Grillkväll

Det känns så vårigt nu, ska t.o.m. på grillkväll med sing star hos en jobbarkompis. =) Det ska bli så roligt! Hoppas jag iaf. Vi får se. ; )

Annars har jag jobbat idag. Kaos. Som vanligt. Haha!

Annars är jag vårglad. =)

Puss!

100 inlägg

Hjälp det här är mitt 101 inlägg... jag har inte ens haft bloggen länge! Jag är en liten nörd tror jag. ; )

Ajja, snart åker jag till alperna (om en vecka och 2 timmar faktiskt) och då blir det inget bloggande på ett tag. Haha.

Pussar till alla!

Joggingtur

Var ute och sprang i går med Andreas, jag trodde jag bara skulle klara ett varv och sen gå ett. Men jag sprang två varv, gick ett och sprang ett igen! Helt sjukt vad grym kondis jag hade! Det trodde jag aldrig! Och jag var inte ens trött sen! Jag är stolt över mig själv. =) Jag kan mer än vad jag tror!

Ja, snart är det skola som gäller, sen ska vi fira lillebror som fyller 17... känns inte som lillebror längre. =P Jag var ju 17 nyss!

Ha en bra dag allesammans!

Puss

Vårkänslor

Har varit på toppenhumör hela dagen, förutom en stund på fysiken då jag hade blodsockerfall efter mitt godis =P Men jag mår så bra just nu, jag älskar när det är sol och vår!!! Det känns inte som om mycket kan rubba mig just nu *peppar peppar*. =) Det är så härligt!

Nu ska jag plugga men inte ens det gör mig irriterad. =) Sen ska jag ut och springa! Det var ett tag sen.

Pussar till alla!

Våren!

Äääääntligen tycks våren vara här! Och jag hoppas för att stanna. Jag blir så glad av solen, trots att jag är riktigt trött, somnade på engelskalektionen idag. Men resten av dagen var så himla slapp, det var mest solning som gällde. =)

Ja, vad mer kan man säga, trött, lycklig och annorlunda...

Pussar!

varför?

VARFÖR!!!!!!!!!!!!! hatar jag datorer? eller rättare sagt, varför!!! hatar dem mig???? Det är en jävligt bra fråga

Åååååååååååååååååååååååh, jag ska ta dö på en dator nån gång I HATE THEM ALL! dem funkar aldrig!!!!!! Är det nån som känner att dem kan sånt här så kontakta bara mig. HELVETE!


Ja, det är inte min dag idag... Skit.

Söndag

Så var det återigen Söndag. Jag ska snart iväg och jobba, det är faktiskt riktigt roligt. =) Dem är så snälla där.

Har för övrigt varit på Barkaby outlet med mormor idag, hittade ingenting till mig, eller jo, ett par assnygga skor, men självklart inte i min storlek. Skit. Hittade en tröja från Filippa K till lillebror som fyller år på Torsdag. Trevligt.

Föräldrarna är i Trysil, mormor är här för att vakta Robin, vilket också innebär att hon är på mig. Och vi äter hela tiden, men jag har ingen som helst aptit. Har väl ätit en och en halv våffla idag och ett par skedar yoghurt till frukost. Mår ändå illa och är proppmätt. Om fem minuter är det lasagne. Hjälp. Sen ska jag i alla fall komma iväg och jobba. Skönt.

Ja, om två veckor är jag i Alperna, Hallelulja! Det ska bli så skönt.

Ja, puss på er alla. =)

Songs

Best right now =)

Sarah Dawn Finer - I remember love

Calaisa - Sunday paper

The Ark - Glamour for glamour

Peter Gabriel - Solsbury Hill

Yeah =)


Rumours

Haha, ja, efter torsdagens personalfest går det då en massa rykten om allt och alla och vad som hände och inte hände. Det är rätt intressant att lyssna på och prata om tills man själv blir indragen. Haha. Men det hör väl till och det kan jag bjuda på. Jag lider inte direkt av det, det är väl mest komiskt, det handlar ju om fel personer. Ajja, det hör livet till. =D

Jag har just haft en kväll som troligen är precis tvärtemot torsdagskvällen. Jag, mormor, morfar, farmor och farfar har haft middag. Yeehaaa på den. Intressanta diskussioner, men ack, vad jag önskar det vore torsdag igen. =P Förresten, rätt soft att festa på torsdagar, det känns som det är måndag idag, vilket leder till att jag får en extra dag helg. =D Love it.

