Äntligen fredag!

Jisses vad snabbt den här veckan har gått!! Känns inte alls som att jag har varit tre dagar på VFUn och att jag har haft en lång introdag. Men så är det och idag är det fredag!! Och den som har lagt mitt schema har varit snäll för jag är ledig :D "Ledig".... För imorgon är det tenta. Kl 9. Kul. Och jag får inte ha ett enda fel. Jag döööör om jag får göra omtenta. Pallar lixom inte det. Ska plugga på en massa idag innan jag åker till V :) För sen blir det fest! Även om jag avstår alkoholen...

Puss

Däckade

Jag kände att jag var lite trött idag, och att jag blev ännu tröttare när jag åkte hem. Men att jag så fullkomligt skulle däcka var jag inte beredd på! Vaknade efter 2 timmar och kände mig som en zombi. Tänkte att en promenad skulle vara bra, men jag kände mig typ... full. Och kanske såg lite borta ut också :P Nu är jag lite piggare efter att jag fått i mig mat. Men det är galet hur trött man kan vara! Så kan det bli när man är på ett nytt ställe och sov lite för lite i natt...

Imorgon är jag i alla fall ledig, då får jag sova! Men sen är det plugg för hela slanten. Och på kvällen är det fest! O fyller 24 år och det ska bli superkul! Tyvärr har jag en tenta på lördagsmorgonen så det blir ingen alkohol för mig. Måste lixom ha alla rätt... Och jag ORKAR inte ha en resttenta just nu. Jag vill bara bli klar :)

På tal om att snart bli klar. Det börjar bli ännu mer hög tid att söka jobb. Ska väl ta tag i det.

Puss

Första dagen avklarad

Idag har jag avklarat dag 1 på AVA och det gick jättebra! Snäll personal, bra handledare, rolig avdelning... Ja, vad mer kan man begära? Sköna arbetstider! :) Jag kommer säkert att trivas.

Ska snart på gympass igen, har kört igång på allvar igen. Skönt. Men jag glömmer att stretcha :S Har faktiskt fått lite ont i ryggen igen. Aja baja.

Puss

Oops...

Efter att jag köpt min nya mobil sitter jag inte mycket vid datorn längre, mobilen fungerar helt enkelt som min dator! Vilket också har inneburit att jag inte har bloggat... (jag har försökt men det går inte från mobilen :(). Det har ändå inte hänt så mycket i mitt liv. En kurs har avslutats, jag har varit mycket hos familjen, jag har kommit in i nån slags examensyra (drygt 4 månader för tidigt!)... Ja, inte så mycket kul helt enkelt.

Nu har jag precis försökt att betala räkningarna (svårt när lönen kommer imorgon). Och på tal om lön; snacka om glad överraskning jag fick med lönespecen! Drygt 2000 kr mer än beräknat. Nice :)

Puss

Ny mobil!

Ett tag sen en uppdatering men det har varit full fart i mitt liv :)

I lördags hade jag och A myskväll. Vi åt god mat, kollade på två filmer (Red riding hood och Battlefield LA, tror jag att de hette), åt dip och grönsaker och ostbågar, hade tända ljus och bara myste! Så underbart :) Jag var lite trött eftersom jag jobbat hela dagen så det blev en tidig kväll. Men mysigt var det!

Igår träffade jag upp A i stan, han är inte hemma så mycket eftersom han är i Afghanistan! Vi fikade och pratade och sen bestämde jag mig för att köpa en ny mobil. Så vi gick till en Tele2-butik och inhandlade en ny Samsung Galaxy SII. Hur bra som helst! Så nu är jag en sån där modern tjej ;) Det var i alla fall sjukt trevligt att träffa A! Som tur var är kommer han hem om typ 3 veckor. Så då behöver man inte oroa sig mer!

Idag har jag hunnit med en del saker också. Köpt nytt busskort, lånat böcker, köpt skydd till mobilen, pluggat med lillebror, hämtat ut mediciner m.m. Och nu har jag även pluggat en del!!

Puss

Fredagsmys!

Idag är det fredagsmys med pojkvännen (först) sen kommer V och P över och myser ännu mer! Super!

Har varit på ett bra case idag i skolan. Jag gillar det här med ledarskap och sånt :) Hoppas jag hamnar i en sån position i framtiden! :D

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, fajitas och cola light med citronskiva i, here I come!

Puss

Min dag?

Idag har allt bara lixom klaffat (okej, inte SL men det gör det aldrig...). Tog sovmorgon och hoppade en föreläsning (som tydligen inte gjorde någonting!), bokade om bilbesiktningen utan krångel, det är sol, jag är på bra humör, bra föreläsning på eftermiddagen... Ja, saker och ting är bra :) Nu väntar jag bara på ett mail från Tele2, det verkar inte gå så bra med det dock...

