En obetald semester

Nu har min semester börjat, även om den är obetald! Så går det när man väljer att resa iväg mitt i smeten. =) Men det var det värt! Tur att man har en rik pojkvän ;)

Råkade ut för ett missöde igår på jobbet, men chefen har inte ringt än, så det kanske inte var allt för hemskt. Men det kommer väl.

Idag ska jag och min kära fästman åka till Jysk och inhandla en ny madrass till vår säng =) 120 cm räcker inte! Speciellt inte om man har två kelsjuka katter som ska trängas med en. =P

Om två veckor är jag i USA =) New York, here I come!

Puss på er i regnet!

Mitt i ledigheten

Är nu inne på min tredje dag av fyra i kortledigheten endast en vecka innan semestern, och det är sååå skööönt! En liten smak av den riktiga som snart kommer. Endast fem arbetsdagar kvar... Det ni! Även om den är obetald ;)

Har hunnit till Barkaby idag med fästmannen, en sväng på Mio och Sova (vi måste nu köpa ny madrass, men det är så svårt att välja!!) och sen ville ju jag in på alla andra affärer också, men A är inte direkt en storshoppare så jag fick ge mig ;) Fast jag var väldigt trött egentligen men sånt tänker man inte på när man shoppar. =)

Städat har jag också gjort, lite i alla fall. Fått upp gardinstänger i köket, men självklart har jag tappat bort stängerna jag ska hänga mina panelgardiner på. De är spårlöst borta! Jag börjar fundera på om jag köpte några... Men jag gjorde det!!!

Snart är det Spanien - Italien, ska bli lite kul att titta på. =) Bli lite lövbiff med klyftpotatis och sen Häägen Daaz till efterrätt. Mums!

Puss på er!

Och ännu en midsommar

Vart tar dagarna, veckorna och åren egentligen vägen? Det känns lite som att det inte alls var länge sen vi firade midsommar sist. I år blir det lite av en repris av förra årets. Middag hemma hos mor min, samma människor och kanske lite kubb =) Men det är sweet. Egentligen hade jag velat åka till Skansen eller Grönan och chillat där, men alla är tydligen fattiglappar (jag är inget undantag, men är bra på att stoppa huvudet i sanden ;) ).

Min underbara Sessa har varit sjuk, A fick ta henne till veterinären förra lödagen. Feber, uttorkning och anorexiavarning löd utlåtandet. Men nu är sötnosen frisk! Äter penicillin men det går så bra så. Hon gillar den faktiskt! Och som vanligt när Sessan gillar nåt så gillar Mirre det också, så hon blir väl lite småputt när inte hon också får penicillin... Haha!

Har även bestämt med E att komma och hälsa på henne i USA vecka 29 också! Det ska bli så kul! Måste verkligen boka biljett nu =)

See you folks!!

Puss

En liten sjukling och sånt

Fortfarande; dagarna rusar iväg!!!

A har varit sjuk i ögoninflammation, men nu är han bra. Han såg riktigt skräckinjagande ut där ett tag, men det har som tur var lagt sig =)

Fotbolls EM har startat, och nörd som jag är har jag tippat på stryktipset, två fel hittills. Därför har jag också nördigt tittat på iprincip alla matcher också (hur intresserat kan man diskutera) men jag satt i alla fall stenhårt bänkad när Sverige spöade Grekland (som jag tippade)!

Har fått börja lära mig redovisa på jobbet, ännu lite mera ansvar. Mycket nytt att hålla reda på! Men det är roligt att chefen har det förtroendet för mig =) Så väldans svårt verkar det inte vara.

Håller på att sälja bilen (nån som är intresserad av en Mazda?), kan inte ha kvar min lilla Nemo när jag ska plugga i höst. Dessutom behöver jag money till min USA resa vecka 29. =) New York, here I come!

Ja, mycket mer har inte hänt. Äntligen har vi köpt en garderob förresten! Kläderna har jag inte hunnit lägga in, men det kommer. När jag har gjort tusen andra saker.

Puss!

Dagarna rusar fram!

Just nu rusar verkligen tiden iväg för mig!! Det är helt otroligt, jag förstår inte hur snabbt det egentligen går, och hur ska jag hinna med allt? På torsdag är det studenten för alla 89:or, det är en massa jobb, på lördag är det min och A's ettårsdag, det är restaurangernas dag i Kungsan ett par dagar framåt som jag vill på, lägenheten måste (!!!) fixas (det blev faktiskt dammsugen idag, men det känns så onödigt när kissekatterna bara stökar ner och det är kläder all over). Ja, vad ska man säga, mitt liv är fullt av saker, men jag ska inte klaga! =D Det finns de som har det värre.

Den här veckan har jag nästan inte sett min älskling! Och kommer knappt att få se heller. Vi bara jobbar om varandra... Han sov när jag gick till jobbet, var på jobbet när jag kom hem, jag sover när han kommer hem, han sover när jag går upp imorgon. Så ser det ut ibland. Det är så tråkigt! Jag hoppas det blir bättre. Vi har åtminstone helgen tillsammans. =) Och snart har vi ju semester!

Puss på er alla i sommarvärmen! (som jag bara ser genom ICAs glasdörrar...)

Så trött, jag har jobbat hårt!

Helgen avklarad, jag måste vara en av få människor som säger så. Men jag är en hårt arbetande flicka! 20 timmar på två dagar, lägg till födelsedag i veckan och en hel del annat jobb så klart! Ja, mina fötter ömmar. Inte en minut får jag sitta på min arbetande tid. Men jag ska inte klaga. =) Det är pengar!

Nu har jag då försummat allt annat, såsom lägenhet, blommor, katter och pojkvän. De har inte alls fått den uppärksamhet de förtjänar! Men det kommer. Imorgon börjar jag ju 11 så då har jag lite tid att piffa upp lägenheten i alla fall. Eller sova! Jag är sjukt trött. Halsbränna har jag också. Stress.

Annars händer inte så mycket; kläder i hela lägenheten, och jobb förstås. En garderob ska strax införskaffas sen kan jag våga släppa in folk igen ; )

Ja, om ni ser mig för lite är det bara att titta in på ICA Kvantum Väsby. Jag är där typ... jämt!

Puss