Ja, imorgon blir det shopping och kanske en runda i skogen. Sen ska jag jobba. Kul att stänga. =P

Puss från mig. =)

Dagens citat

Måste förresten klämma in det bästa citatet på länge. Av Sam imorse:

"Datorer är ungefär lika smarta som efterblivna kackerlackor"

Vad fan är en efterbliven kackeracka undrar jag då? Hur bevisar man att en kackerlacka är efterbliven? Det tåls att tänka på.

Hahaha

Puss

Bilder från personalfesten

Äntligen fick jag igång digitalkameran så här är ett urval av bilderna från gårdagen. Dem är inte så roliga, men dem bilderna som skulle kunna ha blivit roliga hade jag inte kameran, d.v.s. efter ett par glas. ; )  
                 
Från vänster: Jag, Linus som skjuter med luftpistolen, Andreas och en väldigt blyg Vivvi, Malin, Jag och Jenny, Sarah och Lovis, paret Miccan och Linus, paret Jenny och Tim, Jag på skjutbanan!

Vi kanske inte ser ut att ha så kul, men oj vad vi röjde sen!

Pussar!

Personalfesten

Åååh, det var en sån rolig kväll! Jag var lite nervös innan, men herregud, det skulle jag inte ha varit! Det var en av de roligaste kvällarna på länge, jag skrattade mest hela tiden. Alla dansade och om man skulle vila drog dem upp en direkt. Haha. Men maten var inte den bästa. =P Fast vad gör det när man har ett underbart sällskap? Vi drog på efterfest hos Andreas sen, så jag var väl hemma vid 3 eller nåt. Det kändes i skolan sen idag. Haha, jag gick upp 7 och hade foto första lektionen. Vid 10-tiden kom baksmällan. Usch, inte så farligt, men jag mår illa. Men jag måste säga att det var värt det. Jag gör gärna om det. =) Och jag ägde på att skjuta luftpistol! Träffade 2/10 men då var det mitt i prick. Det kanske är mitt kall. ; ) Jag hade tänkt att lägga upp bilder, men min hemska digitalkamera vägrar föra över dem till datorn. Så det får bli någon annan gång. Ja, vad mer ska man säga? Tiden gick alldeles för snabbt! Tyvärr.

Puss på alla!

Innan utgång

Tänkte lägga upp en bild på mig innan personalfesten, eller, en ansiktsbild på mig. =P




Nu ska jag dra Puss!

Alperna

Måste bara påpeka att om två veckor drar jag till alperna! Jag LÄNGTAR! Jag ska röja sönder. Mitt mål är att alla svenskar ska bli portade från hotellet =P Får se hur det går. haha. Åååh, jag vill åka nu.

Jag dödar den som förstör min alpenresa!

Puss! ; )

Personalfest

Ikväll blir det alltså lite festande =) Ska bli skönt efter en jobbig vecka. Får väl se hur trevligt det blir.

Pussar

Datorproblem och huvudvärk

Inte min dag idag tror jag. Den började väl bra, men sen gick det skitdåligt på ledarskapslektionen (tur att inte jag ledde) och när jag väl kom hem fungerade inte datorerna och nu har jag huvudvärk. Usch.  Vad ska man göra för att må bra egentligen? Tog 2 alvedon, men man kan ju inte äta sånt hela tiden. Ajja. Imorgon är det prov och sen är det fredag. =) härligt. Ska hinna med en personalfest först bara. Men det går nog bra.

Puss

Fredrik och Dolly

Haha, jag bara måste berätta vad min fysiklärare berättade idag. Han hade haft en absurd (Fredriks ordval) helg och vi undrade givetvis varför. Då var det så att han hade vunnit en tävling av något slag där priset inte bara var biljetter till Dolly Partons konsert, utan också en träff med henne! Det är helt sjukt komiskt, för man tänker sig inte Fredrik och Dolly tillsammans =P Han beskrev henne som lite längre än Leif Pagrotsky, skitstora bröst och jättesmal. Fredrik är en tekniknörd som brinner för fysik. Alltså, inte en sån man tror gillar Dolly Parton. Han är runt 30 också, det kanske inte är hennes målgrupp. Men det var verkligen jätteroligt att höra den berättelsen. =P

