Trötta lilla mig

Jobbade 7:45 - 17:00 idag. Ganska jobbigt måste jag säga. =P Är ju van vid halvdagar i skolan eller 5-6 timmars jobb. Men det gick riktigt bra. Hade en timmas lunch och solade en stund då =) Riktigt härligt att slippa från stressen på jobbet. Stackarns H fick slita som ett djur idag också, hon kommer bli sönderstressad. Men så går det när cheferna beräknar fel på personalen. =(

Snart ska jag till Kalle igen. =) Ska bara vila lite först. Är såååå trött! Och så åt jag nyss också så jag är i matkoma. =P

See ya!

Puss

Avskedsparty

Igår hade vi ett "avskedsparty", eller middag mer blev det för mig, Andreas och Alex, men de andra drog vidare. =) Angelica, Mathias och Paulina ska ju sluta =( så vi var hos Paulina och grillade och pratade skit. Eftersom att Andreas hade turen att jobba från klockan sju idag, en söndag, kunde inte vi vara kvar så länge. Eller, jag kunde ju ha varit kvar men jag valde att gå hem med Andreas. Drack inget eftersom att jag skulle till stallet idag. Ska dit snart. Måste ju köra hela vägen dit, inte bra att dricka dan innan då. Men iallafall. Efter att vi hade kommit hem tog det väl en halvtimme sen ringde Mathias och undrade om jag kunde skjutsa resten av folket in till stan så dom kunde festa. =P Nee, det kunde jag inte, men de  kunde få ett taxinummer! Haha. Elaka mig. =P

Ja, snart ska jag till Kamelen. Hoppas det inte regnar.

Puss

Work

I'm going to work. =P Going to woork.. lalala...

Kul =P

Har snart läst klart Harry Potter and the deathly hallows. Riktigt bra!

Puss!!

Sorry

Jag vet att jag är extremt dålig på att blogga nu för tiden och att jag är extremt dålig på att höra av mig. Men jag är också extremt slö av mig så det beror mestadels på det. =P Sen upptas ju tiden av mycket annat, som inte känns som mycket annat när man gör det. Jag jobbar, är hos Kalle, Andreas har bott här när familjen är på semester... I lördags var det grillning igen hos Anna och Tomas, men det gick inte så bra för mig. En kombination av ingen mat på dagen och trötthet och stark mat gjorde att jag inte minns nåt efter maten och fram tills jag vaknar vid sjutiden. Bara lite småsaker här och där. Stackars Anna! Och alla de andra som fick utstå mig. =S Pinsamt, men det var lixom inte meningen, och tre drinkar och en shot borde inte ha gjort så. Det är helt sjukt bara. Men det slutade ju bra. =)
Jag har börjat tröttna på att bara jobba (redan) och vill börja plugga igen. Eller, om ett tag, kanske nån månad, kommer det kännas av mycket mer. Jag vet det för jag känner det. Men jag ska hålla ut ett år (ett låååångt år!!!) och sen förhoppningsvis flytta till Uppsala och plugga. =) I hope so. Men man vet aldrig. Nu ska jag vila mig från plugget, annars kommer jag att dö av hjärtattack. Haha. Och rida till Kalle som nu också har fått en westernsadel. =)

Nu ska jag passa på att städa och klippa gräset och vattna alla blom

Grillning och Harry Potter =)

I Fredags (Fredagen den 13:e tydligen =P) var jag och Miccan på Harry Potter och Fenixordern. Ganska bra, men böckerna är grymt mycket bättre. ; ) Kul att träffa Miccan iaf som varit i både Grekland och Bulgarien!! Men nu är den bruna tjejen hemma. =P
I går blev det en promenad till ICA och inhandlande av mat; jag, Andreas och Angelica skulle grilla grillspett hemma hos mig. =) Det var jättegott! =D Och mycket trevligt. =) Sen gick vi hem till Angelica och tittade på Harry Potter och de vises sten; Andreas har inte sett nån så vi började på ettan. ; ) Angelica skulle upp och jobba kl. 7 idag så efter filmen gick jag och Andreas hem och tittade på The Notebook, uuuuuuuuuunderbar! =D

Idag skulle jag ha dragit till Kalle, men tummen kan inte användas än =( Får tjäna pengar istället. Haha.

Puss


Omkull med hästen

Skulle rida dressyr i tisdags, men Kalle var lite pigg, så i galoppen gick vi omkull. =S Som tur var gick det relativt bra, jag stukade bara min tumme ordentligt, så det är lite svårt att jobba just nu och att rida är inte ens att tänka på. Nu märker jag verkligen hur beroende man är av sin tumme! Det är svårt att skriva, knäppa byxorna och såna vardagliga saker. Men men.

Livet går verkligen upp och ner, och ibland undrar man vad man vill göra med det.

