En dag i skolan

Mådde bättre, men inte bra, imorse så jag bestämde mig för att gå till skolan. Dock gör smärtan att jag är konstant trött så det var inte så himla roligt att sitta på föreläsning mellan 9 och 16.... Men vad gör man inte för att halka efter!

Har just gjort korvgryta (igen, men det är ju så gott!) som består av vatten, grönsaksbuljong, morötter, lök, broccoli, falukorv och potatis. Mmmm! Och med tanke på min lunch var det välbehövligt. =)

Mormor ringde och frågade om jag ville med på Stockholm International Horse Show i år, såklart jag vill! Var ett par år sen jag gick men jag känner att det är dags igen. =)

Ska spendera kvällen med att hjälpa lillebror med matteläxan och kanske göra lite av mitt eget skolarbete. Vad vet jag bara inte än. Dock ska jag vila lite först, det behöver jag!

Imorgon är det ingen skola, men det betyder inte att jag inte kommer sitta bänkad framför datorn; har en hel del lagar och författningar att läsa igenom...

Puss

Det var bara lugnet före stormen...

Har ju gått med magkatarr sen förra helgen som bestod av tenta och två stressiga dagar på jobbet. Trodde att det började gå över, tills det idag slog till med ännu större kraft! Hade redovisning (som då självklart gick dåligt, men vad ska man göra?) och jag stod och kallsvettades av smärta! Kunde knappt resa mig från stolen vid lektionens slut så ni kan ju själva räkna ut att de tre sista timmarna skippade jag, trots att jag har så dåligt samvete.

Åkte hem, fick sällskap av snälla M. Sov fram tills nu, är helt slut. Att ha sån smärta tar musten ur mig, det är inte ens roligt. Måste försöka plugga, jag vill ju trots allt gå till skolan imorgon, ska se om jag kan ta alvedon mot smärtan. Jag vill inte halka efter! Det orkar jag inte. Så nu blir det alvedon, sen lite artikelläsning. A borde komma hem om en timma, då får han hålla om mig så jag mår bättre =)

Annars blir det Idol ikväll, mer än så orkar jag nog inte med.

Puss

En ensam lördagskväll

Inte för att det gör särskilt mycket, det är rätt skönt att äta god middag och kex med ost på med en bra film. =) Det är inte det.

Snarare att jag börjar tvivla. Men gör inte jag sånt from time to time? Det känns inte riktigt som om jag är inne på rätt spår, men hur vet man det innan man har provat? Jag antar att jag måste ge det en chans.

E var över, hon har just hoppat av sin utbildning och vet inte heller vad hon vill. Vi pratade om bröllopskoordinator, hur coolt vore det inte att vara det?? Men är det säkert? Bra betalt? Hur ser framtiden ut? Jag antar att man bara får svar om man frågar. Måste maila ett par och höra efter.

Magkatarren är fortfarande kvar, allmäntillståndet lågt. Har bara legat och läst idag, varvade med ett bad och besök av E. A är ute med grabsen på ölmässan. Jag är så himla trött! Borde egentligen gå och göra mig iordning för sängen (kl 22 en lördagskväll, sad but true). Läsa klart New Moon som jag snart har plöjt.

Imorgon vill jag gymma, vi får se vad min kropp vill. Storhandling bör det bra. Och hoppas att J kommer över. Sist men inte minst; PLUGG!

Puss

Självklart magkatarr

Kände redan igår att magkatarr var på väg, och självklart, vaknade med det idag. Fick sjukanmäla mig från jobbet och stanna hemma från skolan... Det har jag egentligen INTE tid med, men jag måste tänka på min kropp i första hand. Jobbade lite hemifrån så jag hjälpte till lite i alla fall. Känns inte alls som jag har gjort nånting på det här arbetet :S

Har tenta imorgon så jag måste bli kvitt åtminstone magontet tills dess. Får käka kokta saker och gå och lägga mig tidigt, då borde det gå. Jag är i alla fall inte spyfärdig längre!! Har pluggat en del till tentan, hoppas verkligen den går vägen. Men man måste ju ha alla rätt så minsta lilla slarvfel eller nåt så skiter det sig...

Idag blir det inte så mycket att göra. Ska väl tvinga A att dammsuga, jag har absolut ingen ork till det. Sen ska jag väl softa lite, få ordning på alla mina skolsaker som ligger spridda.

Sa just nej till att ta J's jobbpass imorgon, känns så hemskt, men jag hinner verkligen inte. Och att stressa är inte min grej just för tillfället...

Jaja, ska väl dra på TVn typ och chilla lite till. Som om jag inte gjort annat idag. Har inte ens bytt och från pyjamasen!

Puss

Äntligen nån som lyssnar!

