En vaccination och en snurrig dag

Ja, ännu en vaccination. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasont. Jag skojar inte. Tyfoidfebersprutan (kan man skriva det så?) var ruskig. Jag hade så ont i armen att jag inte kunde ta av mig tröjan typ! Till sist gick det, men det gjorde så ont så ont. Sjuksköterskan måste ha träffat fel med nålen. Usch. Men jag och K var grymt duktiga! =D Stolt. Så nu har vi spenderat ytterligare 500 kr på vaccination. Undrar vad detta ska sluta...

Idag har det, återigen, varit kaos på jobbet. Vad GÖR folk? Eller är vi så underbemannade? Jag fattar inte. Får finnar och magont av alltihopa. Men jag vill verkligen inte klaga. Vilken mes klagar? Jag kommer få mindre tider och mindre förtroende. Man måste ju stå pall för trycket. Tyvärr. Jag vill helst grina och sova i min älsklings armar. Men jag måste stå på egna ben.

Blev lite tjafs med A idag, men guuud vad jag älskar den killen. You are the love of my life darling. =) Och jag lovar, det var egentligen inte dig jag var lack på, det var all stress, prestationsångest och den lilla sömnen. Sov i två timmar när jag kom hem. Är ändå trött. Och imorgon är det upp kl 6. Yeehaaa.

Idol nu.

Sleep tight.

Puss

Livet rullar på

Ja, med en massa jobb (varför i hela fridens namn är jag inte förvånad?), mys med pojkvännen, en massa julshoppande och lite planering av resan. Guuud vad jag längtar bort från detta kalla klimat! Jag skulle kunna åka imorgon bara jag slapp kylan. =P Synd bara att A inte ska med, det är honom jag kommer sakna mest. Men lite tid i från varandra kanske stärker? Eller tvärtom?! Tänk om han inte älskar mig när jag kommer hem igen! Fasa!

På torsdag är det vaccination igen. Den här gången måste det gå snabbare, det var ju pinsamt sist. =P Vi lär ju inte få samma sjuksköterska, hon lär ju vara trött på oss. Men det måste ju göras. Förresten har vi bestämt oss för att inte åka till Indonesien. Thailand, Malaysia och Vietnam räcker på 10 veckor. Mer hinner man inte. Tänkte vara i Pattaya under en festival, båtluffa i övärlden kring Koh Samui och titta på naturreservat och sådant i Thailand. Väldans vilken planering. ; ) Vi har t o m tittat lite på vad man ska packa med sig! Hurra! Snart bär det av...

På jobbet har jag förresten fått lära mig någonting nytt; att växla. Herrejävlar, nu blir det åka av. =P Nej då, jag är glad och ser allt extra förutom att sitta i kassan som en bonus. Trots allt, vill E det, så kan det endast bli kassasittande. Och det är inte roligt. Så endast bonus och jag är glad. =)

Snart ska jag sova, om jag inte hinner göra det på tangentbordet... ZzZzZz

Puss

A saturday night

Det skulle bli utgång i kväll, i och för sig i Väsby men i alla fall, men älsklingen min orkade inte. Han vill inte vara bakis på sin enda lediga dag. =P Så går det när man är gammal. Hah! Jag var faktiskt lite taggad. Men så kan det gå. Och jag vill inte gå själv, jag känner ju lixom alla via A! Förutom P då, men hon skulle komma sen. Så nja, det blir en hemmakväll. Lite bittert faktiskt.

Gårdagskvällen spenderades med familjen. Somnade vid tio. MesEmelie. Haha. Men men. Sova gör alltid susen. Jag är väldigt sliten just nu. Mycket på jobbet.

Om en månad är det julafton! Hallelulja!

Puss

Vaccination... Inte min grej

Dags för vaccination del ett inför Asienresan. Det blev polio, twinrix och nåt mot någon Japansk hjärnhinneinflammation. Det lät bra. =P Jag ville bara ta allt så jag inte blev sjuk. Vilket jag självfallet kommer bli eftersom jag garderar mig så bra. Men men. Jag är sjuuukt spruträdd, men jag trodde ändå att jag hade kommit över det mesta. Men icke. Grät och hyperventilerade som en annan barnunge. Ska jag någonsin lära mig? K var inte mycket bättre; hon svimmade typ. Haha. Stackars sjuksköterskan, hon hade en ängels tålamod. Tänk att stå ut med två nojjiga nittonåringar. Haha. Nice. =P Men till slut, efter en timma..., var vi i alla fall klara. Duktiga oss. =D På torsdag är det ännu en spruta sen ett par till om en månad. Sen är det jul. Isch. Tiden går fort. Sen är det bara en och en halv månad kvar innan vi drar. OMG. Det är inte lång tid. Julen går ju så fruktansvärt snabbt. På tal om julen; jag är ledig 22 Dec till 27 Dec. Nice va?! Heeela julen kan jag vara hemma och mysa med familjen. =) Lovely. Jobbar dock 7-17 Nyår och nyårsdagen. Inte lika nice. Men jag är ändå rädd för raketer så wtf. Haha nördspråk. Det blir en stilla nyårsafton ännu ett år alltså. Men jag svävar på moln över 6 dagar ledigt över just julen. =D

