Hos doktorn igen

Var hos doktorn idag igen, efter mina magattacker i veckan. Hon vägrar inse att det är magkatarr, tar bara en massa blodprover och röntgen och allting, men ingenting visar ett skit. Sen när jag tar upp magkatarr säger hon bara "kanske" lite nonchalant. Kul läkare. Och sen säger hon att om så är fallet så går det över. Jaha. Och? Jag har ju ont.

Ajja, min valborg ska spenderas hemma i soffan ensam. Vad annars kan jag, lilla sjuklingen, göra? Det är inte direkt någon som vill knapra kokta morötter med mig...

Puss

Sjukbarn

Känner mig som ett riktigt litet sjukbarn...

Magkatarr med strikt diet (kokt mat och fisk)
Halsont (jävla halsmandlar)
Feber (för mig är 37.6 grader feber... jag har 35.9 vanligtvis)

Vad ska man göra?
Ska troligen sjukanmäla mig till jobbet både måndag och tisdag och sjukanmäla till skolan hela veckan. Min mage behöver vila. Trots att jag missar två prov. Men hellre dem än magen.

Vad jag känner mig vuxen som tänker på min hälsa istället för skolan. =)

Shit, jag är ju typ vuxen, 19 om 30 dagar...

Puss från en sjuk Emelie

Magkatarr

Fått reda på, av min granne som är sjuksköterska, att jag troligen har en kraftfull magkatarr, det är därför jag har mått så dåligt. Och vad får man äta då? Jo, kokta saker och fisk. Jag ska leva på potatis, ris, pasta, grönsaker och fisk i två veckors tid. Haha, jag kommer inte kunna äta ett skit i skolan ju. =P Vilken restaurang serverar kokta morötter med nudlar? =P Det blir intressant.

Och ingen alkohol, så det blir vila för mig.

Nu ska jag sova, har inte sovit en blund.

Puss

Bilder från mösspåtagningen

                                
Översta raden från vänster: Våra färgglada drinkar på Nivå 22, Jompa, Gustav och Eric i gräset, Oscar och Jompa, Johan, Kalle, Gustav, Oscar och Jompa
Andra raden från vänster: Media på besök!, Johan och Jompa poserar, Melinda, Petra på G
Tredje raden från vänster: Några i från klassen x3, Rektorn håller tal
Nedersta raden från vänster:Jag, Melinda och Jompa i solen

Gårdagen var jättebra! Den började med att vi samlades i Vanadislunden och drack lite vin och groggar. Sen skulle mössorna på! =D Dumt nog hade vi vanliga lektioner efteråt; jag skippade biologin men hämtade en kamera till fotot. Gjorde i och för sig inget seriöst, fotograferade bara alla i parken. ; ) Vid fem snåret drog vi till Treat och tog en aquatini (i alla fall jag) och sen blev det en pizza på det till middag. Vid åtta drog jag, A, S och R till Nivå 22 där vi mötte upp K. Drack en Rosa Panterna! Mums! =D Mötte upp G och sen drog vi till The Bank vid tiotiden. Skitdålig musik på stället, jag kände mig dåsig och fick mer och mer ont i magen. Vid ett eller nåt gav jag, G och A upp och drog till Max, men då hade jag så ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tog en taxi hem, hoppade av vid A och tog en promenad, trodde magontet skulle gå över. Men icke. Kom hem runt 3, försökte somna, hade asont, gav upp vid 4 och klagade hos mamma. Somnade efter ett tag i soffan, kunde knappt röra mig.

Dagen var underbar, synd att den slutade så dåligt... Får se om jag åker till läkaren snart. Jävla mage.

Snart är det dags för studenten !!!!!!!

Puss från Emelie

Sjuk =(

Var på middag hos A igår, åt nog lite för stark mat, så jag fick en refluxkänning, d.v.s. asont i magen. Inte så himla roligt. Kunde knappt gå hem, tog ett rätt bra tag. Och sen kunde jag inte sova på ungefär hela natten. Vaknade hela tiden. Jag sjukanmälde mig alltså, vad annars kunde jag ha gjort? Missar bara en redovisning i alla fall. Så idag ska jag försöka komma på hur jag ska bli av med magsmärtorna som fortfarande sitter i.

Så förresten på film igår också, snakes on a plane. Faktiskt bra, men läskig. Jag skrek t.o.m. högt. Haha.

