Underbara vänner =)

Bjöd in massa människor att grilla och spela brännboll igår, ett litet järngäng dök upp :D Underbara ni är! Och så trevligt och roligt vi hade! Kvällen bara sprang iväg, helt plötsligt var den 12 på natten och vi drog till Fabben. Massa småglin som försökte ragga, gud så vi skrattade! Kom i säng vid tre och var supertrött och supernöjd. En helt lagom kväll blev det! Och lite brun på kuppen blev man ju =)

Idag är det mors dag. Har pluggat lite onkologi, sovit och snart ska jag ta en promenad till ICA för att möta upp A och sen grilla med familjen. Detta vet dock inte A om så jag hoppas han vill det =)

Imorgon och på tisdag är det stenhårt pluggande som gäller. Onsdag föreläsning och torsdag Kungsan med P!!! Det ska bli oerhört roligt! På fredag är det sista tentan och lillebror tar studenten. Sen väntar ett underbart och välbehövligt sommarlov! Inte långt kvar nu....

Puss på er!!

Fira mig med grillning och brännboll!

Ska snart iväg på grillning med vännerna, tar med brännbollsracketen! Så kanske man får fart på oss alla =) Sen ikväll hoppas jag att det blir Fabben, men man vet aldrig vad folk vill hitta på! Jag hoppas helt enkelt på en toppendag! Lite otaggad bara...

Puss!

Ett år äldre =)

Jepp, idag blir jag 21 år, gammal va? Nej, egentligen inte om man jämför men bara för 3 år sedan tyckte jag att 21 år var en evighet bort och att man var vuxen då. Jag känner mig inte mycket mer annorlunda. Faktiskt. Så var det med det =P Jag blir alltså aldrig vuxen ;)

Liten del av släkten dök upp, trevligt värre. Fick en spikmatta av älsklingen, tydligen the shit nu. Hoppas den är bra =) Den ska vara avslappnande och minska stress, något jag behöver. Nu för tiden sover jag dåligt och kan vakna av halsbränna... Annars fick jag sprit (av lillebror), handdukar och presentkort på Axelsons spa (av mormor och morfar) samt champagneglas och ett tårtfat av familjen! =) Och inte att förglömma, massa euro till Cypernresan! Nu får jag bara hoppas att de har euro där... ;)

Snart kommer V och äter upp den sista tårtan med oss. Katterna kan väl också få en bit var. =) Stackars Sessie var vettskrämd när gästerna var här, men nu verkar lägenheten vara säkrad igen =)

Puss på er

Och tack alla som har grattat och inte minst sjungit för mig! =D

Bara 4 föreläsningsdagar och en tenta kvar!

Ja, nästa vecka är det sista tentan för terminen. Herregud vad tiden har gått fort! Jag hoppas så innerligt att jag klarar denna tenta också! Plus hemtentan som ska in den 1 juni, men den är jag ju klar med =)

Idag blir det jobb; stänger. Har hunnit sitta ute en stund och pluggat lite. Men mer behövs.

Jag har nästan redan gått på sommarlov, men det får jag inte göra än, det är farligt att tänka så!

Puss

Hemma från en jobbkväll

Har varit på jobbet sen 15 idag, kom hem för typ 30 min sen. Är så trött nu. Massa folk och underbemannade som vanligt... Så stressad blev jag också!

Sov till 13 idag, älsklingen väckte mig sen så jag skulle hinna göra mig iordning för jobbet. Gud så skönt det var att somna om efter frukosten!

Köpte Wallanderfilmen som ingick med Aftonbladet idag, tänkte käka upp det sista från marängschwissen (hur nu i hela fridens namn det stavas!) och hade tänkt ha en myskväll. Filmen är superkass och marängschwissen är en enda röra... Så det blev inget av det. Käkade upp de sista få chipsen vi hade =) Nu vet jag inte vad jag ska göra, A är inte hemma...

Imorgon ska jag till Täby och titta på lillebror som tävlar cross! Sen är det bara chill. Har ju blivit sjuk igen så träna kan jag inte göra.... Nu är det halsen som spökar!

Puss

Facebook is overrated!

Varför måste man hela tiden titta på facebook? Fick just en "blä"-situation över hela grejen....

Nej, att träffa vännerna på riktigt är bättre! Nu ska jag och P in till stan!

Puss

Hemtenta på g!

Jag vet att jag är lite nördig, men jag har redan börjat på hemtentan, kan inte låta bli! Vad än folk säger tycker jag att det är roligt att plugga. =) Det ni. Tentan ska i alla fall vara klar den 1 juni så det är verkligen ingen brådska! Dessutom är den inte alls svårt, mest rolig!