Annars har det inte hänt mycket. Jobbat, varit en nära döden upplevelse i postrummet som involverade höga höjder, sooovit sjukt massa. Lekt med katten, och A förstås, fått motorstopp (som tur var på min parkeringsplats så det var inte så farligt, men jag fick springa till jobbet kl. 6,30 på morgonen när det var glashalt). Ja som ni ser. ICAICAICAICAICAICA. Vilket liv.

Puss

Den lediga onsdagen

Ääääääääääääääääääääääääääääntligen en ledig dag. De senaste fem dagarna har jag jobbat 47 timmar. Ja, 4 7. Amazing. Så i natt har jag sovit 13 timmar. Somnade vid halv tio tiden när A skickade mig i säng med feber och halvsovande. Jag mådde inte särskilt bra igår på jobbet. Men jag kämpar. Så klart. Vad annars gör jag?

Ajja, dagen ska gå åt att städa (efter fem dagar utan detta och med katt ser det för jävligt ut!) och att gå på möte med Kilroy Travels med K. =) Vi får hoppas att det blir bra.

Nej, vattning av döda blommor näst nu.

Puss

Julfest och helg

I går pyntade vi på jobbet. Eller, tjejerna försökte pynta och killarna fick det gjort. Haha. Det var för tekniskt för 15 tjejer. =P Men fint blev det. =) En tomte och en gran och massa grejs i luften. Jag måste säga att den som var sämst var J, hon satte de alldeles snett. Men du var ändå duktig. ; )

Sen var det fest. Klockan 10 var alla aspackade, ja inte jag då, såklart. ; ) Haha. Jag tänkte inte dricka men det blev ett par alkoläsk och glögg i alla fall. Man kan ju inte motstå det. Det var sjuuukt trevligt och asroligt. Det var länge sen jag garvade så mycket! J, J och L var så roliga att jag typ ramlade av stolen. =P Deras kommentarer ägde haha. Sen gjorde J den klassiska tabben att vid en snapsvisa sjunga för långt när ingen annan sjöng. Hon var den enda som hördes. Aaahahahahaha.

T och L var vrålpackade (det fick man bevis på sen) och de allra flesta var mer än lulliga. Men jag, A och S var "öppningscrew" så vi fick ta det lugnt. Att gå upp 6 och jobba 10 h är inte att rekommendera om man ska festa. Så lugnt för mig alltså. Men sjuuukt roligt i alla fall. =)

Annars har jag mest jobbat i helgen. Surprise. Imorgon och tisdag är det också upp kl 6. Work.

Puss

Thailand och Asien, here we come!

Jag och K bokade just en flygresa till Thailand tur och retur!!! Iiiiiiiiiiiiiih!!! Den 15 februari 2008 bär det av, hemma är vi på kvällen den 29 april. Så ni kan vara lugna, ni missar inte att fira min 20 årsdag ; )

Det är helt sjuuukt. Vi åker faktiskt. Efter mycket om och men. Here we come. Nu gäller det bara att hitta någon bra resrutt, förslag någon?

Stackars A, han gillar inte att jag ska vara borta så länge. Men när jag kommer hem kan vi ta ett steg längre i vårt förhållande. =) Älskling.

Biljetterna kostade för övrigt 6700 kr/st. Billigt, eller? Eller billigt och billigt, det beror på hur man ser det. Men det tog ett jävla tag att boka dem. Skitinternet. =P Men vill man nåt ska man kämpa. Så jag har inte ätit nåt idag, bara suttit i telefon och vid internet. Kanske dags nu!?

Nu ska jag jobba arslet av mig så jag har mycket pengar. =D

Puss

Min darling

Ville bara skriva, eller säga, hur man nu ser det, att du (min darling) är en liten mupp. =P Och jag vet att fifi håller med. =D Sessan också kanske. =) Ändå får du pussar av mig. =)

Love you.

