Dagarna

Just nu är det väldigt mycket på gång. I Måndags fyllde jag år; pappa, Veronica, Valde, mormor och Bengt var på besök, det var mycket trevligt. Fick kläder, skor, väska, nalle, halsband, presentkort, lotter, pengar och en massa blommor. =D Fick paket från farmor också, hon kan tyvärr inte komma ner till studenten. =( Får inte glömma bort att ringa henne!
I tisdags hade vi JENSEN summer games. Beachvolley, brännboll, ultimate freesbee och två stafetter. Den sista var en ren stafett och den som vann den skulle få springa ut först på studenten. Vi kom tvåa!!!!! =D Sååå jävla bra. Jag sprang faktiskt första sträckan men var väl inte så jättebra. =P Tog i så mycket att jag nu har ont i hals, öron och lungor när jag andas. Har fått hosta. =S På tisdagskvällen hade Sp3b skiva på Engelen, det var sååå roligt att träffa kompisarna där. =D Drog dock vid ettiden. Vaknade med ooont i halsen. Kunde inte gå på Onsdagens skiva med SMIN3. Skittrist!!! Jag ville verkligen.....! Hoppas du hade kul i alla fall Miccan! Och alla ni andra.

Nu blir det skola, fast det bara är fem dagar kvar. =P

Puss!

Biiiiirthday

Fyller 19 idag! Yeeeeeeeeeey. Tyvärr är jag trött och vädret är dåligt men jag fyller ju år så jag är glad. =D Ska inte ha nåt varken idag eller senare, ska fira studenten istället. Den känns viktigare just nu ; ) Men jag har i alla fall fått en väska, myskläder och ett par sneakers av mamma. Får se vad jag får ikväll. Nu ska jag sova. =P

Puss på er.

P.s. 8 dagar kvar, sen är jag friiiiiiiiiiii D.s.

Mors dag

Söndag och Mors Dag. =) Ska till Täby centrum nu och titta på studentpresent med mormor och på morsdagpresent. Mycket trevligt. Sen ska jag eventuellt sola och sen iväg till Kista för att titta på Pirates of the Carribean. =D Yeeey. En trevligt dag hoppas jag att det blir. Och imorgon fyller jag år. =)

Puss

Det är ÖVER nu!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Betygen är satta

Ingen mer skola

INGET MER SKOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har gråtit ett par gånger av ren utmattning och chock. En gång i en timmes tid. Förlåt =P

Det är lixom över.

Över

ÖVER!!!!

Ingen mer stress, inget mer pluggande, inga mer krav...

ÖVER!!!!

Bästa dagen i mitt liv


Snart så

Gjorde precis klart det sista stora för gymnasiet; en biologilabb. Jag har inte lämnat in den, tänkte läsa den en gång till imorgonbitti för att vara på den säkra sidan. Imorgon har jag "bara" en redovisning i fysik, en redovisning i projektarbetet och två foton att ta. Hoppas att jag hinner det. Hade förövrigt ett lyckat seminarie idag i religionen =) Imorgon är jag friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Då blir det fest med Melinda. =) Vi ska röja gumman ; ) På måndag kl. 9 sätts betygen och de går inte att ändra. Jag kan inte fatta det. Det är över sen. ÖVER!!! Jag ska bara hålla ut en ynka dag till, det borde jag klara av. Sen är det fest för hela slanten, en födelsedag och STUDENTEN!!! Det går inte att fatta....

Puss på er!!

13 dagar

Om 13 dagar är allting över, det som livet hittills har handlat om väldigt mycket de senaste 12 åren, skolan!! Den är lixom snart över. Sjukt. Jag kommer tycka det är mysko att inte ha några läxor, väldigt skönt! Då kan man göra andra saker som är mycket roligare =D

Ja och på måndag kl. 09.00 sätts betygen helt. Sen går det inte att ändra. Det måste vara den bästa present som jag någonsin har fått! Jag fyller ju år då. ; )

Puss!