Puss

Studentskivan 23/4

Ja, äntligen hade vi vår skiva. Middagen var jättedålig, jag bara skrattade åt den; det blev ingen förrätt för "vi hade inte betalat för den", sen var huvudrätten kall och efterrätten en jordgubbe och de minsta glasskulorna jag någonsin sett. Haha. Vilket skämt. Det är tur att man hade bra sällskap. =)
Sen drog röjet igång. Vad vi dansade och drack och röjde och höll igång! Det var så otroligt roligt! Även om det var ett par incidenter jag helst vill glömma, men inget kunde stoppa mitt humör. =)
Sen ramlade Alex över mig två gånger så vi föll i marken, så min vänstra armbåge är idag svullen. =P Jag spillde en öl över mig, IGEN!
M, J och A blev utslängda. Haha. M var för lättklädd, de andra var för fulla. Hur kul är inte det då. ; )
Jag skulle ta en taxi hem, notan stannade på 798 kr. Hur sjukt är inte det?! Jag har aldrig varit med om något värre. Tur att jag hade pengar.
Johan och Kalle körde Lambo på bordet. Så underbart roliga.

Kvällen var riktigt rolig med andra ord. =)

Lite bilder från middagen, jag vågade inte ha med kameran längre. ; )

              
Från vänster: Johan på bordet, jag och Melinda, Kalle på bordet, Jossan, Niko och Hanna, Melinda innan middagen, jag och min outfit!

Puss!

Dagen efter

Gårdagen, eller natten kanske man ska säga, var av blandad karaktär. Orkar inte skriva mer just nu, men jag hade roligt samtidigt som skitsaker hände. Så kan det gå. Jag lägger upp bilder och mer detaljer efter skolan idag! Som luckily bara håller på 12.30-15 av någon underlig anledning.

Puss på er!


Skiva idag!

Äntligen är det dags för vår klasskiva! Wiiie! Den blev tillslut på Berzelii Bar, även om jag ville ha på Sthlm kök o. bar. =P Men dom gick ju i konkurs så. Hehe.

Jag är taggad! Ska bara hitta ett par skor först. Hmm...

Puss!

Helgen

Min helg har varit väldigt lugn, vilket inte alls gör mig ledsen. I fredags shoppade jag loss, i lördags pluggade jag och kollade på film och idag pluggar jag igen och ska snart jobba.
Det har varit riiiiktigt skönt att få sova ut och bara göra det som faller mig in. =) Det behövdes, jag var lite sliten efter alperna, men nu är jag fit for fight igen. Tror jag. Haha.

Det har blivit rätt tråkigt bloggande nu, men händer det inget finns det inget att skriva om. ; )

Faan, mitt ena örhänge är borta!!

Puss


En fin lördag

Den här dagen har varit jätteskön och behaglig. =)
Den började med att jag vaknade vid 9-tiden, åt lite frukost, kollade lite på TV och somnade om.
Vaknade igen vid 1-tiden och var utvilad, äntligen.
Satte mig vid datorn och pluggade lite, fixade med tvätten, städade lite på rummet, pluggade lite till, gjorde en fruktsallad och rättade M's uppsats.
åt middag, gick på en långpromenad i solen, jättemysigt, lite kallt i motvind bara.
Kom hem, satte mig framför TV:n, åt godis.
Nu är jag trött igen och ska kanske till A och kolla på film, annars blir det en tidig kväll igen. =)

Åååh, livet känns så underbart just nu, jag vet inte varför!

Puss!

Friday!

Äntligen Fredag! Jah känner mig pigg, men ändå trött, kanske ska sova lite?

Känner mig uppspelt inför någonting... Vet inte vad. Kanske skivan på måndag? Den ska bli superkul. =) Shoppade kläder till den idag, plus lite kläder till flakåkningen på studenten. Åååh vad jag längtar.

Nån som ska göra nåt kul i helgen?

Puss!!

Skitdag

Fattar ingenting av typ... allting! Skitdag!

Ibland vill sig inte livet. Men efter regn kommer solsken.

Hoppas jag.

Jävla skola, jävla allt. Hmm, ska väl tänka positivt nu. Känner mig lite positiv, men det är inte positivt. Hjälp.

Varför?

Puss till alla vänner som är underbara. =)

Trött, som vanligt =)

Snacka om att jag är sliten efter resan. =P Det enda jag är just nu är tröööööööööööööött!!! Vill sova hela tiden, men man har ju en skola att tänka på. Och ett liv. Haha.

Usch, ibland vet man inte vart man ska göra av livet. =P Men allting löser sig!

Min nya filosofi är för övrigt "Livet är för kort för att ångra".

Puss på er alla!!!

Jag med nos =)

Lite fler bilder från alperna =)

        
Från vänster: Utsikten, Gustav, På l'avalanche (?), Nattklubbschefen kommer med skumpa (tack jompa ; ))


Här kommer ytterligare ett par bilder. Enjoy!


Puss!

Bilder från alperna

                 
Äntligen har jag fått upp lite bilder från alperna. Here they are.
Från vänster: Jag, Sandra och Mimmi, Våra drinkar, Förkrök på rummet, Gruppbild under middagen, Vy över alperna, Vy från hotellet, Johan däckad på bussen, Jompa krökar på bussen.