Imorgon är jag helt ledig!! Skulle ha besiktigat bilen men det är ju ombokat. Så lite plugg blir det väl. Och så ska jag umgås med A. Dåligt med sånt nu för tiden...

Puss

Mitt uppe i vardagen

Kan det bli en mer vardaglig dag än idag? Först skola, sen storhandling. Regn och blåst på det. Suck. Och träningsförbud! Vad har jag kvar att välja på...? Jaja, snart är det helg igen :D I och för sig ska jag jobba med det ska väl gå smärtfritt *pepparpeppar*

Annars är det skolan som pockar på mig. Och examensfesten som ska fixas. Och en VFU som snart börjar. Och jobb som bör sökas. Och jag måste ringa HSB (om porttelefonen och slutbesiktningen). Farväl sommar, välkommen höst!

Puss

Träningsförbud...

Jag som är inne i en bra period av träning och motivation!

Var hos fysioterapeuten/naprapaten för jag har haft så jäkla ont i ländryggen. Orsak: för mycket belastning. Åtgärd: 40 min stretchning varje dag och tränings- och stressförbud (good luck med det sista...). Träningsförbud för att jag inte får anstränga sätesmusklerna och stressförbud för att stress leder till ökade adrenalin-, noradrenalin- och kortisolnivåer vilket leder till att musklerna drar ihop sig. Jag vet inte hur länge jag ska undvika detta men min plan är i alla fall denna vecka. Och nästa vecka enbart köra Body Balance. Sen får jag se. Och stretcha ska jag göra vaaarje dag, minst en gång. Det är i och för sig bra, då förebygger jag sånt här i framtiden! :D

Hon är, trots dessa förmaningar som jag ogillar, en grymt bra naprapat!!

Idag var planen att jag skulle ha kört Body Combat, så blir alltså inte fallet. Nu blir det storhandling och plugg istället. Snark.

Puss

Promenad i solen

Idag blev det lite sovmorgon (fortfarande stör lilla Miranda mig på morgonen för hon vill kela) och snart tänkte jag bege mig ut på en promenad! Efter det kanske det faktiskt blir lite plugg även om jag inte hade planer på det. Och ikväll ska jag på middag hos V. :)

Gårdagskvällen spenderades hemma hos mamma. Och bara för jag varit så duktig hela veckan och varit på gymmet så tryckte jag självklart i mig massa godis :( Allt jag lyckats gått ner är nu tillbaka! Varför är det så lätt att gå upp i vikt och så svårt att gå ner...??

Nästa vecka är en intensiv vecka. Seminarier i skolan, gympass, inlämningsuppgifter... Sen ska jag nog ta kontakt med min praktikplats, om 2 veckor ska jag ju vara där!!

Nu: solen!

Puss

Nu äre helg

Veckorna går så fort nu för tiden, är det ett tecken på att man börjar bli gammal?? Nu är det fredag eftermiddag igen i alla fall och jag laddar för en seg och ledig helg. Och det ska bli skönt! Idag ska jag slappa hemma hos mamma och imorgon ska jag till V på middag. Hur skönt låter inte det!? Men det behövs, jag har varit på gymmet 5 ggr den här veckan! Och pluggat :) Så jag har haft en effektiv vecka. Nu har jag just lagt ner plugget för idag och ska snart hämta en resväska i källaren. Mamma ska till London i helgen. Vissa har det bra...

Puss

Gymmet igen då

Kort dag i skolan idag vilket innebar att jag kunde gå hem och vila lite efter en smått dålig natt. Men nu är jag pigg igen och kl 19 väntar först CXWorx och sen Body Balance (vad har jag gett mig in på?!). Skulle ha cyklat men går på de andra två med E istället. Roligare att vara 2!

Imorgon är jag ledig igen, bara ett Quiz som ska göras men jag funderar på att göra det ikväll istället. Så är jag helt ledig imorgon! Massa tid till träning och sånt ;)

Puss

Leeeediiiig!

Idag har vi studiedag hemifrån för att förbereda oss inför ett seminarium imorgon. Jag gjorde den uppgiften igår så jag är ledig :D Vilket min kropp säger tack till för sån träningsvärk jag har just nu har jag inte haft på länge, länge... Så går det när man envisas med att gå på gymmet varje dag :P Och gruppträningsklasser också, då kan man ju inte vila bara för det finns folk som ser en. Så jag kör på. Igår var jag och E på nya CXWorx, asjobbigt!!! Men de påstår att det är en sjukt effektiv klass och jag tror dem... Skulle ha varit på Body Balance också men instruktören kom aldrig :( Så vi körde en Easy Line-runda istället. Så lite mindre träning än väntat igår. Men min kropp säger tack :P Idag är det Body Balance igen!! :D

Jag ska faktiskt plugga lite idag, även om jag inte behöver. Vi har typ 5 andra seminarieuppgifter dessa tre veckor så det är väl bara att börja... Och en inlämningsuppgift. Men det tänker jag inte göra än, min hjärna måste vakna lite först.

