Jag tror jag har fallit tillbaka i old habbits...

Idag var det mycket på jobbet, och jag föll tillbaka till den stressiga Emelie. Jag försökte ta en massa djupa andetag men ibland var det svårt.

Kom hem och tyckte att jag var pigg, men somnade sjukt djupt i soffan; och vaknade i sängen!! Jag har ingen aning om hur jag kom dit... Måste ha vaknat och bytt. Min middag är den sämsta på länge så nu mår jag asilla. Jag får inte hamna där igen!

Puss på er!

Nu tror jag att det är över, till 100 %

Var en sista sväng förbi SLU och tömde skåpet jag haft på kemiinstitutionen. En resa fram och tillbaka till Uppsala endast för det. Men måste man så måste man. Ett sista mail från programansvarige också, så allt borde vara kirrat att jag inte längre går där. Lite vemodigt, har varit tvungen att äta upp det =P Chips och choklad. Inte bra!

Har kollat klart på säsong 3 av Grey's anatomy också. Lite vemodigt det med, men det finns ju fler säsonger! =D

Jag fick just en lustig känsla av att livet är bra.

Puss!

Har lekt chefen ett par dagar och hunnit haft feber

Nu har magsjukesäsongen dragit igång, vilket har resulterat i att jag har fått leka kassaledare ett par dagar. Det har varit roligt eftersom att jag inte jobbar alltför mycket. =) Men man får ju möta många rötägg också...

Helgen har spenderats i sängen, och inte på ett bra sätt. Feber och huvudvärk har däckat mig. Men lagom till måndagen var jag redo att jobba igen. Såklart.

Nu har har kommit hem från ett 10 h pass så jag är sjukt trött!

Puss


Kroppen säger en sak, hjärnan en annan

Har som sagt hoppat av universitetet för den här gången pga. stressen. Kroppen är superglad att den slipper allt det hemska den utsattes för, men hjärnan tycker jag är dum i huvudet. Den säger åt mig att jag borde ha fortsatt, trots att den vet att jag bränner ut mig vid en ålder av 20!

Nu är det inte riktigt så att hjärnan och kroppen har egna viljor så, men det känns lite som det. Jag är som vanliga, glada Emelie igen, nu när stressen är borta. Men samtidigt mår jag dåligt över att jag faktiskt gav upp! Tänk om jag hade kämpat och stannat. Då hade jag inte känt så här, men då kanske jag hade varit sjukskriven vid det här laget.

Som ni kanske förstår är det inte svart eller vitt om det här. Jag ville gå kvar för att kämpa, men det hade inte varit värt det med tanke på hur jag mådde.

Jag vet att jag gjorde rätt val, men varför kan jag inte få hjärnan att inse det!?

Puss

Ska jag gå och bli sjuk igen?!

Dagen har hittills inte varit så bra. Känner mig febrig och totalt orklös. Inte så himla kul. Har mest legat med massa täcken och sovit, medan älsklingen har pussat på mig när jag behövt. Varför har den här hösten endast betytt sjukdom för mig?! Försöker den säga nåt?

Nu har jag i alla fall ätit lite fiskgratäng och surfat runt lite och mår lite bättre. Men inte frisk. Vad egentligen ska jag göra för att må bra igen?

Det är väl det jag orkar skriva just nu.

See ya

Puss

Sitter och filurar en söndag

Har faktiskt varit duktig och städat en del idag! Det ni! Dammsugit och moppat, och dragit igång en diskmaskin. Men så har jag slöat en massa också. Typ sovit. Igår sov jag iof till kl 4 på eftermiddagen (ja, det är sant, jag gick och la mig 00.30) så att gå upp vid 10.30 är en klar förbättring!

Sen dess har jag även tittar på resor! Jag och A funderar på att resa bort i sommar, något som skulle vara underbart! Han tycker däremot att vi ska titta på resor efter jul, men jag har redan börjat... Det är ju nu de har släppt dem till sommaren 09! Så det är bara att hoppa på tåget. Jag funderar på Tunisien, Egypten, Bulgarien eller typ Grekland. Vi får se.

Tänkte ta mig en promenad idag, det har jag sagt varje dag, men det blir inte av! Först måste jag bara äta någonting, det snurrar lite i skallen på mig...

Puss!

Ungefär som en hemmafru

Nu är det nästan officiellt; jag har hoppat av skolan. Det enda som saknas är att jag faktiskt säger det till skolan. Har hoppat av två av tre kurser, sagt till CSN och till chefen så jag kanske kan jobba lite mer. Och det känns så skönt! Just nu jobabr jag inte ens och går hemma, ungefär som en hemmafru! Idag har jag varit så duktig att jag har planterat nya blommor på balkongen och gett alla blommor i lägenheten en extraputs. Och köpt nya krukor! Känner mig ivanligt glad. men det går upp och ner. Men nu känns det bra. =)

Imorgon har jag ingenting inplanerat. Skönt va!? Om jag har tur är det fint väder så jag hinner med en mysig promenad. Annars behövs det alltid putsas i hemmet. Eller titta på fler Grey's Anatomyavsnitt. Men mest av allt: Vila!

Nu för tiden sover jag ca 15 timmar/dygn, och det behöver jag!

Puss!

Vardagen kan förändras över en natt

En liten uppdatering då, det var ju ett tag sen.

Kroppen mår väl inte helt bra, så jag kommer inte att vara student inom en snar framtid, inte fram till januari i alla fall. Men ibland måste man lyssna till resten av kroppen, inte bara huvudet. Även om huvudet just nu är pissed off och tycker att jag visst kan klara det här. Men ska jag inte bli långtidssjukskriven får jag vila ett tag nu. Livet kan verkligen förändras.

Även om jag ska ta det lugnt har jag haft dugga idag. Gick som väntat, käpprätt åt helvete. Men tog bilen till skolan så jag var hemma i lagom tid i alla fall. Skönt det när jag är så trött att ögonen är röda.

Tittar på Idol och Fredag hela veckan. A är hos grannen och filurat. Men jag ska snart sova, jobb imorgon. Jag vet, ta det lugnt, men man måste ta ett steg i taget!

Annars händer inte mycket, försöker varva ner, har halsbränna mest hela tiden, ont i magen. Men nån gång ska det väl bli bra.

Puss!