Sista dagen

Idag var "sista" dagen på kursen, men vi har en del arbete kvar. Vår uppsats blev idag granskad med ganska bra resultat, tycker jag! En del att revidera men det var jag medveten om. Vi hann en bit idag, imorgon fortsätter det. På torsdag ska jag, H (som jag skrivit uppsatsen med), E och A (som skrivit en uppsats parallellt med oss) och K (vår handledare) gå ut och käka och fira att den är klar. Men jag vill nog egentligen inte fira förrens man fått godkänt på kursen! Men middag är gott :)

Det har varit ett par tråkiga dagar, men det blir nog bättre. Det gäller att hålla humöret uppe och inte dras ned i allt som pågår just nu. Även om det är svårt.

På måndag börjar en ny kurs och jag längtar! Tänk att få göra någonting nytt :) Jag gillar verkligen inte att traggla med samma sak för länge...

Puss

Herregud

Säger bara herregud. No more, no less.

Imorgon är det vi som blir opponerade på. Förhoppningsvis blir det bättre.

Puss

Börjar se slutet

Idag kändes det verkligen som att jag och H ser slutet på denna uppsatskurs. Vi har bara summeringen kvar inför opponeringsveckan, och jag tror nog att allt ska gå bra! Det känns bra i alla fall. :)

Anledningen till att jag har uppdaterat dåligt är att mitt liv de senaste dagarna har sett ut på följande vis: sova, plugga, jobba. Och om igen. Idag har jag "bara" pluggat men sen åkte jag till mamma och hjälpte brorsan med matten. Men där blir man så bra uppvaktad med middag, frukttallrik och allt sånt så det går nog ingen nöd på mig :) Men jag är väldigt trött! Ska duscha sen hoppa i säng med laptopen och kolla på gårdagens avsnitt av Grey's anatomy och Off the Map (som är en grymt bra serie för övrigt!)

So long! Imorgon är det helg (och jobb...)

Puss

Ny vecka!

Återigen måndag, men det gör inte så mycket för den här veckan kommer bli slapp. Idag och imorgon pluggar jag hemifrån, ska läsa en annan uppsats, och ons-fre sitter jag och H i skolan. På måndag är det opponering och tisdag nästa vecka är det vi som ska bli opponerade på...

Idag har jag spelat the Sims (har blivit smått beroende), städat och planen är att gymma och plugga. Vi får se hur det blir med gymmandet, men jag är rätt taggad!

Puss

Helgen

I fredags eftermiddag lämnade jag och H in vår uppsats, jag tror nog att den kommer bli godkänd :) Nu väntar en vecka då vi ska läsa en annan grupps uppsats och veckan därpå är det opponeringar. Jag kommer vara så nervös! Men inte än, det får jag ta och bli några dagar innan...

Igår var det inflyttningsfest/födelsedagsfest. Det kom alldeles lagom många och det var trevligt :) Sjöng lite Lips och pratade med massa folk :)

Idag blir det jobb, så jag tog det lugnt igår. Blev bara några cider. Ska snart åka iväg och förhoppningsvis blir det en bra dag på jobbet...

Puss

Inget ska få komma och slå ner mitt goda humör!

Är inne i ett flow där jag är glad och pigg och det är så underbart! Även om jag stöter på folk som vanligtvis skulle kunna få ner humöret är jag nu snabb på att få upp det igen! Underbart :)

Idag var jag först i skolan och hade det sista seminariet på DK 17 (examensarbetet) samt arbetade på uppsatsen. Sen åkte jag hem, hängde tvätt och drog till gymmet. Och nu sitter jag här och ska kolla på bra TV-program och läsa igenom uppsatsen ännu mer! Nu jävlar kör vi enda in i kaklet... :)

Imorgon blir det skola igen för fulla muggar. På lördag kl. 08.00 ska vårt arbete in (examinatorn förlängde inlämningstiden för oss eftersom att vi halkade lite efter med strulet kring enkäterna!). Vi kommer nog bli klara tills dess, även om man ALLTID kan förbättra, pilla och knåpa. Och värre är det när man är två...

