En fartfylld helg är över

Har hunnit med en del i helgen, den har varit riktigt bra =)

I fredags hoppade jag skolan, var ett onödigt seminarium. Pluggade istället och njöt i solen. Var hos mamma och grillade och drack rosé med sockerdricka. Mums!

På lördagen tog jag och älsklingen en långpromenad i solen, sen bar det iväg på 50årsfest hos pappa min. Gullepappa! =D Maaaaassa alkohol... Fast inte för mig! Jag var chaufför. Men det gjorde inget, jag orkar inte vara bakis. =P Pappa, R och A hade i alla fall roligt med all sprit. Drog dock tidigt innan alla blev fööör fulla... Och verandan rasade... Vet dock inte om den gjorde det, men den var på god väg.

Idag har jag pluggat i solen och käkat middag ute. Hann med att storstäda badrummet också! Så nu är jag här och ska snartsnartsnart öppna fysiologiboken igen, men det blir nog Gossip Girl först =) Sen så...

Hoppar skolan imorgon igen, har läkartid på morgonen, så det blir mer tid i solen med böckerna istället. =) Om det är sol, det är mulet nu...

Puss på er!

Nu är det full fart framåt, som vanligt!

Om 12 dagar är det fysiologi/anatomitenta så det är plugg på högsta växel! (Märks inte det när jag sitter vid datorn ;)) Det är en massa latinska termer som ska in + hela boken vi har som kurslitteratur. =P Kul kul. Och tentan är på en måndag så den helgen ska jag stänga in mig och inte gå ut en enda gång! (Så illa hoppas jag inte att det blir...)

Fick reda på att jag klarat första kursen! =D Grattis och skål till mig! G på båda hemtentorna! =D (Märk vilken skillnad mot gymnasiet då jag inte var nöjd med mindre än ett MVG) Så 15 hp bakom mig. Och som J sa; bara 165 kvar! Vilken mentalitet. =D

Nu ska jag gå till centrum och lämna deklarationerna, låna en bok om människokroppen och sen hem och pluuuuugga. =D Det är roligt när man börjar se målet. Kanske ska få i mig lite Emeliegjord lasagne också. =D

I helgen blir det 50årsfest. =)

Puss

Började som myssöndag, slutade i stora magsmärtor

Söndagen började med att jag hjälpte bror min med matten och åkte sen titta pappa som blev stolta 50 år igår! =D Jättekul och mysigt att vara där. =)

Kom hem och fick sjuka smärtor i magen som aldrig verkade gå över. Till slut gjorde de det, och jag kunde sova gott. =)

Idag blir det plugg och plugg. Sen kanske lite plugg när jag kommer hem. Det är ju tenta om 2 veckor.

See ya!

Puss

En sån där lugn känsla i magen

Har ni känt den där känslan när man bara är lugn och säker och det känns som en storm har dargit förbi?? Det känslan har jag just nu. Trots att jag har tenta om två veckor. =) Underbart. Kanske är det pga våren, kanske alla underbara vänner, kanske A, kanske att jag känner att jag inte är helt borta med plugget, kanske för att sommarlovet närmar sig steg för steg... Jag vet inte, men lugn känner jag mig =)

Var på 30årsfest igår, mycket trevligt. Massa goda vänner =D Och en lagomkväll. =) Kom hem i god tid och fick sova ut, mycket behövligt.

Idag blir det fortsatt plugg (det är så roligt just nu! =D) och jobb 17-22. Imorgon fyller den gamle mannen 50, då ska jag och R på besök. =) Ska bli suprkul! =D

Puss på er!

Nervös inför imorgon

Usch, vad jag är nervös, vet inte alls om detta är nåt för mig. Men jag kan alltid dra mig ur och återgå till det normala... =)

Puss

Lite bättre idag

Magkatarren känns bättre idag, men jag har erfarenheten att säga att jag vet att den inte är över... Käkar bara mat (okej, oftast!) som är bra för magen (kokt typ...).

Har suttit inne och pluggat hela dagen, känner att jag börjar förstå! =D Motivationen känns bra =)

Lite annar kul har också hänt idag, men ni får reda på vad det är om det går bra ;) Och jag hoppas att det blir bra, på alla sätt...

Puss

Jag blir så less att jag vill gråta!

Jag vill verkligen bara gråta över den förbannade magen som  bara hela tiden verkar vilja förstöra för mig... Vaknade i morse och kände mig halvdålig och låg och grubblade ett tag om jag skulle bege mig till skolan eller inte. Åt i alla fall frukost och klädde på mig men mådde skit så jag bestämde mig för att vara hemma. Och det är jag glad för, för nu mår jag ännu sämre! Magkatarr på hög nivå nu!!! Mår så fruktansvärt illa och magen gör så ont! Jag vet att jag har börjat stressa upp mig för tentan trots att det fortfarande är ett par veckor kvar. Så det handlar säkert om det... Men det är så himla jobbigt att inte klara av att leva normalt pga det...

Fan vad jag blir ledsen på mig själv...

Puss

Helvetesjävlar vilken träningsvärk!!!!

Ni anar inte hur sjukt jävla ont jag har i benen!!! Jag ser ut som en handikappat enligt A där jag stapplar fram på tå för att avlasta framsida lår så mycket som möjligt. Och trappor, det är inget jag kan gå i för närvarande. =P Men så går det när man styrketränar aaalldeles för mycket och ofta när man inte är fit.... Yeah yeah.

