På tisdag börjar det på riktigt!

Första veckan på nya jobbet är avklarad, vilket innebär att jag på tisdag kommer att jobba självständigt! Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra :) Och det sköna är att jag troligtvis kommer att börja med de "enklaste" patienterna själv på tisdag. :)

Var helt slut idag när jag kom hem. Var hos M och Y för att kolla på Tyskland - England, men somnade typ i andra halvlek... De här 6 dagarna har varit ganska tuffa!

Imorgon är jag ledig som tur är, då ska jag slappa ute i solen, kanske spela lite badminton :)

Puss

Pustar ut - för tillfället!

Jag hade, självklart, inte behövt vara så nervös som jag var inför det nya jobbet. Det är inte bara jag som är ny och allt verkar flyta på. Hittills. Jag vet att det är pessimistiskt, men jag vågar inte säga att jag trivs jättebra och att allt känns toppen. Inte efter 2 arbetade dagar. Någon gång i sommar kommer jag komma hem och hata det. Det bara fungerar så. Men just nu känns det i alla fall väldigt bra :)

Idag blir tredje dagen på nya jobbet. Det känns som jag har varit där i tre veckor! Jag vet inte om det är positivt eller negativt än... Men jag vet att dagarna i alla fall går väldigt snabbt!

Puss

Nervös

Jag är så fruktansvärt nervös inför jobbet. Tänk om det blir lika tråkigt som praktiken? Tänk om jag vaknar med magsmärtor för jag inte vill gå...?

Jag vill helst dra täcket över huvudet igen men inser att det inte går...

Ett bröllop

Var hemma hos AK igår med H och kollade på bröllopet hela dagen! Vi var ute en liten stund på stan, men vi valde att se allt från första parkett (TVn). Det var så roligt och fint! Vi firade med bubbel och vin och god mat. Det blev lite för mycket bubbel lite för tidigt så jag och AK däckade på soffan i 1 timme när kronprinsparet åkte i båten. Haha.

Idag är min sista lediga dag innan jag börjar jobba heltid på Danderyd. Jag är både nervös och förväntansfull samtidigt. Egentligen vill man ju inte jobba, men det ska bli roligt! Hoppas jag... Bara det inte blir som praktiken!! Hjälp...

Jag glömde min plånbok hos AK igår så jag måste in till stan för att hämta den. Suck. Annars ska jag inte göra mycket idag. Äta pizza enligt A. :P

Puss

Feber

Har tagit mig ytterligare ett snäpp på sjukskalan; nu har jag feber också. INTE BRA! Det är ju min lediga vecka :( När solen nu har lyst har jag sovit bort hela dagen. Gaah.

Imorgon är det säkerhetsutbildning på Danderyd, jag hoppas innerligt att jag kan vara med! Sen hoppas jag också att jag kan gå på bio och käka middag med E!

Hostan vill ge med sig ibland, men så käkar jag ju hostmedicin också. Men så ibland får den för sig att spränga min kropp. :S

Puss

En riktig slappardag

Det är måndag och jag har bara slappat hela dagen! Hur underbart som helst :) Egentligen hade jag velat ta en sväng till Sollentuna centrum eller nåt, men jag valde att sova :) underbart!

Helgen har spenderats småsjuk och flängigt. I fredags var planen att jag skulle ut, men min hals ville annat. Det blev en kväll med vänner hemma i Väsby istället. På lördagen var det fest med As kollegor långt borta i Huddinge. Svinkallt och regnigt är det enda jag kan säga :P Vi åkte hem rätt tidigt. Gårdagen spenderades hemma och så även idag. Det känns ungefär som mitt bröst ska explodera när jag hostar :(

Imorgon ska jag in till Östermalmshälsan och kolla så jag inte har MRSA inför sommarjobbet. På onsdag ska jag ev träffa E, på torsdag är det säkerhetsutbildning på DS och på lördag ska jag, A-K och H kolla på bröllopet! Jag hoppas innerligt att det inte regnar! Enough med regn...

Puss


Äntligen över

ÄNTLIGEN är termin 3 över. Det är väldigt välbehövligt. Alla trista dagar på praktiken är över för denna gång. Om 11 dagar börjar jag på DS istället.

Har just sett de 2 absolut bästa avsnitten av Grey's anatomy. Kunde inte sluta titta fast jag har varit uppe sen fem i morse! Se säsongsavslutningen av säsong 6!

Imorgon är planen att jag ska inhandla skor och lite annat krafs. Få upp lite saker på väggarna. Men inte minst att sova! På lördag blir det personalfest med As jobb. Hoppas det blir kul!

Puss

Studentmottagning

Var igår på As studentmottagning, det var sjukt roligt! Cyklade hemåt vid halv 1 tiden och hade då varit igång i 8 timmar :P Drack lite mycket vin bara så man kommer väl att må som man förtjänar om ett tag. Än så länge mår jag bra men det kommer nog att ändras :P

Har fått placeringarna för termin 4, och jag blev positivt överraskad! Först är jag på barnortopedin, sedan gynmottagning (tumörer), folkhälsa inne på skolan, psykiatri (mobila akutenheten) och till sist akutplaceringen med 2 veckor på akutmottagningen på KS Solna och 2 veckor på CIVA! Det ska bli en underbart rolig termin!! Och jag hoppas nu för allt i världen att jag får bra handledare så inte det förstör allt...

Förresten, den 7 juli ska jag åka med ambulansen igen! Inte ett dygn dock eftersom att jag den 8 juli åker till London :) Men i alla fall fram tills på kvällskvisten!

Puss

Blir sjuk av trötthet

Det känns som om jag aldrig får sova ut, även om jag får det ibland. Jag är konstant trött och idag gick det till den gränsen att jag hade en fruktansvärd huvudvärk och det kändes som bomull i huvudet. Jag vet inte om jag orkar masa mig till praktiken imorgon, det är inte värt den lilla sömnen jag får.

Sitter och finular med min sista inlämningsuppgift för terminen, det går väl sådär. Är så trött på skiten att jag funderar på att lämna in den som den är. Ett G borde jag väl kunna uppnå??

Imorgon är det fredag och jag är överlycklig! Ska på studentmottagning på kvällen och sen ev. på Mando Diao efter det. :) Men i mitt skick så blir det nog ingen konsert. Annars ska jag nog bara sova ikapp all tid i helgen. Men jag är så uppe i varv att jag efter 2 timmar utan att ha nåt att göra klättrar på väggarna.

Puss

Nervös

Imorgon är det klinisk examination i PVK och venprovtagning. Snacka om att jag är nervös! Har ont i magen och äter bara för att ha nåt att göra. Som tur var åkte jag till KTC idag och övade lite, annars hade jag varit helt oförberedd. Det gick bra idag, men jag vet inte hur det kommer att gå imorgon...

Har annars inte gjort så mycket, det är slutrycket på terminen. Filat på inlämningsuppgiften, umgåtts med familjen och så. Stressat över examinationen :P

På tal om familjen; lillebror tävlade cross i lördags, och vad händer?! En medtävlare hakar i hans hoj och de brakar ihop. T får en kotkompression och hela säsongen är förstörd. Han hoppar numera omkring på kryckor och har stödkrage. SLUTA ÅK CROSS!

Nu ska jag se om jag får nån ro att läsa eller nåt.

Puss