Sommartider hej hej

Nu har man ställt fram klockan till sommartid, vad sjukt snabbt det här året har gått hittills.

Helgen har spenderats mest vilades, skippade som sagt tentatfesten, lite ledsamt eftersom att de verkade ha haft asroligt. Men jag hade varit världens tråkigaste människa om jag hade varit där, var så trött och sliten och förkyld. Gick och la mig med rödsprängda ögon vid 11-tiden. V var över på kvällen och tittade på Let's dance med mig. =) Vi var också iväg och köpte monopol och ett annat spel! Så jag och älsklingen har umgåtts på ett helt nytt sätt i helgen =P

Jobbade lördag kväll, blev meddragen till en fest efter det, men jag drog hem rätt fort eftersom att jag inte alls mådde bra. Var asskönt att komma hem faktiskt! Men de andra hade roligt =) Hade feber igen imorse när jag vaknade =(

Nu ska jag och A iväg och handla god middag och gott att äta till en film. Mysig kväll med andra ord. Imorgon börjar en ny kurs i skolan!
Puss

Fredaaag

Sista dagen på första kursen är över. Eller skoldagen i alla fall. Hemtentorna är inlämnade, nu är det inte så mycket mer att göra! Om det inte behövs kompletteras förstås ;)

V skulle komma över, ska bli kul! A kommer hem från jobbet om en  timma eller så. Kanske ska jag hinna ta ett varmt bad innan, jag är frusen ända in i benmärgen!!

Förhoppningsvis ska vi införskaffa oss ett familjespel till Xboxet idag, typ TP eller buzz. Ska bli super! Om det finns något...

Imorgon är det jobb 16-22, sen vet jag inte vad som ska hittas på... Hoppar ju som sagt tentafesten ikväll, otaggad till max efter sjukdomstiden nu... Men jag har 3 år på mig att festa efter tentor! =D

Puss

Idag är det städning och jobb som gäller!

Jepps, trots superförkylning rullar vardagen på. Har hittills hunnit dammsuga hela lägenheten och städat bakom spisen, duktigt va!? Tänkte moppa golven, åtminstone i köket, men krafterna försvann... Blev lite data istället. ;)

M har hunnit ringa från jobbet också, undrade om jag kunde jobba från 12.30 istället. Men jag ska anstränga mig så lite som möjligt pga förkylningen för att inte riskera att bli ännu sjukare, så jag behåller mitt 17-20 pass. Kanske nån timme mer, men det gör inte så mycket. M är så snäll! =D

Det mest viktiga idag är att läsa genom tentorna en allra sista gång för att upptäcka eventuella fel, sen är det inlämning imorgon!

Till sist idag tänkte jag pyssla om mig själv, duscha, ta det lugnt, äta god quornfärssås, kolla på TV, titta ut på solen (tänker inte gå ut i kylan :P) och lite sånt mys. Tills jobbet då. Sen är det snart helg igen! =D Förslag på vad jag ska göra? Jobbar 16-22 på lördagen men vet inte mer sen... Egentligen är det tentafest imorgon men jag går inte med denna fökylning, då är en mysig hemmakväll en bättre kurering!

Puss

Äntligen belyser de reflux!

Sitter och ska egentligen göra tentorna, men har nyhetsmorgon på i bakgrunden, och hör att de talar om reflux på nyheterna! Tänka sig att de äntligen börjar belysa detta samhällsproblem, som det faktiskt är. Ja, jag lider av det, och det suger att ha... Fast ska man lida av någonting är det okej =)

Sjuk är jag fortfarande också, det är så sjukt jobbigt att sova med så ont i halsen jag har! Inte ens honungste hjälper... Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Vill verkligen inte bara sitta hemma =(

Nej, nu MÅSTE jag göra klart tentorna, så kan jag vara ledig imorgon. =) Fast sjukledig...

Puss

Uppdatering 12:55:
JAG ÄR KLAR MED HEMTENTORNA!!!!!! Fast nöjd är jag förstås inte...

Tisdag mitt i veckan

Fortfarande sjuk, huvudet vill inte riktigt vara med och då är det svårt att skriva på hemtentorna. Men jag har i alla fall lyckats komma väldigt långt! =D Har kanske 1-2 A4 sidor kvar att skriva på (det borde egentligen vara fler, men jag skyller på febern... ;) ) Och jag hoppas att jag blir klar med det idag eller senast imorgon för då är jag ledig på torsdag. =D Fast jag vet inte vad jag ska göra då istället om jag är sjuk... =S Jaja, senare bekymmer.

