "dans", "barer", "balen 2007", "middag", "alkohol" etc. på och klistrade upp dessa i hela skolan. Det blev en del. Haha. Men biträdande rektor tyckte inte om lapparna med "alkohol" på och tog ned dem med motiveringen "det ska vara politiskt korrekt". Johan är så skön. =P

 Nu pratar folk i alla fall om balen! Det är väldigt bra och jag hoppas att fler köper biljetter nu!

Det gick också lite rykten om att vi inte skulle servera alkohol. F-E-L!!! Så ni vet.

Puss från en sjuk liten Emelie

Mormor

Mormor är så snäll. Hon ska kanske sy min balklänning, om vi inte hittar en annan. =) Vi ska och kolla på tyger och klänningar på fredag. Det ska bli så mysigt!

Min släkt äger. =D

Pussar

Helgen

Ja, jag har varit hos en sjuk pojkvän hela helgen. Och hans lika sjuka syster. Vi åt tacos på fredagskvällen. Något som hans pappa tydligen inte gillade. Haha. Sedan kollade vi på TV, men jag somnade redan vid elva. Stackars människor.
På Lördagen bakade jag en massa bullar! Man har ju inte så mycket att göra när alla andra är sjuka. Så det luktade gott i hela lägenheten. =D Sedan tänkte vi göra sushi, men pojkvännen hade ingen smak (förkylning) så det blev gulsachsoppa för mig. Hmm. Men sedan såg vi i alla fall på melodifestivalen! Halvbra, men nostalgi.
På Söndagen var vi i Globens shoppingscentrum, hittade bara lite rakhyvlar. =P Måste ju spara till alperna. Hehe. Sedan åkte jag hem och solade! Gratis! Det är så bra att ha gymkort som jobbet betalar. ; )

Jaha, nu ska jag väl försöka läsa lite religionsböcker, uppsats om Samernas religion på G...

Hmm


God natt älsklingar!

Deltävling ett

Cirkus Melodifestivalen är igång igen. Det är ganska intressant att följa hela följet under dessa veckor, men lite utdraget blir det. Den här gången fanns det en massa att anspråka på.
Elin Lanto: En söt liten tjej som har fattat vinken med att man inte behöver ha en nakenchock för att lyckas som tjej. Hennes låt var en av de bästa och det var synd att hon inte gick vidare. Men hennes konster på scen var lite lama för låten. Den kommer slå högre på radio! Lite på det.
Anna Book: Gjorde comeback med bravur, trots att låten inte är så svensk. Och hon sjöng inte så rent. Men vidare gick hon, troligen av nostalgiröstande svenskar, jag hade tippat henne till andra chansen.
Andreas Lundstedt: Herregud, vilken dålig låt. Texten var dålig, musiken var dålig. Dansarna var duktiga, men de syntes knappt. Jag hade hellre velat se dem än Andreas. Han ska hålla sig till Alcazar-musik. Tur att han inte gick vidare.
Sofia: Hennes låt låter så 2005 och Elena Paparizou. Den var dömd att inte gå vidare, hon såg inte ens 2007 ut! Kom ner på jorden!
Addis Black Widdow: Det absoult sämsta jag har hört i melodifestivalsammanhang. Hade de satt sina fötter hos Idoljuryn hade de blivit utskrattade! För sångaren hade en grymt dålig röst. Hjälp!
Tommy Nilsson: Hans låt låter som en Tommy Nilsson-låt och var riktigt behaglig. Han ville jag ha vidare och han kom vidare. =) Han förde sig på bra scen och han gjorde ingenting fel. Bra gjort. Man märkte inte ens att han fick en blackout! Proffsigt!
Uno och Irma: Låten var medioker och jag passade på att göra annat under den. En låt som i alla fall jag inte kommer ihåg någonting av, förutom att de hade en massa flower-power fasoner i bakgrunden. De borde ha satsat på en bättre låt. Men godkänd av mig.
Andersson och Gibson: Till och med namnet låter 1900-tal. Kunde de inte ha valt något klatchigare? Visst, det är melodifestivalen, men inte ens den heter Schlagerfestivalen längre. Dock hade de bra röster, speciellt den sköna damen i söt korsett. =) Henne hade jag velat hört solo! En skön låt man kan lyssna till när man lagar mat eller någonting. En av de bättre låtarna.

Ja, och vad ska man säga om Kristian Luuk? Ett ord: HJÄLP! Han kunde inte ens vad han skulle säga utan fick ha fusklappar. Det är inte bra i sådana här stora evenemang! Och hans skämt var magra och tråkiga. Nej, ut med honom eller lär honom något nytt! Han borde starta upp "Sen kväll med Luuk" igen, där ägen han!


Irriterad

Jag tycker att jag har varit på bra humör den senaste tiden, men nu har det vänt eller någonting, för jag börjar känna mig grinig. Det är mestadels min stackars pojkvän som får ta smällen, det är inte meningen. Men det känns bara som om jag stör mig på allting just nu. =(
Jag tror att det kan bero på att jag inte äter tillräckligt. När det är kallt måste jag äta mer för att mer energi behövs till att värma mig. Då är det ju inte så konstigt att man blir sur... Energi behövs ju där med! Jag antar att jag måst äta mer när det är kallt.

Hmm... Ajja, det får väl gå an.

Puss till er alla, från en grinig Emelie =P