SEMESTER!

ÄNTLIGEN! har jag semester!!

Imorgon går planet mot Cypern. Har lite kvar att packa men först ska jag käka middag hos familjen =)

Hörs den 4/8 igen!

Puss

Adrenalinkick

Har just kommit hem från ett tiotimmars jobbpass som var superduper stressigt och inget fungerade. Så jag är så uppspeedad just nu. Och för att göra det ännu snurrigare och virrigare har jag SEMESTER kl 16 imorgon! Tänk er, 4 veckor av LEDIGHET! Så jag är über just nu.

På fredag 07.05 lyfter planet från Arlanda med destination Cypern. JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET! Så jag måste packa och greja idag. Jag kan inte riktigt fatta det, så jag är inte ens stressad eller nervös än. Bäst att göra allt som ska göras när jag har denna adrenalinkick!

Så packa, städa, laga mat, plocka och skriva listor till kattvakten och min Mr! =D

Puss

Början till sjuk

Dom skickade hem mig från jobbet idag eftersom jag inte alls mådde bra och jag behövs där kl 7 imorgon bitti. Sjukt illamående är jag, och när det uppdagades att S som jag jobbade med i gårkväll ligger hemma med magsjuka blev alla lite skrajsna. INTE läge att smitta folk med magsjuka under semestertider. Tro mig.

Begav mig hem, trodde jag började känna mig bättre, men icke. Sov tills nu, vaknade ändå illamående. =( Jag som åker till Cypern på fredag! Det finns inte att jag stannar hemma så jag åker hur jag än mår. Okej, nästan hur jag än mår. Är jag dödssjuk kan jag ju inte åka...

Lite nervös är jag faktiskt över att få svininfluensan, hur mesigt det än låter. Man har ju läst om en del som kommit hem från just Cypern med det.... Men det ska nog gå bra, vi ska ju inte svettas på discotek i Ayia Napa utan mysa i en by. Cheers!

Var på en underbar promenad med M igår. Var verkligen välbehövligt att få ur sina aggressioner och inse att man inte är ensam här i världen. =) Lovely!

Nej, nu ska jag komma på ett sätt att kurera mig på.

Puss

Dålig uppdatering, jag vet

Men jag har inte alls varit på humör. Har inte varit på humör alls den senaste tiden. Allt känns piss. =( Men på fredag drar jag 10 dagar till Cypern, hoppas allt vänder då. Man vill ju inte ha med en grinEmelie då!

Har träffat E idag, var mycket trevligt! Så underbar tjej =) Visste inte att jag hade saknat henne förrens jag träffade henne igen!

Bytt högtalare och stereo i bilen också. Men det går sådär verkar det som.

Imorgon blir det tvätt och planering inför resan. Och jobb såklart.

Puss

En dag med mycket innehåll

Igår var en väldigt händelserik dag må jag säga.

Vaknade runt 9 av väckarklockan, förstod först inte varför jag hade ställt den så tidigt. När mamma ringde kom jag genast ihåg! Jag skulle iväg och ta min andra TBEspruta! Och så duktig jag var! Har verkligen utvecklats där. Gick på ett nafs. Sen bar det iväg till jobbet, skulle jobba 11-16. Chill! Vid 12-tiden började det ÖSREGNA! Och jag menar verkligen ösregna. Så vi hade inga kunder, ingen ville ju gå ut. Alla som var i butiken stod vid utgången och väntade på att det skulle sluta regna. Jag hade så tråkigt att jag gick och plockade bland chipsen men jag hann inte långt innan en i personalen skrek "EMELIE!!!" Vad har hänt, jo, det FORSAR fullständigt in vatten i butiken från en nödutgång. Då har ett rör gått sönder precis utanför och vi vadar i vatten längs halva kassalinjen. Bara att börja städa upp. Fick senare höra att COOP hade vatten i hela butiken så vi klarade oss betydligt bättre.
Nästa hela dagen gick åt att städa upp, sen kastade jag upp lite veckotidningar i hyllorna och sen var det bara att gå hem. Då ringer mamma och säger att min lillebror inte kommer hinna hem till en massagetid och att jag kan få den! =D Så jag fick gå på gratis massage, mamma är så superdupersnäll!
Köpte med pizza till A och asiatisk wok till mig som middag. V kom över en stund, skvallrade om ICA. På nåt sätt är det alltid lika roligt. Sen kollade jag på Beck innan jag somnade sött. Miranda den lilla sötnosen väckte mig imorse genom att slicka mig i ansiktet. Pluttisen.

Nu tänkte jag snart gå på en promenad!

Ska förresten bli medryttare på ett fint femårigt fullblod! =D

Puss

Hällregn och byggnadsarbetare

Först kunde jag inte sova igårkväll Somnade först vid 1.30 efter att ha löst korsord för att trötta ner mig

Sen vaknade jag med A kl. 5.20 Vem uppfann tiden 5.20?? Ohumant!

Sen vaknade jag av regnet lite senare Det bara vräker ner och mer ska det tydligen bli

Till sist vaknade jag vid 9.30 av byggnadsarbetare som borrade/sågade/lät förjävligt Borde dem inte inse att folk har semester??

Kul uppvaknande.

Idag ska jag träffa E, planera lite inför Cypernresan som avgår om 15 dagar och jobba.

Jobba som vanligt då

Puss

(Jag låter visst lite grinig men för en gångsskull är jag inte det!)


Utgång på Victoria

Jag och lite annat folk var ute igår på gaybaren Victoria vid Kungsträdgården och det var hur kul som helst! Musiken är underbar och de allra flesta människor hur coola och sköna som helst. Träffade massa nytt folk och skrattade som aldrig förr. Helt enkelt en superlyckad kväll! Fick dock magkatarrsproblem och kunde endast dricka vatten, men det stoppar inte mig från att röja järnet!

Idag blir det jobb, kör stängning. Är lite seg från att jag kom hem 4.15 eller nåt, men det ska nog gå =) Har vänt dygnen de senaste veckorna eftersom jag alltid har sovmorgon, men det gör ju inget när man har sommarlov. =)

Nu väntar en skön dusch, sen vet jag inte vad jag ska hitta på innan jobbet. Var så duktig att jag storstädade igår! Älsklingen hjälpte till med att hänga tvätt och moppa golv =)

Puss på er

Sommarens första åska

Vaknade abrupt av att det åskade! Igår när jag gick och la mig var det klarblå himmel, idag ösregn och åska. Så det kan förändras!

Om 4 veckor sitter jag på ett plan till Cypern. Ska bli underbart.

Om 7 timmar är jag på jobbet. Inte lika underbart. Hoppas jag kan ta bilen. =P

Puss

En dag på stranden

Både jag och min darling var lediga idag (det händer inte ofta nuförtiden) så vi passade på att dra till stranden i det vackra vädret =) Nu mår jag iof piss och nåt skit har jag åkt på. Mådde inte så bra igår heller iof, men jag trodde det hade gått över =( Så imorgon tänkte jag ta det lite lugnt, kanske träffa V, men hon är inte så anträffbar...

Nu ville A ha pizza, jag tog lite kebab. Inte för att jag tror att jag kommer få i mig allt, jag mår ju så illa. Men men. Jag hade inga krafter att tjafsa emot om matvalet.

Puss