Egentligen borde jag sova, blev en dålig natt igen... Jag har ingen aning vad det är som orsakar det! Jag pallrade mig i alla fall iväg till plugget imorse och gick på föreläsningen om svampar och protozoer. Kort och bra föreläsning. =) Sen hade vi möte om insparken för nästa termins ettor! Jag har ansvar för pyntet, det ska bli kul =)

Jag funderar på om jag ska ta en promenad snart, har inte rört på mig på ett par dagar nu. Ätit dåligt också. Men det är inte så jättekul att ta en promenad när all energi går åt att vara vaken. Kanske går jag och möter älsklingen på jobbet, han har trots allt bilen så vi kan åka hem. =) Dessutom måste vi köpa middag. Undrar vad man ska hitta på idag, min mage är inte alls på mathumör... =(

Nej, det blir lite mer hemtenta nu, sen vill jag nog räkna läkemedelsberäkning! Som sagt, jag gillar att plugga =)=)

Puss!

Mycket trött!

Har sovit så dåligt den senaste veckan att jag bestämde mig för att hoppa lektionen igår för att vila upp mig till en 9-16dag idag. Tänkte att jag skulle vara lite pigg. Men icke icke. Fortfarande supertrött! Illamående =S Trots att jag sov till 13 igår och har sovit en timma efter skolan idag. Men efter skolan imorgon har jag inte lektion förrens nästa onsdag, så jag har ett par dagar på mig att sova ut. =)

Har just nu mikrobiologi som vi ska ha hemtenta på också. Roligt, men en hel del repetition från gymnasiet. Skönt att inte allt är nytt ;) Även om alla dessa namn är nya! Och det är så roligt att kunna sätta namn på vissa symtom och allt vad det är. Hoppas hemtentan är lätt, så är det bara en tenta kvar innan sommarlovet!

Jag har varit sjukt dålig på att plugga just nu för att jag har varit så trött. En del feber har ju också smygit sig in. Men vad ska man göra lixom?? Vila =)

Jag och P ska på middag under restaurangernas dag i Kungsan den 4/6 (dagen innan tentan...) och vi blir bjudna av jobbet. =D

Puss


Min dag idag då =)

Har sovit jättebra i natt, det har ju inte blivit så mycket sånt på sistone. Så nu är jag lite mer utvilad, men inte mycket. Men jag håller mig förhoppningsvis vaken i kväll!

Ska på en promenad med K snart! Var så länge sen vi sågs, hon bor ju i Örebro nu för tiden... Dumma flicka.

Efter det tänkte jag ta tag i lite plugg, det är väldigt spretigt just nu, så jag måste organisera upp allting.

Kl 18 ska jag möta upp P, G och S! Och P och V. Ska bli så underbart roligt ikväll! Love you guys =)

Sen blir det middag, skvaller och massa ESC! Och imorgon bitti har U lovat oss våfflor ;)

Puss på er! Nu hejar vi fram Sverige ;)

Äntligen fredag!

Det var länge sen jag kände så, jag går ju så olika i skolan så det är typ jämt fredag för mig. Och jag är så trött och så inte frisk (ovanligt va!) och hungrig... Innan jag får gå och vila ska jag till affären (gissa vilken) och inhandla lite saker så jag kan göra pasta med kyckling, gräddsås och grönsaker. Mums! Och så måste jag ju bara nämna att jag faktiskt klarade Fysiologi/Anatomitentan!!! Grattis till mig.

Jag har all rätt att vara glad och visa det!

Puss

Så trött, så trött...

Har jättesvårt att somna för tillfället och vaknar en sisådär 5 ggr/natt. Inte kul. Vilket resulterar i att jag är trött som en gris.

Tänkte gå på en liten promenix snart, power walk blir det nog. Om P kunde svara kunde hon få följa med, men så poppis är man ju inte =P

Thank God att Sverige gick vidare i ESC igår, hur kul hade det varit på lördag annars??

Och finally känner jag att det är roligt och lätt i skolan igen! Matte, yey!

Puss

Ännu en resa inbokad! =D=D=D

Har bokat resa till Cypern den 24/7 - 3/8!! Ska bli superduperroligt! Och sen åker jag ju till Tunisien den 12/8, så jag kommer vara jättebrun när jag börjar termin 2 sen ;) Förhoppningsvis... =) Mamma undrade om jag helt plötsligt kände mig jätterik, och nej, det gör jag inte, men jag känner att jag hellre tar lite studielån och har roligt än att göra nothing i Sverige...

Idag är det stängning på jobbet som gäller. Hade tänkt att plugga lite innan det. Kanske blir det på bibblan, nog enklast så, det känns inte som att jag koncentrerar mig hemma....

Först en dusch! Ni vill inte se mitt hår =P

Puss

Dagen efter sådär

Jobb igår, drog ut på Fabben efteråt och dansade med massa roligt folk =) Speciellt P! =D

A är inte så lite sliten idag =P Men han får lite skylla sig själv, jag varnade honom! Jag var däremot nykter och körde så jag mår bra =) Lite för lite mat bara, så nu har jag tryckt i mig en kebabrulle. Inte bra inte bra. Ska nog ut på en power walk i solen sen. =)

Ååh, jag hoppas att mina nya sommarplaner går igenom, är så taggad nu!

Puss

Fyra dagar ledigt!

Nästa gång det är föreläsning är på onsdag, skönt! Men det är lite jobb på ICA och hemplugg, men det är i alla fall sovmornar!