I övrigt inget nytt, förutom att det är galet att jag snart tar examen! Vår kursledare påminner oss ständigt om detta och mer och mer går det upp ett ljus för mig. Snart är det dags... Förresten, jag och 3 andra klasskamrater ska fixa examensfesten!! Det ska bli såå kuuul!

Puss

Helt slut

Man är rätt så bortskämd som student med dagar som är 9-15. Men ändå är jag så galet trött!! Kan i och för sig bero på att man mest sitter och lyssnar och det blir man ju inte piggare av. Men ändå!

Var på Body Combaten igår, galet rolig!! Det ska jag göra om :) Idag är det CXWorx och Body Balance ju. Hoppas det blir lika kul det!

Imorgon är jag "ledig" (läs: bör plugga) och det ska bli superskönt! Jag tänkte faktiskt plugga då :) Var på bibblan och lånade böcker idag :D

Puss

Ny kurs!

Idag började en ny kurs - organisation, ledarskap och förbättringsarbete - och den verkar så himla rolig! Massa saker att göra och ett intressant ämne. Äntligen ska jag få känna mig som en riktig student igen och faktiskt plugga lite... Det har varit väldigt segt och lätt på sistone (även om det varit kul!).

Så har vi också fått schemat för VFUn som drar igång om 3 veckor. Inte hela schema men de dagar som det är studiedagar. Och det verkar också kul :) Massa uppgifter där med verkade det som. Men skönt att få använda sitt huvud till vettiga saker igen! :D

Jag har fått panik över att jag inte väger så mycket (lite) som jag brukar göra och har i all hast bokat in mig på ett Body Combat-pass. Smart idé? Vi får se. Imorgon är det i alla fall CXWorx och Body Balance som gäller, på onsdag är det Body Balance och på torsdag Cykel. Jag får hoppas att jag pallar :P

Nu är jag svinhungrig (har bara ätit en smoothie och ett päron idag! Och några pommes frites som jag snodde av brorsan) och det doftar ljuvligt från ugnen där jag har morötter, röd lök och kyckling med sweet chili-sås. Mums!

Puss

Segsöndag

Var ju på fest igår hos E och H, mycket trevligt!! Är dock väldigt seg idag :P Men i alla fall inte så där överdrivet bakis! A verkade också ha trevligt. :)

Idag blir det inte många knop gjorda. Har kollat upp nästa kurs (Organisation och ledarskap, 3 veckor) och allt vad det innebär med kurslitteratur, schema osv. Har till och med reserverat böcker på bibblan :) Imorgon drar alltså den kursen igång. Efter det blir det 7 veckor praktik!

Så: idag blir det inte mycket mer. Kanske en promenad framåt kvällen. Kanske.

Puss

VG!

Gjorde idag tentan, som sagt, och man fick resultatet direkt - VG! Supernöjd samtidigt som jag inte hade nöjt mig med sämre :P

Resten av dagen kommer spenderas i följande ordning: kolla på Heroes, göra mat, åka på fest :) Bra va!?

Puss

Helg!

Idag är det fredag och jag har redan hittat på en massa saker, trots att jag är ledig :P Först skulle nån snubbe komma och fixa fönstrena som de tydligen har besiktigat (nån gång typ...??) och på lappen stod det mellan 7-16. Så självklart är jag supernervös att han ska knacka på dörren vid 7 så jag vaknar då. Gick till ICA och Systembolaget, åkte till pappa, åkte till mamma och hämtade gamla hästsaker :) Nu är jag hemma igen (snubben har varit här när jag och A varit borta) och E ska komma över snart - pluggtime!

Imorgon är det tenta, alltså måste vi plugga. Och äta tacos. Och dricka vin :D Ibland är studentlivet underbart! ;) Och efter tentan imorgon bär det av till E och H för fest!

Puss

Simulatorträning

Idag har vi övat traumafall på en simulatordocka, svårt men kul! Så sjukt nervöst men sista gången gick jättebra! Då kändes det inte som att vi övade på en docka :) Men det är långt kvar tills man kan vara en del av traumateamet känns det...

Somnade när jag kom hem, en mycket skön vila! Nu ska jag plugga lite sen är det gymmet som gäller. Har bokat in mig på ett spinninpass :) A är och klättrar med V, han tog grönt kort i det igår!

Imorgon är jag återigen ledig men då är det plugg som gäller, tenta på lördag ju. E och jag tänkte plugga ihop på kvällen och dricka lite vin... :D

Puss