En helg på Östersjön och i shoppinggallerior.

Nu är ju inte helgen slut än, men dagen är inplanerad på Mio och i Täby C med K. =) Ska försöka hitta lite julklappar! Vi får se hur det går. Och En doppresent. Ujujuj. Sen blir det julebak med lillebror! Mys.

Var på 50årskryssning med A's släkt på Birka Paradise. Jag har ett ord för den båten: Skabb! Det var så mycket fylla och bråk och äckliga gubbar att både jag och A bestämde oss för att inte åka på någon mer kryssning på ett tag. Men hans släkt var trevliga. =) Tur det va ;)

Annars händer inte så mycket, det är bara sjukt grått ute så man egentligen inte vill gå ut!

Puss

Virus, jobb och julemys i snön!

Nu är det för en gångsskull inte jag som fått virus, utan datorn. Skitkul. A försöker laga, men det verkar inte gå bra. Han sa också att jag inte skulle logga in på typ bloggen eller mailen men jag orkar inte vänta. Så vi får se om nån tar över bloggen eller nåt! Haha.

Jobbar lite grann, jobbade idag. Pulsade i snön till jobbet. Det är mysigt med snö! =D Var tvungen att köpa amaryllisar och julstjärnor idag för att förgylla lite mer i hemmet. Köpte massa clementiner och röda äpplen också, och nötter, men vi har ingen nötknäppare. =P

See you!

Puss

P.S. E är äntligen hemma!

Ännu en dag av trötthet

Idag ska jag ju vara pigg, det är ju firmafest! Men dagen kantades ändå av trötthet, och nu, 30 min innan jag ska bege mig, är jag ännu tröttare! What to do!?

Jag hoppas att jag kommer igång där borta, annars får jag väl gå hem tidigt... =P

Puss

En promenad gör verkligen mycket!

Är ledig idag också, vilket är skönt. Men det som är ännu skönare är att jag börjar känna igen gamla vanliga Emelie, inte sjuka Emelie. Kroppen börjar säga till att den behöver motion, inte massa sömn; jag känner mig piggare och gladare (trots magkatarren) och någonstans långt borta ser jag ljuset. Nu är det inte så att jag har gått omkring i ett totalt mörket på sista tiden, mer att jag inte har varit mig själv. Jag har varit jättestressad och inte alls trivts med min situation. Nu har jag vilat upp mig, även om jag måste vila mer, och min kropp börjar må bra.

Även om jag börjar må bättre mår jag inte 100 % (som bl.a. att jag faktiskt går till doktorn och har en sjuk magkatarr) vilket har gjort att jag måste prioritera här i livet. Denna gång fick tyvärr G's 20 årsfest lida. Och jag är verkligen så ledsen för det! Men jag måste inse att jag inte kan få allt. Ska jag forsätta i rätt riktning måste jag välja bort. Jag hoppas jag kan välja till fest med dem nästa gång!

Nu har jag också lyckats byta läkare också!!! Wiiiie! Hatar verkligen min. Har hört att fler ogillar henne, så det är inte bara jag. Så förhoppningsvis blir det bättre nu. Nu kanske man vågar gå till doktorn när man är sjuk!

Jag tog en promenad idag, ned till station, solade och gick hem. Även om det var mulet och småregnade var det verkligen vad jag behövde! Det piggar upp nåt otroligt. Jag har inte varit den bästa på att promenera på sistone men det har berott på att min kropp helt enkelt inte har velat eller orkar. Men nu är det förhoppningsvis dags igen! Den börjar till och med säga att den vill börja gymma igen! =D

Ikväll ska jag förhoppningsvis pussa och krama på min älskling som alltid ställer upp! Love!

Puss!

Ett nytt besök på Löwet och lite shopping

Förhoppningsvis var detta det sista besöket på Löwet, jag är så sjukt trött på min husläkare nu. Efter min gastroskopi tänker jag byta mottagning, funderar på Läkaregruppen i Infra, nån som vet om de är bra!? Ja, efter läkarbesöket var jag alltså inte så nöjd, hon lät mig ju aldrig prata! Bitch. Tillslut föreslog hon gastroskopi (de går ner i magen med en kamera) och jag får väl nöja mig med det. Sen sa hon att jag skulle äta medicin typ hela tiden. Det kan ju knappast vara bra!? Nåt annat borde det ju gå att göra. Usch, nej, bort med henne.

Dessutom fick jag komma tillbaka idag och ta prover, för labbet stänger 15.30!! Hur tidigt är inte det? Schysst...

Har hunnit med lite shopping också, dels i fredags i Kista med honeyponey (det blev en lång stickad tröja och en svart topp med spets från H&M) och idag passade jag på att gå ett varv i Väsby C, hittade en söt klänning i skjortstuket. =) Jag har inte shoppat på ett tag men nu känns det som om jag är på G igen.

Snart blir det kladdkakebak med lillebror! Mysigt. =)

Puss

Det bär av till farbror doktorn

Tillslut har jag tagit mig i kragen och om 50 min ska jag vara hos doktorn. Illamåendet och halsbrännan sen igår har inte gått över än, så det är nog bara bra att jag pallrar mig iväg. Men jag är rätt säker på att läkaren kommer säga att hon inget kan göra; att det inte är något; att jag är hypokondriker eller nåt. Jag gillar henne inte!

Om hon gör det får jag väl gå till en annan läkare, för ni som känner mig väl vet att det här inte handlar om hypokondri. Right?!

Puss, and wish me luck.

Illamående och väldigt trött, som vanligt då

Nej, jag är inte gravid. Jag bara är sån. Trött och illamående. Beror troligen på magkatarren, men vad jag än gör verkar det inte bli bättre. Stressar mindre, äter mindre, äter mer, sover mindre, sover mer, rör på mig, vilar mig... Vad ska jag egentligen göra!? Det är rätt tröttsamt att må dåligt jämt.

Gå till doktorn säger vissa, men vad hjälper det? De tar alla möjliga tester, säger att det inte är magkatarr och skickar hem mig, lika illamående som innan. Nej, jag litar inte på min läkare. Och jag orkar inte göra ansträngningar att byta. De kommer säkert att säga samma sak, och då är tiden bortslösad...

Nu blir det kycklingsallad med mozzarella, avocado, pasta med pesta och annat gott. Mmm...

Puss