Är just hemkommen från gymmet, så duktig jag är =) Hade en annan instruktör idag, var inte lika bra, men jag blev svettig, och det är väl det som är meningen?!

Idag är det jobb 17-22, imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Förhoppningsvis är det sol! =) A är också ledig, kanske han vill göra nåt...?

Nu ska jag nog rensa lite avlopp. =P Skojs va? Så kan det gå när man bor hemifrån..

Puss

Vart tog lilla solen vägen?

Planen: Grillning

Nu: Molnigt med regnrisk ikväll!

What to do?

Update:
Men vad gör det att det är lite moln och ett par regndroppar när man har det underbaraste sällskapet? =)

Blev ju sjuk på kuppen

Mitt liv verkar bestå av två saker: att vara sjuk och att plugga. Så nu när jag har haft tenta så blir jag ju självklart sjuk. Gud så roligt.... Och jag som verkligen ville gå till skolan idag! =( Men med typ 2 h sömn och frossa och illamående är det ingen bra idé.

Tentan är över (fram till 12 juni då det är omtenta) och vi hade tentafest igår! Sjuuuukt roligt! =D Tack M för vi fick vara i din lägenhet. =) Och nej, jag mår inte dåligt för jag är bakis, snarare att jag är för stressad...

Nej, gårdagens (efter tentan!) var den roligaste på länge. =) Det behövde man efter denna skittenta. =) Idag börjar vi med farmakologi, onkologi, läkemedelsberäkning, näringslära och mikrobiologi. Ska bli en superrolig kurs! Och sommaren kommer ju närmre för varje dag, det gör ju inte saker sämre. =)

Men förhoppningsvis är jag på benen imorgon så jag kan göra allt som jag ska göra. Vad det nu är =) Funderar på att åka in till skolan trots att jag är ledig, bara för jag har sånt samvetskval idag. =P Skulle behöva skriva ut en massa saker och köpa lite böcker.

Puss

Nu är det dags...

Ska gå hemifrån om 10 minuter, sen är det ödestentan! Wish me luck

Snacka om att ha shåsat upp tentan. =P Så viktig är den inte men det skulle vara så skönt att slippa göra en omtenta!

Men önska mig lycka till i alla fall.

Puss

Spyfärdig!

Helvete vad tentaångesten kom över mig. Kan ju NADA!

Har pluggat och pluggat och pluggat, nu får det vara nog. Har ont i magen och mår piss pga stress.

Ska lägga undan allting, förbereda inför imorgon så jag bara behöver sova och vakna, käka tacos och sen godis. =)

Imorgon blir det ölrace för att supa bort all tentaångest.

Nu får allting bära eller brista, jag får väl ta en omtenta!

Puss

Slutspurt

Lördag idag med strålande sol. Jag sitter på balkongen med böckerna... Eller satt, har förlagt mina solglasögon så jag har fått ont i ögonen av solen. Så pluggandet kommer fortsätta inomhus. Är lite taggad... =P

Var på spinning + core, hade typ inga krafter! Vad händer? Kändes som om jag höll på att svimma... Inte bra, inte bra.

Jag pluggar så mycket just nu att det inte känns som om jag träffar A, trots att han är i samma rum som jag! Nu jobbar han iof men det har varit så hela valborg. Det känns lite som att vakna upp när man lägger ifrån sig böckerna....

Nej, måste duscha nu och sen plugg. Skulle egentligen titta på när T kör cross men har ingen lust att vara där själv så då spar jag in lite tid för plugg! På måndag smäller det...

Iväg nu...

Puss!

Plugg och sol =)

De senaste dagarna har flytit på som vanligt, bara lite mer intensivt.

Plugget: tentan är ju på måndag så den största och mesta tiden har gått åt till att plugga inför den (därav bortfallet av bloggskrivande). Egentligen borde jag plugga nu också, men allt bara snurrar i mitt huvud så en liten paus fick jag. =)

Jag har ju haft turen att ha sol här hemma de senaste dagarna vilket har gjort att jag kan plugga i solen! Vilket också har resulterat i en bränd rygg. =S Det är beviset på att plugg är farligt! =D

Valborg igår, jag, A, V och B åkte till Rosersbergs slott och grillade och hade det mysigt. Blev lite kallt efter ett tag så då åkte vi hem och sjöng Lips och spelade Rock Band. =) P tittade också förbi. Trevligt. Vid 12 snåret var jag däremot väldans trött så då fick alla åka hem. =P Man blir trött av att plugga heeela dagarna!

Gissa vad helgen ska tillbringas med att göra?! PLUGG! Jag bävar big time inför tentan... Tror inte att jag kommer greja den, men jag går dit och provar! Har ju sex chanser på mig. =) Nån måste man ju klara...

Så, helgen på balkongen (om jag inte bränner mig ännu mer) med skolböcker och massa gott (är jämt törstig nu så jag ska nog köpa hem massa frukt =D) Om nån vill höra av sig för att umgås kan jag ju säga att jag max sträcker mig till en promenad. ;) Fast jag tänkte dra till gymmet i morgon bitti! =D

Puss