Fredrik måste vara den skönaste läraren jag har haft. Haha

Puss från Emelie

Bilder

Tänkte lägga ut lite bilder på mig (från mormors middag) och ett par på två av mina småbröder på Valdemars ettårsdag. =) Valdemar är världens sötaste som ni kanske ser ; )


        
     Jag =)              Broder Robin              Söta Valde!             Pappa och Valde

Helgslut

Så var snart ännu en helg till ända. Dem går så fort! Har inte hunnit gjort så mycket den här helgen heller, jobbade i lördags och umgicks med pojkvännen övrig tid. Vi var i Globen på söndagen och kollade i lite affärer. Men det enda jag köpte var inbjudningskort som jag ska skicka ut till dem som ska få komma på min studentbjudning. =) Det ska bli så roligt!!!

Ja, imorgon är det skola igen, men snart drar jag till alperna så jag håller ut. =D

Pussar


Fredag, vanlig dag?

Ja, det är fredag idag, en vanlig fredag? Jag vet inte, kanske...
Har känt mig riktigt pigg och glad. =)
Skrattade en massa trots att vi satt kvar i skolan till kl. 5. Frivilligt. Bara man har kul säger jag!
Hamstern fick en ny stor bur. Han blev så glad.

Hmm, som sagt, en vanlig fredag, men den kändes ovanlig bra. Faktiskt. Trots att jag sitter framför datorn nu. Haha. Jag ska ju jobba imorgon. =)

Ja, vi får se vad som händer i helgen.

Puss till er. Speciellt till dig.

Sjuk

Jag åkte på någon slags förkylning i natt. Vaknade först ett par gånger av att jag hade ont i halsen. Sen när väckarklockan ringde hade jag huvudvärk, halsont och kallsvettades. Men eftersom att jag hade examination i ledarskapen idag tvingade jag mig ut till Brommahallarna. Det gick väl halvbra, men jag genomförde den i alla fall. Halvsjuk och kallsvettig och darrig. =P Men sånt är livet. Sen tänkte jag att jag lika gärna kunde åka till skolan och vara med på fysiken så efter att ha bunkrat upp med strepsil och bafusin klarade jag skoldagen idag också. =D Och jag känner mig lite kryare. Lite.

Puss från en förkyld Emelie


Sthlms univetsitet

Hade en kemilaboration på sthlms univetsitet idag, det var väl halvroligt. =P Slapp ju hela skoldagen p.g.a. av den i alla fall =D. Jag och Melinda skulle göra labben tillsammans, kristallerna som skulle bli vita blev rosa! Det är väl bara vi som lyckas med det. Rosa är fint. Och glittriga blev dem. Men vi fick i alla fall fram rätt resultat, vi hade gjort alvedon! Det ni! Det är inte alla som gör alvedon på skoltid. =P

Ingenting att rekommendera faktiskt. Men jag är en liten naturnörd. Haha

Pussar till er vårälskare!


Cosmo

Såg just att jag fått nya cosmo, så nu blir jag lite gladare. Ska lägga mig och läsa den nu! =)

Puss till er alla!


Proven tillbaka

Gick ju sådär dådå på kemiprovet. Det var som i min dröm; läraren sa först att han tyckte det såg bra ut, men efter att ha rättat provet sa han att han såg fel. Det gick inte så jättebra. En massa slarvfel sa läraren Henrik. Bortförklaringar tänkte jag. Jag antar att jag måste plugga mer. För det kan väl inte vara så att jag bara inte kan det. Eller?

På fysiken gick det som vanligt. Alla rätt på 1-8. 9 och 10 började jag jättebra men svaren blev fel. Som vanligt. Jag kanske måste plugga mer där också. Men jag känner ingen motivation när studenten är så nära som den är. Men jag antar att jag måste. Om någon vill plugga med mig. Det behövs.

Det har inte hänt så mycket mer idag. Är väldigt trött och seg, huvudvärk som börjar bli en vana. Jaja, jag ska hålla ut.