Doktor och betyg i Engelska C

Var och gjorde en röntgen i buken idag, skulle kolla varför jag får ont i magen. Igen. De hittade inget. Jag är inte förvånad. Ska de nånsin hitta nåt?

Fick VG i engelska C. Ska väl vara nöjd, men samtidigt är jag inte det. Vet inte varför. Hade ju VG i EnA och EnB. Men inte så mycket att göra åt. Ska leva livet istället. =)

Nu blir det solning och musik.

Puss

Det började bra...

Dagen började riktigt bra, fick reda på att jag fick MVG på mitt arbete i religionen som jag inte alls hade förväntat mig på (det var en riktigt dålig uppsats), MVG i religion A, solen sken, jag blev av med biologiredovisningen (VN på den *blink blink*), skolan var riktigt slö. Sen kom regnet. Sen kom M. Hon brydde sig inte ens om att jag fått MVG i religionen. Sen föreslår hon att jag ska äta mat jag inte kan trots att jag har ont i magen nu... Åt visst en munk (A). Så dagen började bra, nu vill jag mest gråta, är inte hungrig alls och vill bara sova. Usch. Kanske ska vila ett tag. Måste äta lite också, det vet jag, trots att jag snart spyr. Kanske kan jag hitta på nåt kul senare idag. =)

Puss

Panik

En vecka kvar, sen sätts betygen. Sen är allt över. Varför har jag då panik? Jag mår dåligt. Jag måste plugga! Men pallar inte. Snart ger jag upp. Men det får jag inte.

En vecka... Hjälp.

Snacka om att jag ska festa sen!

Puss

Paintball, middag och häst

Igår var det dagen D för min och Hannas ledarskapsgrej; vi skulle spela paintball med klassen! Eller, i alla fall 17 stycken dök upp. ; )
Vi sprang omkring i en skogsdunge där massa bunkrar och grejs hade byggts upp. Jag och Hanna gjorde så att vårt lag vann första ronden! =D Jag sköt Sam i huvudet. Haha. Sen gick det mycket sämre =P Och det gör visst ont att få kulorna på sig, de går ju för fan i 100 m/s. Hannas blåmärken slår allt. ; )
På kvällen blev det Texas Longhorn, i alla fall för 11 av oss. De andra bangade. Så jävla dålig stil, säg till oss då, skit inte bara i det!! Det blev en 200 g biff med bakpotatis för mig. Mmmm... =) Och ett glas rosé till det. Till efterrätt blev det cheesecake med varma björnbär och en päroncider. =)
Efter middagen drog vi en snabbis till Treat och jag drack en redbull/vodka. Mums. =) Sen tyckte alla att det var dags att dra hem så jag fick väl göra det då. =P Skulle ändå gå upp tidigt. Mmm, men jag somnade inte förrens halv 5 i alla fall. Så mycket sömn blev det inte. Vaknade vid 7 första gången och sen tjugo över åtta. Då blev det frukost sen åkte jag och V till Eskilstuna och kollade på en häst!

En fjording faktiskt, lite skeptisk var jag, men söt var Geisa som hon hette. =) Fin i dressyren men lite felriden. Ägarna ska kolla på stallet i veckan och tycker de om det tar pappa och V hem henne snart. =) Då kan jag börja rida igen! Om jag får min bil vill säga. ; )


Ajja, idag blir det plugg, solning och träffa A. =) Sen sooooooooova. Sovmorgon imorgon =)


Puss


Nehe

Nej, det blev inget pluggande idag. Känner inte alls för det, känner mig så himla nere. Vet inte varför. Vädret? Har sovit kanske 10 timmar i natt, men ändå somnade jag som en stock när jag la huvudet på kudden mitt på dagen. Nu sitter jag och gäspar. Orkar inte med någonting. Jag tror jag behöver ta en lååång promenad för att gå igång lite endorfinproduktion. Det skulle vara bättre att springa men till det räcker inga krafter. Ååå vad jag längtar tills jag inte har några läxor. Nu har jag bara dåligt samvete för jag inte gör dem.

