Long time no seen

Har varit dålig på att uppdatera, men det är ju så fint väder så man vill inte sitta vid datorn!

Har dock inte gjort allt för mycket; badat, solat, jobbat. Inte mycket mer. Umgåtts med E, ätit glass. =) Typ. Ingen skillnad idag!

Ska till jobbet om en timme, rätt skönt att vara där inne när det är så kokande hett ute!

Jo, vi har betalt sista delen inför Tunisien och firat P. Icke att förglömma!!

Puss

Hemma hos mamma och lapar sol

Äntligen hittade solen till Sverige igen och jag kan bättra på brännan. Det värsta med det är dock att man inser hur dålig man har varit på att ta hand om kroppen och ser ut därefter. =S Och så kommer man med bortförklaringar till sig själv som "jag jobbar", "för varmt" osv istället för att gymma eller gå ut och springa. Men då får man väl skylla sig själv. Funderar på att gå på lite diet ett tag, sån där shakevariant. Inte för jag tror jag klarar det, men försöka kan man alltid. =)

Annars är det jobb som hägrar. Stängde igår, stänger idag. 9.30-16 imorgon. Sen är det ledigt fram till på söndag då det är 7-17 igen som gäller. Cash!

Nej, nu ska jag komma på en plan att gå ner i vikt, inte upp!

Puss

Midsommardagen 2009

Det har inte alls känts som midsommar och det beror på många saker:

* Jag har jobbat 9-15 midsommarafton och 7-17 midsommardagen

* Inte ens en liten sipp på rosévin!

* Sovit bort den mesta fritiden, kanske börjar jag t.o.m. bli sjuk...

* MEN! Det ska bli sommarvärme nu! Och som jag längtar! Sjukt! Jag ska verkligen försöka ta vara på de dagarna och dra till stranden, sola och bada. =) Och verkligen känna av värmen!

Jag har inte semester riktigt än, men det hindrar inte mig från att få sommarfeelings!

Puss

Dan före midsommar

Och jag jobba! =D En av få gånger jag verkligen vill jobba. Mest för att jag har gått och bara drällt hemma, inte kul! Det ska bli så skoj att träffa alla idag, för ALLA på jobbet jobbar typ ;)

Igår var en riktig slödag! Solade, åt thaimat, tryckte i mig brownies, kokosboll och wienerbröd!! Nej, jag mådde inte bra på kvällen... Eller i morse! Så länge sånt kan hålla i sig...

Funderar på att gå ut och springa idag, har riktigt kommit in i det. Men jag är så himla trött! Har sovit 12 h och vaknat äckligt trött två dar i rad nu! Då vill nog kroppen sova. Vi får se vad den vill efter två äggmackor och lite smoothie =)

Puss

Äntligen tittar solen fram!

Underbart! Som jag har längtat!!! Solen är här! Åtminstone för idag, kanske för imorgon. Men jag gissar på att det regnar på midsommarafton, kanske till och med på torsdag... Men men, man får ta vara på det man får =)

Ska träffa E idag, tror T skulle med. Vi ska fika och kika i affärer. Gissa om jag är shoppingsugen! Trots inga pengar... Men jag tar från sparkontot... Är det bra? Nej... I guess...

I kväll blir det nog dans på SATS. Ska bli skoj =) Jag är ju sämst på det, men har man roligt gör det ingenting =D

Nej, nu ska jag göra mig iordning, jag kan ju inte sitta och skrutta hela dagen!

Puss

Midsommarvecka!

Det är helt sjukt att det redan är midsommar igen! Jag menar, hur gick det till? Men jag borde ha förstått att midsommar var på intåg, det regnar ju hela tiden! Men jag undrar bara vart det sista året tog vägen? Nån?

Idag ska jag och mamma lunch (har hon sagt iallafall!), men hon måste bara till akuten för på nåt vänster har hon lyckats få en spricka i näsan... Hmm... Ikväll tänkte jag gymma igen, jag har verkligen kommit in i ett flow där! =D Men jag har så sjukt ont i höfterna efter 70 min på löpbandet igår att jag ska ta det lugnt.

Sen ska jag väl komma igång med städningen som jag aldrig tycks ta tag i. Men nu SKA jag ta mig i kragen och åtminstone plocka lite. =)

Jag vill verkligen att det ska bli sol imorgon, SMHI har lovat!