Har ju under årens lopp lackat på att läkare bara skjuter undan mina magproblem och tycks generalisera mig med många andra som har ont i magen. Och nu, efter mycket om och men, har jag fått komma till en specialist som faktiskt lyssnar på mig! Och som anser att vi verkligen måste ta tag i problemen. Så idag har jag lämnat 5 rör med blod så de ska kolla efter ämnesomsättningsrubbningar, leverfel osv. Vidare ska jag få remisser till andra undersökningar tills vi hittar felet. Till och med titthålskirurgi kom upp! Så ambitiöst har ingen pratat med mig tidigare. Och alla som känner mig vet att jag nu gör vad som helst för att bli av med besvären.

Nog om detta, mer idag som har hänt är att jag glömde min rosa fina väst nånstans på vägen, har varit jättetrött, har ett skolarbete som ska göras klart imorgon (och redovisas på måndag) och nu sitter jag vid vår nya bärbara dator och väntar på Idol! Visserligen väldigt illamående (har även feber...) men dagen slutade rätt bra. =)

Har börjat läsa den andra delen i Twilight-serien (på engelska, finns aldrig att låna på svenska) och den är superduperbra! Rekommenderas varmt. Har visserligen inte kommit så långt, men hittills är den the best.

Nej, har läst klart min artikel som ska vara läst tills imorgon, borde plugga lite mer, men illamåendet tar över. Det blir till att byta om till pyjamas och duscha istället och plugga på bussen in imorgon. Så går det med en mage som aldrig vill vad jag vill.

Puss

Tentan är över och jag laddar om

Tentan gick väl bra, inte så där 100 % som man önskar, men godkänd blir den nog. =) *Pepparpeppar* Jag borde bli det. Fick en chock när jag först öppnade den, men sen gick det väl bra, efter att black outen hade släppt. =)

Träffade F och P igår hos P. Åt en otroligt god middag bestående av lax med sesamfrön, avokadosallad och risotto. Mums! Lite rosé på det och kvällen var oerhört lyckad. Kom hem i lagom tid runt 12 (A hämtade mig och han började 7 imorse så det blev inte senare). Sov skitdåligt, drömde bara om hälsa och folkhälsovetenskap. Hemskt. Pga vinet och den knapphändiga sömnen blev det ingen träning med J =( Men jag funderar ändå på att bege mig ut i den sköna solen för att lapa lite D-vitamin. =) BEHÖVS!

Jobb ikväll 17-22, samma sak imorgon. Ska börja ladda om inför nästa tenta också om 6 dagar. Då blir det läkemedelsberäkning. Man måste ju ha alla rätt på den så det är bara att plugga på.

Puss på er

Det snurrar

Har pluggat, eller rättare sagt proppat, in folkhälsovetenskap eftersom att det är tenta på det imorgon. Och nu är det kaos i mitt huvud! Och tänk er att jag också har nån form av alzheimers light så vet ni nog hur förvirrad mitt stackars lilla huvud är för tillfället. Inte bra, inte bra. Men jag hoppashoppashoppas att jag klarar tentan imorgon. Har säkerligen tränat på HELT fel saker. Men det märker vi. Har ju inte behövt göra nån resttenta hittills och nångång ska väl vara den första.

Har ännu en tenta nästa fredag också, då läkemedelsberäkning. Den måste man ha alla rätt på så det blir väl en hel del plugg inför den med antar jag...

Fick schemat för nästa kurs och insåg att jag inte alls kommer att kunna gå till doktorn som planerat den 13 oktober utan fick ringa och omboka den. Mycket till att jag fick en tid innan November för "det är ju mitt fel att jag inte kan ta några tider". Surkärring. I alla fall, efter mycket om och men och tjat från mig, hittade ssk en tid redan nästa vecka som passade mig. Hur svårt var det?

Ja, nu ska jag göra nåt annat än att tänka på hälsofrämjande, hälsa, KASAM och alla andra ord. Typ städa. Eller ta en promenad med P. Eller nåt.

Puss

Kämpa på!

På fredag är det återigen dags för tenta, folkhälsovetenskap denna gång. Är 50 % taggad, 50 % skitnervös! Men det är i alla fall bättre än för några dagar sen då jag var 90 % skitnervös... Så det går framåt. Ska fortsätta med mitt evighetsplugg idag, tänkte varva med gymmet och lite solning =) sååå himla skönt! Och så finns ju solariet på gymmet så det är nice!

Kollade för första gången på kändisdjungeln igår, och ja, det är lika dåligt som alla säger. Men jag gav det i alla fall ett försök.

Nej, jag ska återgå, eller för idag börja, med pluggandet.

Puss

Fartfylld helg

Jätteskönt att inte behöva tänka på plugget den här helgen, men i veckan blir det endast plugg då tentan ligger på fredag... I alla fall. Var ledig i fredags, lunchade med mamma på pizzeria Stazione vid Väsby stn, fick en hjärtformad pizza :-P Åkte med I till hennes häst och tog en promenad med den (hästen har stukat foten) och sen åkte vi hem till mig och drack vin. :) P, V och T kom också förbi så det blev trevligt!