Ska nog börja äta nyttigt igen. Ta bort allt vitt bröd, pastan, riset, glassen.... in med massvis med grönsaker, frukter och juicer. Kanske mår jag bättre då? Ska å andra sidan hålla mig undan citrusfrukter.

Puss

Plugg

Idag tänkte jag ta ett sista, eller näst sista, krafttag och göra klart min fotouppgift och sen biologirapporten. Jag hoppas att jag ska orka mig igenom båda, för sen är det inte mycket kvar, en fysikredovisning, en biologiredovisning, ett religionsseminarie... Och självklart de hemska bilderna till fotot, men dem får jag kämpa med på skoltid. Och så ska jag bara genomföra paintballdagen imorgon, men det kommer nog gå bra, hoppas jag. =D

Om 11 dagar ska betygen vara satta. Guuuud vad skönt. Sen ska jag fundera över vad jag vill göra med mitt liv.

Ciao och puss från mig

Kaktus i foten

Ja, vad lyckas Emelie med idag då om inte att välta en kaktus över fötterna. ONT! Taggarna satt kvar i, och inte direkt på ytan av foten... Det såg ut som en massa myggbett över fötterna och jag fick ha is på. Jag får verkligen hoppas att det inte var en giftig kaktus. =P

Förresten, har fixat stallplats med min låtsasmamma Veronica =D Nu är det bara en häst som saknas. =)

Puss


Ridning

Ååååh, red för första gången på 1,5 år igår! Det var underbart =) Veronica messade mig och undrade om jag skulle med ut och rida lite och det ville jag ju =D Hoppade ett par språng bara men har ändå asont överallt. Haha. Snacka om otränad ; )

Nu blir jag ju ännu mer sugen på att börja rida igen! Jag får se vart vindarna bär mig =)

Nu blir det skola och redovisning, sen hoppas jag att min fysiklärare är snäll och ger oss ledigt imorgon. Då är jag ledig onsdag-söndag. Det skulle vara uuuunderbart =D Jag jobbar iof, men i alla fall.

Puss!


Bojkott nästa år

Ja, snacka om en öststatstävling Eurovision song contest har blivit. BOJKOTT!!!! alla västländer kom ju längst ner i princip. Varför? För att öststatsländerna röstar på varandra för att inte skapa krig med varandra kom mina kompisar fram till. Jag tror snarare på att dem inte vet vad ärlighet och musik är. Vi i Sverige må kanske rösta på våra grannländer, men mest för att hämnas och sedan röstar vi faktiskt på dem vi gillar. Vi ger också öststatsländerna poäng. Men dem vägrar. Skitländer. Bojkott nästa år och sen skapar vi en egen tävling, vi kör en Italien! Öststatsländerna kan få ha en egen skittävling.

Ajja, jag hade trevligt igår, fotade lite också men jag orkar verkligen inte lägga upp dem, är för trött.

Puss

Eurovision song contest-kväll

Hemma hos P. =D Det ska bli så trevligt, med tacos och mys. =) Får se vad jag klarar av att äta, ska faktiskt börja återgå till normal mat igen, lite försiktigt. Äntligen nåt som smakar ; ) Åt två mackor med smör och skinka igår! Och två med leverpastej. Och har inte ens ont. Känns riktigt bra. Men jag håller mig borta från stekt mat ett tag till... Bara för att.

Haha, jag ska åka ensam till Farsta snart... Känns lite läskigt, har inte åkt så långt själv, kommer väl krocka på vägen (A) *Peppar peppar* Ska köpa lite popcorn först som jag tänkte knapra på ikväll. Inga chips till min mage inte. Då gör det ont.

Hoppas Sverige vinner ikväll! Inte troligt, men hoppas kan man alltid.

Puss

Så onödigt

Det känns verkligen som de här dagarna i skolan är onödiga.
Idag kom jag och Melinda tidigare, runt 11, för att göra biologin. Vid 12.30 skulle vi haft engelska men den blev inställd p.g.a. nationella prov. Sen hade vi en onödig föreläsning på 1,5 timmar. Efter det gick jag hem. Kul. Jag hade varit mycket mer effektiv hemma. Men men.