Puss

En helt skönt lördag!

Nu har jag varit skolfri en hel vecka och det känns oerhört bra. Jag vet ju att det kommer tillbaka i höst så ingen idé att gråta här inte ;)

Idag var jag och K på Pingstkyrkans Second hand här i Väsby. Folk där är helt galna! Som på film. De knuffas, slåss, trängs... Nåja, nästan i alla fall. Och jag som typ får klaustrofobi i folkmassor gillade det inte fullt ut. Men två par pumps lyckades jag införskaffa. Hela 50 kr för båda! Kanske inte världens vackraste, men de är värda att användas nån gång. =) Sen var jag så duktig att jag drog till gymmet, 10 min på gåmaskin (har ju glömt namnet!), 30 min cykel och 30 min core. Duktigt!

Kände i morse att jag var trött så jag försökte verkligen sova när jag kom hem. Har inte blivit nån skönsömn direkt, men det fungerade. Nu vet jag inte om jag ska in till stan och festa eller inte... Hmmm....

Puss på er i regnet!


Fy vad jag är blödig!

Sitter och läser gamla blogginlägg om studenten och då kommer tårarna... Jag var så himla lycklig! En sån underbar tid att det finns inte. Undrar om det känns likadant när jag tar examen från RK? Herregud, det studenten var den bästa dagen i mitt liv. Helt galet att man inte kan återuppleva den... Men då skulle det väl inte vara samma sak...

Nej, nu får jag sluta gråta över hur bra jag var ;)

Ska till stan med K. Hon är hemma nu under sommarlovet så det ska bli kul att ses! Inte för att jag har några pengar att spendera inne i stan, men man kan ju hänga med.

Ledig från jobbet fram tills på torsdag. Då blir det jobb över midsommar. Jaja, vad ska man göra. Hoppas nu att solen vill titta fram och ge riktig sommarlovskänsla!

Puss

Ny dag, nya tag

Okej, jag kanske var lite för pessimistisk och negativ i senaste inlägget, men jag är sån. Att jag är supernegativ ett tag och då är jag verkligen det. NeggoEmelie!

Nu känns allt bättre, jag var säkert trött också. Har fått en massa jobbtider de närmsta veckorna så det känns bra! Idag ska jag tex jobba 15-20. Lagom pass, man måste ju trappa upp innan man kan gå på 7-17 igen... Vilket sker på midsommardagen! Ja, jag vet. Kul midsommar...

Idag blir det som sagt jobb, men innan dess har jag tänkt hinna ut och springa. Min kondis är ju så dålig, så här gäller samma sak; trappa upp långsamt! Men det är roligt när man ser resultat. =) Dessutom måste jag stenhårt satsa på beach2009, något som jag helt glömt bort bland allt tentaplugg. Det får bli skärpning med det i höst!

Kollade på Sverige-Malta igår. Tur att vi vann! Var väldigt nervös där när Malta pressade på.... Hade varit fruktansvärt pinsamt om vi släppte in Maltas första mål i turneringen! Men det gick ju vägen. =) Även om jag hade hoppats på 5-0 men man kan inte få allt. Jag sa till A att jag skulle ha tippat på 4-0 (vilket var resultatet) innan matchen men glömde helt bort det. Synd, annars hade jag vunnit pengar, igen. =) Fast oddsen var nog inge bra =P

Puss!

Oviss sommar

Ja, fick ju reda på igår att jag inte kommer ha mitt ordinarie schema, från och med idag! Sent påkommet va?! Och jag som var helt inställd på att jobba idag.... Verkligen schysst! Inte lite besviken...

Men jag ska försöka att inte älta över det, jag menar, lite skönt är det ju att vara ledig. Det är bara lite jobbigt att inte veta!

Ja, skulle ju ha jobbat idag, nu vet jag inte vad jag ska göra. Dåligt väder är det också. Blir nog en sväng förbi gymmet, måste få bort allt som inte ska finnas och strama upp!

Nej, jag är för bitter fortfarande.

