Dk 8 över

Ytterligare 7,5 hp kan läggas till samlingen, jag är nu uppe i 67,5 hp. Jag ska upp till 180, så det är en bit kvar. Tentan för delkurs 8 var idag, och därmed är patofysiologin över.

Jag är helt slutkörd efter den senaste veckans plugg. Igår t.ex. satt jag i skolan mellan 10 och 19. Helt galet. När jag kom hem idag sov jag 4 timmar. Haha. Och nu känns det som att jag är överkörd av tåget.

Ikväll tänkter jag göra så lite som möjligt. Kolla på TV, laga god mat och äta chips. Jag är totalt utpumpad!

Tentan då... Jag har ingen aning om hur den gick. Förhoppningsvis gick det bra!

Imorgon blir det gymmet och sedan inflyttningsfest. Men som vanligt när det är fest börjar jag 7 dagen därpå...

Puss


Kan det inte bara bli vår nu??

Jag älskar snö och så, det är så himla fint. Men när samhället slås ut pga snön och den har legat i 2 månader, då tycker jag att det kan bli vår. Dessutom är det -25 grader.

Skulle åka till och från skolan igår, vilken pärs! Sena bussar, om de ens kommer, frusna växlar, tåg som aldrig går och är försenade. Ja, och frusna fötter! Mina tår var BLÅ när jag kom hem! Ville mest gråta när snabbussen var överfull och åkte förbi oss vid Norrtull. Att stå där i mörkret och kylan och ha så ont i fötterna är inte kul. Så idag fick jag feber och stannade hemma. Men det var väl tur det när det skulle vara ännu mera kaos i SL. Hur lyckas dem????

På fredag är det tenta och jag antar att man måste åka hemifrån typ kl 6 om man ska hinna. Kul.

Och mitt liv består just nu av att plugga. Fun! ;)

Puss


Fin söndag

Efter en tråkig blåsig lördag skiner solen denna söndag! Underbart! Tyvärr är det -15 grader ute, så det är ingen idé att gå ut. Men man kan längta lite till våren :)

Det blir en sväng till gymmet, sedan ska jag stanna inne för att plugga och titta på OS hela kvällen. Det blir som vanligt alltså.

Kollade på längdskidåkarna igår, HERREGUD, guld och brons efter ett sjukt lopp! Det var underhållning det.

Puss

Inne när det är snöstorm

Snön yr runt husknuten men jag kurar ihop mig hemma. Har visserligen tagit en biltur till centrum, men inget mer.

Dagen har jag spenderat med att plugga och att äta godis. :P Sånt får man ibland. Jag kompenserar godisätandet med gymmet imorgon och en veckas diet nästa vecka.

Det är tenta på fredag och jag har nu gått in i en pluggfas. Massa plugg, både i skolan och hemma.

Tittar annars en massa på OS, jag är ju en sån sportnörd och patriot när det kommer till sport. Haha. Go Sverige!

Ska kanske ta mig en sväng förbi mamsen och titta på melodifestivalen senare, men jag har inte riktigt bestämt mig än.

Puss

Ska jag eller ska jag inte

Vaknade just och funderar på om jag ska orka mig till skolan idag. Jag jobbar sedan 17-22. Men det lutar faktiskt åt att jag går, det är en intressant föreläsning och jag är ledig imorgon.

Har ägnat mina två senaste kvällar till att titta på OS. Synd att det gick så katastrofalt igår, med Anjas krash och flopparna i sprinten. Luckily vann Tre Kronor sin inledningsmatch och curlingtjejerna mot Schweiz, men båda satt långt inne.

Nu blir det till att ta en liten dusch, sen kommer nog dagen bara att flyta på. Hoppas jag.

Vi får se vad SL har i överraskning denna snöiga torsdag.

Puss

Ledig

Hade en heldag i skolan igår, och är ledig idag. Det är verkligen toppen att plugga!!

Tänkte mig en dag med plugg och gym, och förhoppningsvis blir det så också. Ska egentligen inte sitta vid datorn utan tänkte lägga mig i sängen och plugga. Det är det bästa tycker jag; att kunna ligga kvar i sängen och vara produktiv!

Lite less blir jag på Väsby Bibliotek. A läser ju Svenska B för tillfället och är i behov av en bok, så han har reserverat den. Men den blir aldrig tillgänglig! Så jag gick in på deras hemsida, och visst, den är tillgänglig, men de har inte kontaktat honom för att säga det/ändrat på A's personliga sida på deras hemsida. Så han har grämt sig i onödan för de inte kan göra sitt jobb. Sen kan inte han reservera böcker heller, fast jag kan reservera exakt samma bok... Hur dumt är inte det??

Jaja, nu ska jag plugga. Och pussa på katterna :)

Puss

Vilken kväll!

Jobbade ju stängning igår på ICA, hur lugnt som helst, tills halv tio tiden, när några killar bestämde sig för att snatta och sedan börja bråka när J konfronterade dem. C ringde polisen och inte mindre än 10 poliser stormade in. Och som inte det var nog var de misstänkt drogpåverkade... Så skjuts iväg till häktet för två av dem. Det var lite mer drama än det kanske låter, men jag vet inte hur mycket jag kan skriva. :P

Idag tänkte jag plugga, lite borde jag hinna med i alla fall. Sedan stänger jag ikväll igen. Vi får ju hoppas att det går lugnare till idag.

Puss

Morgonpigg

Vaknade av mig själv idag, och bestämde mig för att gå upp innan väckarklockan. Det är väldigt ovanligt för mig! Så nu har jag redan hunnit äta frukost och läsa tidningen! Läste dock en väldigt tråkig artikel om RKH...