Snart är det över =)

Ska bara kämpa mig igenom en redovisning imorgon och lämna in religionen. Sen är det lite lugnare

Fick MVG i fysik B btw!! Känner mig stolt =D

Puss

Äääntligen

Har precis lämnat in min projektrapport. Underbart. Nu är det bara en redovisning kvar, sen är kursen slut! Det är sjukt... Samma sak gäller i ledarskapen; en paintballdag sen är den kursen slut. Och i fysiken är det bara en redovisning kvar, sen är den kursen slut. Lite trix med kemin, engelskan, fotot och religionen men snart är även dem slut... Hjälp, jag tar ju snart studenten! Lite läxförhör, fester, inlämningar, stress och skratt, sen är det dags!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ska kolla upp lite danskurser och ridning till hösten. =) Planerar att återuppta sånt jag vill göra. Speciellt att rida! Det var så länge sen nu. Looove it. =) Kanske kan ha hand om Peppan? Hmm, lite planering ska göras ; )

Ajja, hoppas alla ni andra kommer ha det bra!!

Puss

A day off!

Yeeeeeeey, idag fick vi ledigt =) Asskönt, behövde sova ut lite, även om jag gick och la mig lite för sent.

Eller, ledigt, i alla fall från skolan, jag måste pluggapluggaplugga idag. Biologi, projekt, religion. Helvete. Jag är så trött på det nu.

Om 26 dagar smäller det. Gissa om jag längtar!

Puss på er alla

Spider-man 3

Var på bio igår med A. Såg på Spider-man 3, den var faktiskt riktigt bra! Lite lång och så, jag blev lite trött där. Hehe. Jag älskar när dem slänger in dumma moralkakor i filmer, jag höll på att börja gråta där ett par gånger. Typiskt mig. =P Men den var faktiskt bra. Lite action, romantik och spänning. Och jag hoppade till ett par gånger. Också typiskt mig. =P

Åkte bil till Kista där vi såg på bion, asskönt att bara kunna sätta sig i den och åka hem. Var lite lam och trött men jag hittade hela vägen hem utan att krocka. ; )

Ja, det var en lyckad kväll. =) Och dagens kväll går ut på att jobba. Hmm... Ajja, pengar. =D

Puss!


Saknar alperna

Usch vad jag saknar att vara i alperna... jag saknar atmosfären, festerna, vännerna, livet... Allt var så mycket lättare och roligare där. Livet var en enda stor fest. Man tänkte inte på särskilt mycket heller. Ååååh, jag vill tillbaka!!!

           

What more can I say...?

Puss från en slutkörd Emelie

Fysikprov

Vilket skämt jag är. =P Det här provet gick inte alls bra. Inte alls. Svarade på G-frågorna, kunde typ en svårare fråga och chansade på resten. Svarade i alla fall på alla utom en. Så lite duktig är jag. ; )

Nu ska jag sätta mig och plugga kemi, religion, projektarbete och engelska. Kul.

Puss på er alla!

Valborg, killar och jobb

Så har det varit valborg ytterligare en gång. Jag mådde inte så bra så jag hade någon lust att fest med någon, så det blev en TVkväll med popcorn och glass hos A. (Jag vet, jag får inte äta glass men jag har tröttnat på min diet.) Kollade på Hundra höjdare och CSI N.Y. Sen blev jag hemskickad, stackarna skulle jobba från 7.00 idag. =P

Jag måste förresten säga att killar är mer komplicerade än tjejer. Så att alla vet det.

Ska iväg och jobba nu, känner mig bättre, lite hostig bara. Så jag skriver båda proven i veckan. Det kanske inte går så bra dock... Men skönt att jag mår bättre. =D Har förresten ett blåmärke på rumpan efter fall i en trappa. Den ni. ; ) Jag är lite otursdrabbad den här veckan känner jag.

Puss!