Pussar

El grand finale

Ja, till slut var den här, den stora finalen i Melodifestivalen 2007. Jag måste säga att det var riktigt bra låtar med, i alla fall 8 av dem. Anna Book och Tommy Nilsson var inte direkt mina favoriter. Och Kristian Luuks skämt gick hem varje gång. Grattis!
Och eftersom att jag redan har sagt vad jag tycker om alla låtar en gång tänkte jag bedömma deras kläder och framträdanden kort. =)

Andreas Johnson: Snygg i din kostym, men den enda som skulle kunna bära den. ; ) att han snart är 40 syns inte, han är lika snygg som alltid. Och ett stort plus till att han vågade gå bort från scen i början, det gjorde ingen annan!
Sonja Aldén: En klänning som jag skulle vilja ha! Och snart är det ju studentider så man kanske ska passa på då. =) Väldigt enkelt framträdande, hon kanske skulle ha överraskat någon gång, bara för att lixom.
Anna Book: Ett stort HJÄLP!! åt hennes kläder. Hon såg ut som en säl med fjädrar. Tur att det var i svart i alla fall så det inte syntes så mycket. Framträdandet var dock väldigt klatchigt och man blev glad.
Sebastian: Han hade bytt kläder, jag bugar och bockar. Lite roligt att han hade blandat rött, blått och svart, men inget jag rekommenderar att gå ut på krogen med. Men snyggt!
Marie Lindberg: Hon hade bytt tröja, tror jag i alla fall. Den förra var snyggare. Men färgerna passar henne och hennes hår är supersnyggt, speciellt på henne!
Måns Zelmerlöw: Samma kavaj, samma vinnande koncept. Måns var väldigt snygg idag, hans dansade väldigt bra också! Det syns att han är musikalartist och han är där han bör vara. Super!
Tommy Nilsson: En klassisk outfit som väl passar in, men det kanske borde ha varit lite roligare när det faktiskt är Melodifestivalen. Fast Tommy i en färgglad kostym? Nej tack.
Sanna Nielsen: Nja, jag vet inte om jag ska risa eller rosa Sannas kläder. På ett sätt är dem snygga, men på ett annat inte. Jag vet inte, de passade kanske inte henne helt enkelt.
Sarah Dawn Finer: Hon tänkte i alla fall på sin kroppsfigur och klädde sig därefter. Väldigt schlageraktigt med släpet och allt, och det passade bra med framträdandet. Jag hejade på dig Sarah!
The Ark: Ja, ingen förutom Ola Salo skulle kunna bära upp dessa kläder med en sådan stolthet som Ola själv. Han äger scenen och kläderna och han kommer äga Europa!

Ja, jag önskar The Ark lycka till, ni kommer rocka sönder! Good choise Sweden!

Puss från mig

Kalas

Snart ska jag iväg på min lillebrors ettårskalas. Det ska bli spännande, jag har inte sett honom på ett bra tag. Tyvärr. Han är världens gulligaste pojke.

Puss


"Underbar och älskad av alla"

Jag läste just ut en bok som jag köpte under bokrean; "Underbar och älskad av alla" heter den. Ganska bra bok faktiskt. Väldigt lättläst och inte alls någon djup handling. Lite rolig här och var. Men jag glömmer nog bort den om ett tag. Haha. Ja, jag läste i alla fall en bok. Det blir inte så mycket av sådant nu för tiden. Synd, jag gillar att läsa.


Ingen skolbal

Jaha, så sket sig skolbalen också. Men varför vill ingen gå? Det var så många som var intresserade först, nu blev det bara 50 st, alltså 150 st för några. Jag kanske borde vara arg och besviken, men jag orkar inte. All min energi har lagts på att färsöka sälja biljetterna. Det är nästan skönt att det inte blev någonting. Ingen verkade i alla fall intresserad.

Jaja, det kommer andra roliga saker i livet. =)

Puss på er

Usch

Ja, här har jag inte varit så aktiv, men det känns så jobbigt nu. Allting bara. Eller, nu börjar det kännas bättre igen. =) Fysikprovet är ju avklarat! Det gick faktiskt rätt bra. Muy bien till mig, jag råpluggade två dagar innan. =P Palla plugga under lovet. Nej, usch vad slö jag har blivit. Men nu har jag iaf tagit tag i min träning igen. Tror jag. Jag har kommit på att jag måste ha mål att sträva efter. Ja, det är svårt. =P

Sen går det skit med balen. Jävla helvete.

Puss

Datorkrångel

Jag har de senaste dagarna haft en massa problem med internet på datorerna hemma, nu har vårt bredbandsbolag skickat ett nytt modem, så vi får se hur det går.

Jag hoppas att alla mår bra i alla fall!

Puss

Middag

Mormor har ju då fyllt hela 69 år, så vi ska ha middag här idag. Jag är väl lika taggad som vanligt när det är släktmiddagar.

Puss