Puss

Wooork

Ska iväg och jobba snart, 16-20.30. Softtid. =) Det kommer förhoppningsvis att gå snabbt. Sen är det kväller och sen måndag, ÄNTLIGEN!

Och det bara regnar... ='(

Puss

It's raining men

Kanske inte män, men regn. =P

Gick hem från jobbet, i regnet. Riktigt skönt faktiskt. Att inte tänka på hur man ser ut och bara låta allting rinna. =) Ovanligt. Annars jobbar jag på som vanligt. Jobbar och sover. Ska iof till Kalle idag. I regnet. Yeeehaaa. Blir en uteritt tror jag. Ska äta middag på restaurang innan med familjen, det hör inte till vanligheterna! Ska bli riktigt trevligt!

Fick ett sms av A häromdagen. Han är på Cypern och hade blivit påkörd av en taxi mitt på gatan. Vad ska man säga? Stå inte mitt på gatan och prata på Cypern! Tur att det gick bra.

Yeahyeah, får se vad dagen utvecklar sig till.

Puss

Jobbjobbjobb

Jobbade mellan ca 9.50 och 19. Alltså 9 timmar iprincip. Det var sjukt jobbigt! Haha. Är helt slut! Men det är skönt att ha något att göra på dagarna istället för att bara glo. Och det ger ju pengar. =)

Har fått tillbaka halsontet. =( Fast jag äter penicillin. Jag hoppas inte att jag blir sjuk igen. Då vet jag inte  vad jag gör!!

Jaja, imorgon ska jag sova ut och sola, sen ska jag jobba, stänger. =P

Puss!

Bilder

När jag ändå är på G kan jag ju alltid lägga upp lite bilder som är tagna för en månad sen. =P Lite från Emelies student och en på mig och Emelie på min slutskiva. =)
 
        
Från vänster: Tre stycken bilder på Emelie under hennes student. =) Längst till höger är det jag och Emelie på min slutskiva. =)

Puss!!

Fest eller inte?

Fick för mig att leva nyktert ett bra tag, jag kände för det. Och det kändes bra. Saknar inga fester eller så. Trivdes bra i min lilla värld. Sen får man ett sms av A som säger att han haft en "gryyym partynatt" på cypern. Nu vill jag också iväg någonstans!!!! Festa, leva livet, ligga på en strand. Men nej, är fast hemma med en lillebror med brutet ben och ett jobb. Wiho. KOM HEM NU A!!!! Eller skicka inga fler avissms =P Och nu åker Miccan till Bulgarien också. Skit. Jag är fast hemma.

Ska jag leva sunt med träning och sånt eller ska jag festa? Jag vill vara med A iaf! Buhu. Vill inte sitta ensam hemma. Halvmulet, passar brorsan, ska snart till hästen. Och jag paaaallar inte åka in till stan och träffa vänner. =P Väsby är så nära och bra. =P Antar att jag är lite utanför. Haha. Och Emelie den djäveln är ju i USA! Fast hon kommer nog hem snart. Fast hon jobbar ju dag. Och jag har fortfarande kval över att jag inte tog semester och åkte utomlands. Jag skulle ju till Thailand hette det. Men det känns bättre att vara hemma just nu. Allt är så bra här. =) Blir kanske 2 veckor eller nåt bara där borta. Jag vill gärna åka på julshopping i London också. Och resa runt i Sverige i sommar och kanske hyra en stuga nånstans senare i vinter. Det är så mycket jag vill. Men jag vill iaf inte lämna mitt liv i Sverige just nu =) Bara vissa grejer. Vill man göra allt det jag vill krävs massa pengar, då kan jag inte ta semester. Jaha

See you.
Puss


Pånyttfödd

Jag känner mig pånyttfödd efter en lång period av sjukdom. Jag vill börja träna och planera och förändra min livsstil. =D Inte bara sitta här och häcka. Vilket iof inte är så lätt när man är sjuk. =P Men det känns så bra. =D Vill dra till SATS imorgon, men vet inte om jag vill själv. Hehe. Får väl be någon följa med. ; ) Om jag hittar nån!

Åååh, jag känner mig lycklig. Och pånyttfödd. =)

Puss

Hot

Idag var det varmt, tur det, för jag har bestämt mig för att sola asmycket när A är borta så jag är mycket brunare än han. ; ) Men det lär jag ju vara i alla fall. Blekfis! (A)
Känner mig lite bättre, men penicillinen gör mig illamående. Inte bra, men nu känns det i alla fall som om jag kan vara som en vanlig människa, det vill säga vara ute utan att förklä mig. =P Lite somrigt.
Stängde igår på jobbet, bara 20 minuter sen. =P En dryg kund skyller jag på. Men jag tror det gick bra, annars får jag väl spö av E. Haha. =) Men det känns bra.

Ha en bra sommar nu!

Puss