Var hos moster igår på middag. Trevligt, men sjukt trött! Och oooont! Kunde gå ännu mindre igår än idag. =S Och jag som var bjuden på fest hos J... Men varför gå ut när man inte kan gå?! Och så glömde jag självklart mobilen i bilen under tiden och kunde inte messa honom. Stackarn trodde jag skulle komma men jag dök aldrig upp. =S Han tror säkert jag ljuger eller typ dissar honom. Men J, om du läser, så är INTE fallet. Lovar. =)

Idag var vi hos A's pappa i Handen, A fick köra de 5 milen dit. =) Massa folk och trevligt med god mat. =) Nu är jag ännu tröttare. Ska nog gå och sova snart. Hur kan man vara så trött när man är ledig?

Imorgon blir det vila, kanske lite plugg. På tisdag är det back in business igen.

Puss

Sjukt trevlig kväll! Och nu full fart mot läkaren...

P var över igår och snackade och drack aaaaalldeles för mycket vin. =D En flaska var klämde vi i oss innan hon var tvungen att dra. Hon började ju jobba 9 imorse. =P Undrar hur det gick, för jag var inte nykter då i alla fall... ;)

Om en timme bär det av till vaccinationsstället i stan där jag och E ska ta en beryktad TBCspruta... Usch.... Jag bävar. Ni vet väl hur rädd jag är för sprutor!?

Klockan 17 börjar jag jobba, hela tre timmar blir det :P Hoppas A kan komma och hämta mig sen...

Nej, ut i äckelvädret snart!

Puss, och glad påsk =)

Vad ska man hitta på en dag som denna?

Har tre alternativ:

1) Gå till bibblan, lämna bok, ta bilen till gymmet, åka hem och plugga.

2) Gå till bibblan, plugga och lämna bok, gå hem, ta bilen till gymmet 19.30-20.30

3) Gå till bibblan och lämna bok, hem och plugga igen.

Vill verkligen gymma så det blir nog nåt av alternativ 1 eller 2. Helst 1 då jag vill ha gymmet överstökat, men då kan jag inte gå på nån klass eftersom att det inte går nån rolig nu på dagen.... Och ikväll har jag bokat upp mig på coren och cykeln =D Det blir nog alternativ 2. Jag vet inte varför jag känner att det är ett så dåligt alternativ... Hmm...

Måste lämna tillbaka kurslitteratur :( Hoppas jag kan låna V's!

Nej, ska nog äta frukost nu och sen klä på mig för att spendera en tid instängd på ett bibliotek. =)

Puss

Alzheimers light??

Jag tror helt seriöst att jag har en lättare alzheimers eller nåt. Jag glömmer allt! Idag till exempel tänkte jag på om man skulle skriva med studiemedel i deklarationen och skulle vara duktig och ringa och fråga. Då berättar de bara sina öppetider i telefonen (mån - fre) och sen lägger de på! Skatteverket alltså... Fan vad förbannad jag blev och tänkte att det var nåt fel på deras växel. Ringde igen och lyssnade på öppetiderna... Vad var problemet då? Jo, det är söndag idag och det var alltså mig det var fel på, inte skatteverkets växel... Jaha, pinsamt...

Måste bara påpeka att det är så skönt att rensa luften och fråga istället för att tolka. Nåt jag ska bli mycket bättre på har jag bestämt mig för.

Idag blir det plugg (har redan börjat, det är superroligt!) sen tänkte jag ta ett bad, ta en prommis till ICA och hämta upp älsklingen så vi kan bestämma mysmiddag tillsammans och sen mysa hela kvällen lång! Imorgon är det skola igen, men jag är ledig redan på tisdag.

Hoppas de nästkommande dagarna blir lika soliga som de två senaste. Med undantag från idag, men det är bra, då hinner jag plugga!

Puss

Idag är det upp med en massa sol

Äntligen börjar livet vända upp, solen har nog hjälpt till mycket. Det har varit en bra dag, jag hoppas att den fortsätter så. Är lite trött nu bara, ska väl vila en stund innan jag går på promenad med E. =) Sen blir det middag med familjen och sen en mysig hemmakväll med bara mig =D A ska på bio med grabbarna så jag får vara själv en stund. Underbart, trots att jag älskar honom!! Vet dock inte vad jag ska göra men det löser sig alltid. Kanske en film och lite snacks. =) Förkylningen är typ över också så jag tänkte ta mig en sväng till gymmet imorgon fm! Efter det ska T firas med tårta och till sist stänger jag på ICA. Much to do tomorrow.

Men det är en halv fredag kvar först. =)

Puss

Det går upp och ner

Ja, jag har verkligen bra perioder och dåliga perioder med stressen. Just nu är jag inne i en sjukt dålig period. Är egoistisk, ledsen och superduper stressad med alla dess biverkningar (nedstämdhet, dålig hy, hjärtklappning, panikångest osv). Hur kul är det då? Klarade inte av att gå till skolan idag... Men det var inte enbart pga stressen heller; pallade inte att höra en massa saker...

Så nu har jag sovit i 12 h efter att ha mått dåligt i As armar. Livet är inte roligt när jag mår så här dåligt... Och det känns inte som om nån fattar. Jag antar att det är en så pass subjektiv känsla att det är svårt att sätta sig in i den sitsen. Men men. Nu har jag lämnat ut mig om det också.

Idag behöver jag plugga, men vi får se hur mycket kroppen klarar av. Jag blir så himla ledsen när jag inte kan vara stark! =(

Puss på er.