Ska pallra mig till bibblan, trots febern. Måste låna nästa kurs's böcker. =) Billigare än att köpa! V sa att hon hade en av dem, kanske skulle jag få låna den av henne.

Hoppas nu bara att A inte tog bilen imorse, han sa att han inte skulle det, men man vet aldrig.

Och så måste jag ju byta bort mitt jobbpass den 11 april, så jag kanske ska pallra mig iväg lite tidigare än jag beräknade...

Puss på er.

Jag har inte tid att bli sjuk!

Har ju tentor som ska skrivas, och en inlämning på fredag!!! Och så har jag gått och fått feber och halsont. För då är det ju så himla roligt att skriva på skolarbeten... =( Men jag måste härda ut antar jag, för jag har ju inte tid att vara sjuk. Fast jag frågar mig alltid då: När har man tid att vara sjuk??

Ja, det blir kurering i veckan, tur att jag är "ledig". Sen måste jag kämpa med skolan. Och sovasovasova. Jobbar som tur var först på torsdag, då bör jag vara frisk! =D

Puss

Ett sprillans nytt ansikte

Haha, har varit på ansiktisbehandling nu. Mysigt =) Det är inget om man vill få bättre hy men onekligen skönt. =) Så nu sitter jag hemma igen med fettigt hår och funderar på ett bad. Men samtidigt måste jag tvätta och plugga också... Hmm... Måste bli bättre på att prioritera!! Det blir nog bad, tvätt, plugg. Om inte A kommer hem och hittar på nåt roligt, men han har jobbat sen 7 imorse så han lär vara trött. Så blir nog min kväll. Sen måste jag komma på nåt att äta till middag också! ujujuj

Puss på er, nästa vecka väntar en intensiv pluggvecka inför tentainlämningen!

På väg mot gymmet

Upp och hoppa tidigt en lördag för att bege sig till gymmet. Är så grymt duktig! Har en banan och en grov macka med ost i magen så jag borde klara passen galant! =D Instruktören är så rolig och peppande, så ni bara måste gå på SatsCykel och SatsCore på lördagmornar i Väsby. =D Nej, usch vad jag låter jätteoptimistisk ;)

Filmen igår var bra, men jag tycker faktiskt inte den var mer än så. Böckerna är så mycket bättre, speciellt på engelska!

Nej, iväg till gymmet nu. =)

Puss

Stressad, mindre stressad och helg. =)

Igår var jag stressad och då gick det inte alls att plugga! Men idag känns det bättre (kanske för att man inte jämför sig med alla andra hela tiden och får panik) så jag tror faktiskt att jag är klar med en av två hemtentor!! En vecka i förväg!!! Underbart va!? Nu är det bara en kvar... Men det är ju som sagt en vecka tills inlämning. =) Så det ska nog gå bra. Och fortsätter jag att vara så här påhittig och ostressad (ostressad för att vara jag, jag har fortfarande ont i magen och halsbränna) så kanske allt ska gå vägen! =D

Ikväll blir det bio med E, ska se En shopaholics bekännelser!! =D Så bra böcker så jag hoppas att filmen är bra. =) Det var länge sen jag och E sågs också så det ska bli jättekul.

Imorgon är jag ledig. (Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!) men A jobbar, så jag har en hel dag för mig själv! Eftersom att gymmet är kraftigt eftersatt blir det nog en sväng dit. =) Och på kvällen blir det en mysmiddag med älsklingen och kanske V.

På söndag ska jag och E på ansiktsbehandling. Gud så skönt! Axelsons har ju elevbehandlingar ibland, så det kostar bara 250 kr för 90 min! =D Så underbart det ska bli. De kommer klaga hårt på min stressade hy, men vad ska man göra? =P

Ja, nästa vecka är det full fart mot tentainlämning, så jag får passa på att vara lite ledig när jag kan. Eller tar mig tid. ;)

Puss

En ledig dag med tentaplugg och vårpromenad

Känner mig på något sätt på bra humör idag, trots tentaplugg hängande över mig. Det är sol ute för första gången på jag vet inte hur länge! Inte varmt tyvärr, men man kan inte få allt. Men en promenad ska jag hinna med. A kan inte följa med trots att han är hemma, han känner sig sjuk och sitter framför TV:n istället. Jaja.