Nej, dags att fortsätta kvällen!

Puss

Jobba

Idag ska jag jobba igen, det behövs verkligen för jag börjar känna mig fattig... Eftersom att jag och H inte kan jobba på uppsatsen idag så tänkte jag att jag kan slå till och jobba istället! Hoppas att det blir en bra kväll med trevlig och lugn personal...

Tänkte hinna gymma eller ta en promenad innan men jag orkar/hinner verkligen inte. Slöa jag. Får väl gymma imorgon :) Det är också nåt jag verkligen behöver göra.

Puss

Kalas

Idag är det kalasdag och två kalas ska avklaras. Har precis firat V 5 år. Han fick en stor freesbee, en drake och nåt bollspel. Han verkade gilla dem :) Om en timme kommer A's släkt. Vi har köpt jordgubbstårta och jag har bakat vaniljbullar och kokosbollar.

Igår var det Mello, Eric Saade vann. Det blir väl bra...?! Jag gillar inte enbart låten men det är en bra show. Förhoppningsvis kvalar vi in till finalen i år...

Puss

Fredag

Idag har jag gjort nåt så ovanligt som att jobba! Det var evigheter sen jag jobbade vardag och överhuvudtaget dagtid... Det brukar bli kvällspassen för jag är så slö och vill ha sovmorgon :P Men idag så! Och det gick bra :) Stolt över mig själv. :)

Kvällen ska spenderas ensam, eller jag kanske ska träffa P senare, men innan dess ska jag bara softa! Tänkte gå till ICA och välja ut det jag vill äta. Blir nog potatisgratäng med kött. Sen tänkte jag slänga i lite broccoli i gratängen och göra nån god sallad. Mums! (Så mycket för den dieten...)

Imorgon ska jag till Vendelsö och prataja lite. Det ska bli så himla kul och träffa alla igen! :D Och på söndag ska vi fira både A och V. Usch, måste handla presenter ju... När ska jag hinna med det??

Puss

Mys

P smsade igår och frågade om vi skulle ses och käka middag och ta ett glas vin. SJÄLVKLART! Så himla mysigt! Vi gick till en indisk restaurang på Söder och åt och drack gott. Det var verkligen vad jag behövde efter ett par stressiga veckor i skolan :)

På tal om skolan, jag och H blev nästan färdiga med vår uppsats igår! Den ska självklart filas och pillas och granskas och allt sånt. Men vi har skrivit under alla rubriker! Så nu har vi också delat ut uppsatsen till vänner som ska läsa igenom den och säga vad de tycker. :) Förhoppningsvis blir det en inte allt för hård dom... ;)

Idag är jag ledig och vet egentligen inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade tänkt mig en promenad men jag tror att jag skulle blåsa bort då. En tripp till gymmet kanske det blir. Och så ska jag gå och beställa tårta till A, vi ska fira honom på söndag.

Puss

Vår?

Det börjar verkligen kännas som vår i luften nu, men då får man säkert en käftsmäll tillbaka när som helst av snö... I vilket fall som helst så njuter jag så länge det varar! Och jisses vad mycket piggare jag är! Jag tror det beror på att jag känner våren i luften men det kan också bero på den nya medicinen jag äter. Eller så beror det på att jag äter bättre. Ja, vad vet jag. Pigg och glad är jag i alla fall.

Idag är det fettisdagen och en semla åt jag minsann. Trots att jag försöker att äta nyttigare just nu. Men det var ju som sagt trots allt semmeldagen...

Annars har jag inte gjort någonting speciellt alls idag. Varit på tre timmar seminarie om uppsatsen, knegat med uppsatsen och nästan andats uppsatsen. Allt i skolan kretsar just nu kring den och allt vi pratar om är den. Det ska bli skönt när den är över och alla börjar bete sig som människor igen. Jag är galet trött på att prata om den! En sak att skriva den, men man behöver väl inte prata om den jämt???