Puss

Facebook

Yepps, jag har fallit för grupptrycket. Jag var ju bara tvuuungen att gå med i facebook, jag är ju trots allt ett flockdjur. Tänkt att man är så primitiv. =P Nu kommer A bli besviken, det var ju vi mot facebook. ; ) Jag fattar ingenting av det, men så är jag ju inte så teknisk. Jag lyckades i alla fall lägga till ett par vänner. Eller, alla jag kände igen ungefär. Så bli inte förvånad om jag dyker upp med en förfrågan. Haha. Så nu måste jag alltså komma in i facebookssnacket också. Jaha.

Ska ner till ICA, huahua, och överraska pojkvännen. Tänkte köpa enmassa frukt och grönsaker också. Serru. Om jag vill lämna söta Sessan vill säga.

Puss

My third day off

Har varit ledig hela helgen, hör och häpna, och är även ledig idag! Det känns lite fel, jag vill jobba, konstigt nog. Måste ju ha någoning att göra. Det är faktiskt roligare att jobba nu när man får mer ansvar och det mestadels är unga. =)

Igår var det fars dag, pappa fick en dubbeltriss (med vinst på 50 kr ; ) ) och två blommor. =) Jag hoppas det var bra. Lekte lite med V och så, men han var lite övertrött så han grät och skrattade om vart annat. Så söt lillebror. =)

Kom hem till Sessan och A. Kollade på Die another day, men jag somnade på soffan. =P Hur kan man bli så trött av att göra ingenting?! Vi skulle egentligen ha kollat på Heroes del 15 som vi missade i onsdags, men A fick aldrig igång det. Synd. Föresten så tror jag att vi har skaffat en bajskatt, hon är inte så fräsch av sig. =P

Ja, idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ikväll blir det träning, välbehövt efter en veckas slappande. Sen kom jag på att jag ska ringa Kilroy Travel. Jag och K tänkte boka ett möte och höra vad de har att säga.

Puss

Lite fram och tillbaka så där

Jag och K satt och pratade idag (igen =P) om resan. Jag är så sjukt trött på volontärresor så det finns inte. Och gissa vad vi bestämde oss för?! Att ändra våra planer! Again! Nu blir det troligtvis backpacking i Asien (Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien). Hah, ta er någonstans volontärresor!! Ska ringa Kilroy Travel på måndag och boka ett möte. Hoppas att de är mer tillmötesgående än aporna på v.r. Tänk vad härligt att resa omkring i varma delar av världen. =)

Annars har jag filurat omkring i mitt liv. Lekt med Sessan, kollat på idol, jobbat en massa, varit på tidningsskola och en massa annat. Ätit hundratals pepparkakor! Och för mycket julmust. Och alldeles för lite träning. Men så kan det gå. Det fungerar i alla fall än så länge.

Saknar redan E som är i USA! Hon verkar ha det toppen än så länge, just nu har hon varit i New York en vecka, bl.a. sett Empire State Builing, Ground Zero och lite kändisars hus. ; ) Verkar toppen! Jag kunde ha varit med henne, men man kan inte få allt. Tyvärr. Men det är kul att hon har det bra! =D Och P är i Indien och finular i Himalaya. Det låter inte hela fel det heller. =) Snart kommer förhoppningsvis jag vara iväg någonstans.

Pussar på er.

Sessan

Nu har Sessan varit här i ett dygn och jag måste säga att hon är världens keligaste och gosigaste katt! Hon går till och med och lägger sig i vår säng när hon är trött. =) Och spinner konstant!

Sessan och jag

Sessan i köket

Visst är hon söt?!

Nu ska jag sova, är sjukt trött, migrän eller nåt på det också.

Puss!!

Fredag

Idag är det fredag, som ni säkert vet. Jag tror att alla utom jag gillar fredagar (jo, varannan) för jag jobbar ihelgen! Upp klockan 6 och hem klockan 6, tolv timmar senare... Så fredagar känns mest som söndagar brukade kännas. Ångest. Det är inte roligt. Men pengar. Jag ser hägringar av Costa Rica...

Har just varit på farfars grav. Han fick en krans och två ljus. =) Blev en snabbis, jag gillar inte när det är så mycket folk på kyrkogården. Vet inte varför. Så nu tänkte jag dra och cykla, men fick se att jag sett fel tid; klassen börjar om 30 minuter, inte en timma som jag hade trott. Så det blev inget sådant heller. Jag känner mig grymt slö.