Puss

På väg till jobbet

Trots att det är sommarlov måste man ju jobba lite då och då. Om 50 min ska jag vara på plats och stanna där tills vi stänger =P Men det ska bli roligt, stänget med J. =)

Har sovit länge, länge idag. Fast jag skjutsade P till Arlanda först, men sen somnade jag om till kl 12 =) Och så har jag varit ute på promenad/joggingtur i 45 min. Jag har varit förkyld i en månad och inte kunnat träna så min kondis var URUSEL!

Nej, nu ska jag samla ihop mig och alla mina saker och sen åka. =)

Puss

"Sooommarlooov, solen lyser skööönt"

"Gräset är så gröönt"

Jag kan inte sluta sjunga på den sommarlåten som man alltid sjöng på i grundskolan. =) För nu har jag sommarlov! Helt otroligt faktiskt... =) Sista tentan gick bättre än förväntat och klarar jag inte G på den vet jag inte vad som är fel. Så "lätt" var den. Lätt i den bemärkelsen att jag har pluggat på rätt saker! =D Kanske inte svarade klockrent på allt, men jag svarade på allt! (Utom en fråga som jag chansade på, men den kunde ingen, för vi hade varken haft föreläsning på den eller så stod det i kurslitteraturen...)

Tentan tog bara dryga timmen att göra, sen åkte jag hem och firade lillebror! Kan inte beskriva hur stolt jag är över honom =) Säkert mer stolt än vad han själv är ;) Men så är jag ju som jag är! Pappa och V tittade förbi! Superkul! Sen däckade jag hemma vid 10 tiden, nu är jag helt slut!

Ska till jobbet snart. A pratade om att käka middag innan, men det har man inte hört nåt mer av. Dumma han.

Missar Sverige - Danmark idag, usch

Puss

Hur vet man att man är klar??

När vet man att man är redo för en tenta??

Är det bara att fortsätta att plugga trots att man inte orkar??

Kan man plugga för mycket??

Ja, jag sitter och hårdkör tentaplugg, men egentligen är jag supertrött! Just nu är jag inne på spåren 1) gå och lägga mig så jag är lite pigg sen 2) inte gå och vila nu så jag somnar snabbare ikväll

Jag ska upp astidigt imorgon! Bussen går 6:31 =S Men det är bättre att vara ute i lite bättre tid än att få stressa sista dagen. =) Ska tom lägga fram kläder och packa allt i förväg så jag kan sova så lång tid som möjligt imorgon! Så det bara är att slänga på sig kläder, trycka i sig frukost och kladda på lite mascara. Och springa till bussen =P

Nej, nu måste jag återgå till tentaplugget, men onkologi är ju så tråååkigt!!!

Puss på er

Så var sista föreläsningen för terminen över

Nu är det bara en stentuff dag med tentaplugg, sen tentan, sen har jag sommarlov! Wonderful! Så nu är det verkligen full fart framåt! Jag vill ju inte känna att jag inte har satsat allt på fredag...  =)

Imorgon blir det också Restaurangernas dag med P. BBQ med vin blir vi bjudna på. =) Ska bli kul. Synd bara att det ska regna... Ajja, jag kan inte stanna så länge i alla fall med tanke på att tentan börjar 8:00 på fredag morgon...

Sen tar lillebror studenten efter tentan! Urkul för honom! Såg massa som åkte flak idag när jag var inne i stan, blir tårögd när jag tänker på hur kul jag hade. =) Bästa dagen i mitt liv! Synd att man inte kan göra om den...

Nej, nu är jag så utpumpat av trötthet att det blir TV resten av kvällen. Har just käkat en hel skål popcorn också... =) ¨

Puss

Måndag på sista veckan

Har pluggat en massa idag, dock inte så strukturerat och så mycket som jag hade velat, men man kan inte få allt. Har just läst en massa om näringsfysiologi, men troligen har jag läst på fel saker om man jämför med vad som kommer på tentan. =P Har även läst lite ortopedi och onkologi som känns svårare. Fast det är säkert inte det, det är nog bara jag som tror att tentan är större och svårare än vad den egentligen är.

Ska strukturera upp mig själv nu, sedan blir det nog lite mer av onkologin. Var bara med på en av två föreläsningar där så jag är lite efter. Dock vet jag inte vilken kurslitteratur jag ska läsa till den...

Sen skulle jag behöva dammsuga också, funderar på att lämna den uppgiften till A. =)

Puss