Imorgon blir det en upprepning av idag. Skolaskolaskola. Kämpakämpakämpa. Kanske en promenad eller en tur på gymmet.

Puss


Detox

Har i helgen detoxat (okej, det slank ner nåt chips i lördags...) och jag har blivit jättepigg! Åt i lördags och söndags enbart orörd mat (typ grönsaker och frukt...) och idag ökade jag intaget till att äta värmd mat men inget socker, salt, vitt bröd etc. och så försöker jag att undvika mejeriprodukter så gott det går. Det är lite klurigt att komma på vad man ska äta, speciellt när A är lite kräsen, men till lunch blev det ugnsbakad lax med sesamfrön och en sallad med bland annat morötter, ruccola och avokado. Till middag blir det troligen hemmagjord potatismos med strömming (där mjölet består av rågmjöl). Lite fusk är det allt, men det lät så gott :)

C-uppsatsskrivandet går framåt, imorgon är det det näst sista seminariet innan inlämning (som är nästa fredag). Förhoppningsvid får vi lite feedback, något som det inte blivit så mycket av. Ibland måste man ha lite råd utifrån eftersom att man blir rätt insnöad...

Jag tror minsann att våren kan vara på intåg! Det börjar sakta men säkert bli plusgrader allt oftare, det blir ljusare och snön smälter. Tänk när man kan gå i sneakers igen! Idag hade en fastighet sopat sin del av trottoaren inne i stan och det var himmelskt att gå där. Inget grus eller snö under fötterna...!! Sen ramlar ju all is ner för taken också och jag var 10 cm (!!!) från att få en isklump i huvudet. Jag skojar inte.

Puss

Helg

Äntligen blev det helg igen och för första gången på mycket länge hade jag ingenting inplanerat! Förutom att jag åt middag med mamma, moster och mormor igår (mycket trevligt) och vi ska ha över lite folk till Melodifestivalen ikväll. Och det är så skönt att inte ha nåt planerat!

Så idag har jag kollat på skidor, tagit en långpromenad och städat. Utan något som helst krav på mig :)

Imorgon gäller samma sak, jag ska inte göra någonting :) Men då är A hemma så vi kanske hittar på nåt (kom just på att vi måste åka och handla ett garderobssystem...)

Puss

Intensiva dagar

De senaste dagarna har varit så intensiva att jag knappt har hunnit sitta vid datorn (hemma, i skolan sitter jag vid den hela tiden...).

* Om två veckor ska c-uppsatsen in och vi kämpar på. :) Jag tror minsann att det kommer bli nåt bra av den!

* Vi håller på att komma i ordning i nya lägenheten. Det har hunnits med inköp på IKEA, Clas Olsson, Chilli etc. Men fint blir det nog :) Jag måste bara köpa nya blommor eftersom att alla!!! gamla blommor dog när vi flyttade...

* Far fram och tillbaka till läkaren. Tydligen hade jag för lågt Fritt-T4 i kroppen (sköter bland annat ämnesomsättningen) så jag ska börja äta Levaxin.

Sen har jag typ sovit och ätit, mycket mer har jag inte hunnit med.

Imorgon ska jag, mamma, moster och mormor äta middag på Edsbacka Bistro! Det ska bli så mysigt :)

Puss

Mycket

Det är rätt mycket på gång just nu, speciellt i skolan. Vi börjar närma oss slutet på uppsatstiden och upploppet kan börja. Om 16 dagar ska uppsatsen in, men det känns bra :)

Igår var vi på IKEA och köpte lite saker, bland annat en byrå till hallen. Det kommer bli så bra i lägenheten. Och det är så skönt att den är vår! Då får vi göra vad vi vill :)

Igår körde en annan bil in i vår bil. Och stack. Vilken tur att A körde efter och haffade henne. Hahaha. En liten buckla blev det i alla fall.

Äntligen sol, kan det bli vår nu?!

Puss