En kortkortkort prommis blev det idag i alla fall. Ett varv runt kvarteret. Sen blev det alldeles för kallt. Gick hem och somnade istället. Gud vad skönt det är att sova! Men man får inte mycket uträttat då. Fast kroppen får ju läka alla sår och skavanker. Det behövs. =)

Jepps, så i helgen blir det jobb då. 7-17. Sen hinns det inte så mycket mer. Fast egentligen ska jag vara glad att helgen går snabbt, Sessan kommer ju på måndag. =) A är också väldigt glad att hon ska komma. En liten familj blir vi. =) Får lägga upp bilder på henne sen.

Puss på er fredagsmysare.

Hairspray

Var på filmen Hairspray igår med E. Den var grym! Jättebra skådisar (Amanda Bynes kan göra bättre ifrån sig dock), en otroligt rolig, och grotesk, John Travolta, underbar musik och en skön sensmoral. Det var verkligen vad jag behövde eftersom jag var så grinig på dan igår. =) Definitivt en film som ska införskaffas när den släpps på DVD.

Kanske skulle den ha varit lite Hollywoodklichéaktig om det inte vore för att musiken fick bort det mesta av det. Tur det, vi behöver inga fler sådana filmer. Nu blev den komisk och rörande istället. Jag satt då och då och funderade på hur den skulle vara som musikel (som den var förut). Troligen jättebra. Jag hoppas att den sätts upp i Sverige snart. =) Jag skulle i alla fall se den då!

Vad ska hända annars idag då? Kanske en trip till farfars grav. Lite idoltittande. Kanske lite läsning. Det är ju sista dagen på semestern. Suck. En promenad får det väl bli, till slut, idag. Om inte någon får för sig att tjata om det.

Puss!

Grinig

Jag har känt mig ovanligt grinig idag. Kan det ha berott på bristen av saker att göra? Att jag bara sitter inne? Äter för dåligt? Inte tränade idag? Jag vet inte, men det känns som en blandning av allting. Skulle bara vilja skrika rätt ut och gråta en skvätt. Men vad hjälper det? Snart ska jag och E på Hairspray i alla fall. Hoppas att jag blir på bättre humör då. =) Sen blir jag också irriterad när folk hela tiden säger åt mig vad jag borde göra och ska göra. Hallå, jag är snart 20 år, jag klarar mig själv, tack. Låt mitt liv vara. Vill jag någonting så vill jag det. Punkt slut. Skit i allt annat.

Nej usch. Ännu ett negativt inlägg. Känns som om dessa är i majoritet nu för tiden. Whyyy?! Jag måste gaska upp mig. Bli en liten solstråle igen. Det som jag är så bra på. Bara göra saker som jag gillar; sjunga, sporta, gymma, vara med familj och vänner... Resa! "Snart" (det beror på hur man definierar det) ska jag i alla fall någonstans. Vart vet jag inte, men någonstans blir det. Men det känns som det händer för mycket tråkiga och slentrianmässiga saker i mitt liv just nu. Är det ett mellanår av något slag? Mellan gymnasiet och det riktiga livet? Jag hoppas verkligen det, men jag hoppas ännu mer att det bara är en period, inte ett helt år... Hjälp, tänk om det är så här livet är? Det bara traskar på, dagarna blir till veckor som blir till månader... Jag måste verkligen hitta på fler saker att göra. Gymmet kompenserar det mesta, men man kan ju inte ens vara säker på att man får ha kvar det. Snart kommer det ha blivit en del av dagsrytmen. Då måste man hitta på andra saker. Sessan kommer på måndag, det är en ny sak. =) Ska bli kul med en prinsessa i lägenheten. Förutom mig då. ; ) Men jag måste få med A att hitta på saker. Bio älskling? Eller middag, eller en shoppingrunda i stan? Eller någonting annat. Skansen? Det har du lovat. På julmarknaden. Även grönan har en sådan nu för tiden, man kanske ska dra dit med? Nu på hösten kan man inte göra särskilt mycket utan att blåsa bort eller förfrysa. Jag är inte gjord för det klimatet. =P Men i vinter kan man i alla fall roa sig med skridskoåkning, pulkaåkning och snöbollskrig. Om snön behagar att komma till Stockholm i år. Det är inte säkert vettni.

Ja, livet går vidare, i den takt den vill. Oerhört boring just nu bara. Jobb, sova, jobb. Alla kompisar som drar. Snart hoppas jag att det ändrar sig. =) Det måste det, annars får jag ännu en vinterdeprission. Det vill ni inte. Believe me.

Puss