På lördagen sov jag till halv 3 :-P och sen blev det fest på kvällen här hemma. Jag skulle dock upp kl 6.30 så jag följde inte med när resten skulle ut. Trevligt hade vi, jag spelade guitarr hero för första gången!

Söndagen var jobb 7-14 sen tittade jag och A när lillebror vann hela skiten i superfinalen i motocross på hemmabanan! :D Duktig lillebror =)

Kvällen slutade med skräckfilm och hemmagjorda hamburgare.

Nu är det dags att bege sig till sista dagen i skolan innan tentan.

Puss

Tog sönder Lips...

Fick ju Xbox360s svar på Sing Star i julklapp av älsklingen och igår lyckades jag ha sönder det :-S Jag tror jag sjöng alldeles för dåligt... I vilket fall som helst hade vi tänkt att ha det idag när vi ska ha över lite folk, men nu får vi väl hålla oss till Rock Band. Funderar lite på att köpa PS3 istället så jag kan ha Sing Star!! Ååh, det är så mycket bättre. =)

Ska ut och gå med I och hennes lilla häst som har vrickat hoven. Ska bli skönt med en promenad. Hoppas bara det inte börjar regna, ser lite så ut.

Är ju 9/11 idag och jag tittade lite på LiveTV på aftonbladet.se från sändningarna från NY. Blir lite ledsen och nedstämd när jag tänker på det, så jag måste tagga till lite nu om jag ska orka ikväll =)

Puss

Varit en duktig flicka!

Kände mig bättre idag så jag pallrade mig iväg till skolan. Är äntligen klara med rapporten och hur vi ska redovisa imorgon, jag tror att det kommer att gå jättebra. =) Vi kunde till och med sluta i tid idag, så jag har redan hunnit med en sväng till gymmet och varit duktig! Kunde ju inte gå senare eftersom att Sverige spelar mot Malta om 30 min. Inte att missa!

Måste nog göra mat nu om jag ska slippa göra det under matchen.

Puss

Sjuk

Ja, igen. Magen som vanligt. Satans ont.


En väldigt lång dag i skolan

Trodde vi skulle vara snabbt idag, men ack så fel jag hade. Det blev att vi "gav upp" när vi var för trötta vid halv tre tiden. Då hade vi suttit och jobbat med arbetet sen 9... Skolvärlden är hård :-P Men vi fick i alla fall lite gjort! Imorgon lär det bli samma procedur igen, och den här gången ska jag vara inställd på det ;-)

Har egentligen inte alls haft nån lust till att skriva på bloggen, har egentligen ingen lust med nåt. Eller mycket i alla fall. Inte alls en bra period just nu. Men jag hänger tappert med, det är nog mer synd om A...

Ska försöka komma iväg till SATS senare idag. Om jag inte somnar först. Är sjukt trött, innerst inne. Nu går jag på adrenalin så mina ögon är öppna. Måste också få i mig nåt att äta, men det är lixom inte min grej... Tror det blir wok trots att jag åt det till lunch också =)

Puss

Kräftskiva på Dalarö

Hemkommen för inte alls så lång tid sen från B's landställe på Dalarö där Cyperngänget minus S hade kräftskiva. Trevligt värre, men tyvärr fick jag ont i magen, ovanligt! Men vi hade det bra i alla fall =)

Skönt är det i alla fall att vara hemma, hemma är ju faktiskt bäst! Har hunnit duscha och äta lite lunch, snart ska jag iväg och stänga butiken.

Imorgon ska jag försöka bli klar med skolarbetet vi har just nu, så kan jag träffa V senare i veckan utan att ha dåligt samvete. Annars har jag inte mycket annat planerat kommande veckan. Jobbar söndag istället för torsdag, kanske fest på fredag, skola tis-tors. Hmm... Ska väl komma igång med träningen igen =) Var faktiskt ute och sprang igår.

A hade fest igår när jag var borta, det syns. Funderar på om jag ska lämna städandet åt honom eller om jag ska plocka undan det jag hinner. Har ändå inget bättre för mig om jag inte ska somna (sov skit i natt pga magen...)

Puss

Äntligen lite tid utanför skolan

Är faktiskt en hel del i skolan den här kursen, men äntligen har vi lite hemarbete så jag får sova ut =) Och det gjorde jag idag, som i 12 h!!

Håller på med ett arbete om barn och ungdomars folkhälsa, mitt kapitel handlar om alkohol samt våld. Mycket att gå igenom så jag har tagit en paus.

Ska ha myskväll med tacos och film ikväll. Jag och A har jobbat om varandra jättemycket den senaste tiden så det behövs.

Imorgon är det kräftskiva på Dalarö, måste nog börja fundera på om jag ska handla med saker...

Nej, back to business.

Puss