Puss

Lite vårkänslor =)

Det börjar kännas i luften att våren är på intåg. ÄNTLIGEN!!! Vintern här i Sverige är alldeles för lång! Men nu kvittrar fåglarna, snön smälter bort och temperaturen visar på rätt sida nollstrecket. =) Men det är nu det, det kommer säkert lite snö sen... Usch.

Nej, nu ska jag äta lunch, skriva på tentorna och sen jobba 16-22.15. See ya!

Puss

Nu är det helg igen

Jag säger det igen; tiden går så fruktansvärt snabbt!!! Om lite drygt två veckor ska två hemtentor in, sen är första kursen avklarad. Hualigen. Snabbt går det. Då var det bara det att börja på hemtentorna då...

Helg för mig, är befriad från både skola och jobb imorgon. =) Ska ta dagen till att handla, städa och såklart plugga! Gör jag annat nu för tiden?! Helgen kommer gå så snabbt med födelsedagsfirande för pojkvännen i dagarna två. =) Men plugg måste hinnas med! Kanske ett träningspass också... U never know.

Nej, nu måste jag starta en tvättmaskin, sen plugga filosofi... eller psykologi... eller läsa artiklar... eller kanske börja på hemtentorna! I don't know.

Puss

Söndag och full fart mot vecka 11!

Nu är det återigen söndag (gud vad veckorna går fort!!). Jag har hunnit plugga en del, träna (hemsk träningsvärk i magen nu), jobba, äta middag hos mamma, läsa massa bra böcker och massa annat de här lediga dagarna! Dock tycker jag inte att jag har pluggat tillräckligt, så det är var dagens to do.

A var på Metallica igår, han är superlycklig, konserten var tydligen jättebra. =) Jag är glad för hans skull. Jag följde inte med, inte riktigt min musiksmak. ;) Jobbade och tjänade pengar istället! Hehe.

På onsdag ska jag på fältstudier på KS, njurmed. Ska bli skoj! Och de andra dagarna i skolan går vi bara 3 h/dag. =) En chill vecka alltså! Men en hel del plugg; det är inlämning av hemtentorna den 27 mars. Inte alls lång tid kvar! Nu fick jag lite panik!

Ska väl jobba på måndag, försöka träna en del, plugga och fira älsklingen som fyller år i helgen. Där har ni min vecka. =)

Puss

Fyra dagar av ledighet!

Men jag har fullt upp, speciellt med plugget. Men det är så roligt så det gör ingenting. =) Ska också på bio med M ikväll, på middag hos mor min imorgon, jobba på lördag och hinna träna åtminstone en gång. Och självklart ha lite kvalitetstid med pojkvännen min. =)

Det går bra med skolan, tror jag. Haft en riktig inlämningsuppgift och jag tror inte den gick så bra... Men det är väl alltid att komplettera!

Så gott folk, till skolböckerna nu. =)

Puss

Plugg, snack, jobb och gym!

En väldigt bra helg är över, inte för att jag har gjort något speciellt, men jag har varit effektiv!

* Eftersom att jag faktiskt har insett att jag måste plugga mer än vad jag har gjort så har jag gjort upp ett pluggschema som jag tänkte försöka följa, och vilket jag också hittills har gjort!! (Hela två dagar har gått ;) )

* Jag har gymmat och har träningsvärk; då vet man att man har gjort rätt och kämpat! Märkte att min vänsterhalv är sjukt mycket svagare än min högra...

* Träffat både K som är hemma från Örebro och V som man inte ser mycket av när vi båda pluggar. Så mycket skoj!!

* Tagit en långpromenad i solen (men K och hennes vovsing =) )

* Myst hemma själv med High School Musical 3, brieost, dinkelkex, chips, dip och citronvatten! Mums!!

* Jobbat torsdag, fredag och lördag! Och även nu på tisdag. Så lite pengar borde jag få ihop =) Sen blir man alltid glad när kunderna säger att man är en trevlig och bra kassörska!!

* Jag har också hunnit med och sola, men det är bara en liten parentes för det är inte så hälsosamt... ;)

* Läst har jag också gjort!! Jag älskar bokrean =) Det är mycket roligare att köpa billiga, bra böcker ;)

Ja, full fart nästa vecka då! Gud vad veckorna går fort! Det är redan mars och om 27 dagar är det inlämning av två hemtentor. Det kommer gå såå snabbt! Och snart borde väl våren visa sig!? =D Jag känner mig optimistisk inför framtiden. =)

Puss på er