Idag är det fredag och sista föreläsningen för veckan. Den är lagt på eftermiddagen för min grupp, vilket innebär att jag slutar 15.30 idag. Skönt med sovmorgon :) Efteråt ska jag till mamma och hjälpa lillebror med matten, han har prov på tisdag. Förhoppningsvid får man sig en middagsbit också, jag är ju ensam ikväll igen...

Helgen går ut på att jobba. Stänger både lördag och söndag. Hade tänkt att ta mig till gymmet en eller båda dagarna, vi får se hur det går med det. Svårt utan bil.

Ska väl även försöka få lite fint i huset också, samt plugga. Och så får man ju inte missa OS som drar igång idag!

Puss

Man borde ju...

Varför blir det alltid så att man får dåligt samvete när man inte gör saker som man har planerat att göra? Som idag; jag borde plugga och jag borde städa. Men vad gör jag. Kollar på TV och sitter vid datan. Slacky Emelie...

Kanske borde jag städa, det är ju en slags träning :) Och plugga, det är ju roligt. Har i och för sig pluggat en stund idag, och varit på promenad, men man kan aldrig göra för mycket...

Usch, nej, jag får nog dammsuga istället. Eller, i alla fall plugga en stund. Jag vill inte skrämma katterna med dammsugaren just nu när de är så lugna och mysiga.

Puss

Onsdag vecka 6

Tänk att det redan har gått 6 veckor på det nya året...

Har de senaste dagarna inte gjort något speciellt, mest varit i skolan och sovit. Inte ens på gymmet har jag varit! Så idag blir det en tripp dit :)

Vi har fått våra placeringar till nästa VFU som är v. 16-23 och jag hamnade på neurologiska rehabiliteringsavd på KS Solna. Först var jag väldigt negativ, men efter att ha haft mailkontakt med en student som varit där precis så känner jag mig lugnare. Jag skulle få sätta PVK i alla fall :)

Annars händer inte mycket heller. Jag kämpar på i skolan. Tenta om lite mer än två veckor. Föreläsningar iprincip varje dag. Det är mycket nu, men patofysiologin är så rolig :)

A jobbar kväll hela veckan, vilket är skittrist för då är jag ensam hemma varje kväll. Och när han väl jobbar dag, ja, då jobbar jag kväll. Kul. Vi kommer inte ens att ses på alla hjärtans dag. Det här året heller.

Puss

Tog ledigt

Skulle egentligen haft föreläsning idag om cirkulationen, men jag var så förbannat trött att jag tog sovmorgon - till 11.30! Var så underbart skönt! Tog sedan en promenad till centrum för att hämta bilen och åkte sen till gymmet. Nu är jag hemma igen och borde plugga det som jag missade idag. Men det är så skönt att bara slappa så här en fredag :)

Min helg går ut på att äta gott, umgås med A, gymma och fira mormor imorgon. Kanske tittar jag på melodifestivalen och kanske en glimt på Let's Dance.

Ska åka ner vid 5-tiden när A slutar och handla tacos och hyra film. Och hämta honom förstås ;) Skön fredag!

Puss

Ut i snön

Ska snart bege mig till skolan, men frågan är om man kommer fram över huvud taget. Jag menar, det är ju snö, så SL lär ju krascha.

Vaknade i precis rätt tid idag, utan väckarklocka! Dvs för ca en timme sen =) Skönt att få sova ut. Även om jag gör det rätt ofta nu för tiden. ;)

Jobbade igår, tiden gick väääldigt sakta... Men till slut fick vi masa oss hemåt och jag slocknade i sängen. Var trött för jag shoppade igår. :) träningskläder och sneakers blev det. Nu jävlar.

Puss

En ledig dag från skolan

Skönt att slippa gå upp tidigt och kunna sova lite. Man blir oförklarigt sliten efter skolan!

De ringde från jobbet och bad mig jobba lite idag, jag sa ja. A jobbar redan så varför sitta hemma ensam tänkte jag. Dessutom behöver jag alltid pengar.

Ska skjutsa A till jobbet snart, sedan tänkte jag själv ta en runda i centrum. Måste inhandla lite grejer känner jag. Och hämta ut lite medicin på apoteket. För även om inte undersökningarna visar på någonting så har jag fortfarande ont ibland.

Puss

Vecka 5

Är nu inne på vecka 5 vilket är helt sjukt, jag menar, vart tog de andra veckorna vägen på det här året?

Har idag varit på den mest intressanta föreläsningen på länge och jag känner äntligen att jag vill det här och att det här är väldigt roligt! Föreläsningen var om magsår så jag har ju lite förkunskaper ;)

Lyckades faktiskt ta mig hem utan att SL klantade sig alltför mycket idag, värre var det för E som skulle mot Kungsängen vars tåg hade varit inställda. 45 min fick hon vänta på tåget på T-centralen. Inte något man vill göra. Imorse tog det dock dubbelt så lång tid att komma till skolan eftersom att det var stopp på E4:an redan i Rotebro och sedan hela vägen in till stan! Helt otroligt! En olycka någonstans tänkte jag, men inte röken av någon sådan såg jag. Så det var bara köer för köandets skull. Eller nåt.

Väntar på att A ska komma hem från jobbet, han extraknäcker på ICA idag, men inte hindrar det honom från att ta snattare. Så nu sitter han på övertid och väntar på polisen för mr har lekt väktare. Och polisen var tydligen inte snabb eftersom att det skett en olycka vid Rondellen. Jaja.

Vill verkligen iväg till gymmet idag, insåg att jag nu gått UPP två kilo istället för ner, så jag är jätteledsen. Vad är det för fel på mig???

Puss