Har si så där 1700 till så dem kommer väl upp lite då och då. ; )

Puss!


Sliten ; )

Haha, snacka om sliten man är nu. =P Bussresan och sen skolan och doktorn och jobbet på det. Haha! Jag vill bara sova, men palla. =P I wanna party! Kommer bli alkoholist om jag fortsätter som jag gör. Inte bra. ; )

Usch vad jag vill tillbaka till alperna!

Säger bara färgstarkt ; )

Puss!

Hemma igen

Så var resan till Les Deux Alps över, tyvärr. Det var en underbar resa och jag ångrar inte en enda sak jag gjorde! Massa sol, festande och mys. =) I loved it. Den gick alldeles för snabbt måste jag säga! Alla människor var så underbara som det går att vara. Lovely. Bussresan hem igår gick väldigt snabbt faktiskt, 27 timmar, men jag blev sjuk igen. =S Så om en halvtimma ska jag till doktorn. Lika bra det om man får kramper i magen så man spyr. Blä.

Självklart togs det en maaaassa bilder, men dem har jag inte nu, ni får se dem senare. ; )

Pussar!!

Fest i Alperna

Det är UNDERBART här i Alperna! Jag vill verkligen inte hem! Vi festar heeela tiden, om vi inte åker skidor eller solar, det är så  himla kul! Och alla börjar bli bruna och fina. =) Tyvärr orkar jag inte lägga upp bilder idag,är lite sliten efter gårdagen. Och snart är det krök igen.=D Oscar fyller år.

Ja, ha det kul i Sverige. ; )

Puss!

I alperna

Nu sitter jag här i Les deux alps, det är 25 grader om inte mer, och sol och underbar skidåkning. Vi festar mycket och hotellpersonalen är riktiga krökmänniskor. =P Det är riktigt kul. Det känns som om jag har varit borta längre än de 4 dagarna som har gått! =D Jag tänker nog bosätta mig i alperna för det är suuuuper här!! Och det är sån tur att människorna som är med är underbara =)


Ja, jag kunde bara ladda upp fyra bilder, vet inte varför, men andra kommer senare, det lovar jag.


Från vänster: Jag och Jimmy på bussresan, Jag och Sam äter frukost i Danmark, Party på bussresan ner x2

Det är alltid någon som är full. =P

Puss på er i snöiga Sverige! Nu blir jag brun och snygg. ; )


Bye bye as they say

Ja, om 8 timmar åker jag iväg till alperna! Ni får hålla utkik här på min blogg, det kan hända att jag hittar internet i Frankrike och laddar upp en massa bilder!!!

Ni alla får ha det underbart så ses vi måndagen den 16 april igen. Då får ni höra historierna. ; )

Pussar till alla!

skolan och alperna

Sitter och tragglar med äckelgrejerna i skolan. Kemilabb och religionsarbete. Kommer nog aldrig bli klok på det där. =P Tur att man har så snälla vänner som hjälper till! Jag skulle inte palla annars, kemin är asjobbig just nu. Tur att jag åker till alperna i morgon så att jag slipper tänka på skolan på ett par dagar. Sjukt skönt! Men jag är nervös! Och så tror jag att min resväska inte räcker till heller. Får väll hoppa på den antar jag. Haha. Jag dör om jag inte får åka med p.g.a. för tung resväska. =P Det skulle vara jag som klarar det. ; )

Jaja, om 28 timmar bär det av. Med 36 timmar på en buss. Stackars Jimmy som ska sitta bredvid mig. =P

Pussar!

Onödig skoldag

Vaknade skittidigt; 6.30 bara för att åka till skolan där vi inte gjorde ett SKIT! Satt bara vid datorerna sen fick vi sluta. Nödvändigt. Nu är jag trött istället. =P Ajja, på torsdag drar jag! Wiiiiiiiie!

Ska jobba snart

Puss!

Helgen

Var som sagt på grillkväll igår där vi också sjöng singstar. Jag ägde, för Andreas bara fuskade. =P Åt rostbiff med sallad, det var mums. =) Drack cider och sånt också, en jättretrevlig kväll alltså! Trevligt att träffa lite nytt folk.

Idag har det varit jättefint väder så jag och Andreas tog en långpromenad i solen. Underbart! Synd att det blåste lite kallt... Sen firade släkten Robin och Thim som fyllde 17 resp. fyller 12 år. Massa tårta och kakor. =P

Sen var jag astrött så jag har precis vaknat från att ha sovit i 2 timmar. Haha. Men det var riktigt skönt.

En trevlig helg måste jag säga. =)

Pussar!