Underbar helg!!

Jag har haft en superbra och fantastisk helg! Det började i fredags när jag var hos E med lite annat folk och grillade och drack vin, sen drog vi till Patricia och röjde loss hela natten! Stupade i säng vid 4-tiden. Och upp igen på lördag morgon kl 9 för då vankades det möhippa för underbara S!! Vi hade en heldag som var jättekul och jättetrevlig!! Det slutade av förklarliga skäl (typ att det börjades dricka kl 10.30) kl 00.00. Ja, den slutade PRICK 00.00. Haha. Vi tog en sista drink på TGI Fridays Stureplan, superbra ställe! Sen åkte jag hem och däckade i sängen. Alltså, jag däckade absolut inte av spriten för jag hade inte druckit mycket alls, utan av trötthet. Vaknade för några minuter sedan, hade inte ens vaknat av att A gick till jobbet. Trött Emelie :)

Imorgon börjar jobbet igen, jag jobbar sex dagar nästa vecka. Kommer troligen vara helt slut när veckan är över, men då börjar en ny. Om tre veckor börjar skolan igen men jag längtar redan till nästa års semester! För den här semestern har verligen slagit alla förväntningen!!! :D

Puss

Golf!

Okej, idag ska jag lära mig spela lite golf. Kan det bli katastrof? Ja. Det kan gå bra också... Man vet lixom aldrig riktigt med mig! Men med min otur kommer det i alla fall att börja regna...

Ambulansen igår var riktigt kul! Hade massa "bra" körningar = man kände att man verkligen hjälpte till. Jag var helt slut när jag kom hem kl 12 i natt. Från 7.30-24.00 är bra på semestern ;)

Puss

Update:

Golfen gick bra!! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig av mig :P Men vad jag var trött efteråt! Kom hem och somnade tills nyligen. Så nu funderar jag på att ta en dusch och sen gå och köpa lite gott till ikväll. För då tänkte jag bara slacka!!

Puss

Ambulans

Imorgon ska jag åka med ambulansen igen!! :D Jag blev så glad när U frågade :) Men det blir inte nåt dygnspass (vilket iof är lite skönt eftersom jag ska golfa på torsdag morgon) men jag är superglad ändå!!

Idag har jag fortsatt att tvätta och fortsatt och käka halstabletter och alvedon. Hann även med en spontanmiddag hemma hos P (de andra gjorde tapas, jag käkade thai ;)) innan jag nu har kastat in sista tvätten i tvättmaskinen. Jag hoppas att grannarna inte blir alltför störda :P Igår däremot blev nån granne störd av någon som skrek utanför och gastade tillbaka "håll käääfteeen". Påpekas bör också att han som skrev typ är 90 bast. Då kan ni ju tänka er hur det lät.

Nej, jag borde verkligen sova nu om jag ska vara superpigg imorgon! :D

Puss


Ont i halsen

Det började med att A fick ont i halsen och blev täppt i näsan. Nu har jag ont i halsen. Och är fasansfullt trött. Jaha, dags för en förkylning??

Puss

Back home again

Nu har jag och A avverkat 8 dagar runt om i landet. Det började med Öland där vi bodde i min familjs förtält lördag-torsdag. Sista natten regnade det så då drog vi vidare till Göteborg. Där A's pappa gifte sig! Det var jättetrevligt och jag fick träffa lite mer av A's släkt (det är inte så vanligt tyvärr...) Men dom var jättetrevliga och vi fick bo hos dem :)

Igår åkte vi hem, jag fick köra. Och det finns absolut roligare saker att göra än att köra bil Göteborg-Stockholm! Men men hem kom vi. Men ingen bra hemkomst :( Dels var min cykel stulen, dels var nästan alla blommor döda (vakten hade glömt vattna dem :P:P)... Och så måste man ju tvätta allt! Jaja, snart är vardagen tillbaka :)

A börjar jobba idag men jag har 1 veckas semester kvar. Får se om jag kanske pallrar mig iväg till Gotland men just nu vill jag bara vara hemma. Och så ska jag lära mig spela golf nån dag :D

Puss

Sista dagen innan avfärd

Imorgon drar jag och A vidare mot sydligare breddgrader (tyvärr inte medelhavsöderut men likväl till Öland) så just nu ligger nästan allt fokus på packning, tvättning, strykning... Ja, ni vet sånt. E ska komma över idag och titta runt (hon ska bo hos oss under tiden, katterna och blommorna behöver vaktas) och vi ska inhandla lite konfektyr (roligt ord!!) till färden. Som grädden på moset ska jag iväg till V på lite fest ikväll. Kanske inte ska bli för full om jag ska sitta 6 h i en bil imorgon...

Var ju också på Harry Potter igår. Bra film! Men jag hade ju också förväntat mig det ;) Nu är den sista pusselbiten lagd, nu är det över. Ja, sånt händer också.

Puss

Harry Potter

Idag är det dags att gå och kolla på sista filmen i HP-serien. Tråkigt men det ska bli riktigt roligt!! I 3D och allt ;) Hoppas att den är bra, men jag kan inte föreställa mig annat.

Igår var vi på födelsedagsfirande för C som fyllde 45 år. Blev tacopaj, sallad, tårta och dricka. :) Och släkten såklart. Det var trevligt. Sen fick A för sig att åka till Onoff och kolla. Det var sjukt nära att han handlade en TV. Bara sådär... Men det kanske blir en idag istället :) Och när vi kom hem igår satte sig A framför datorn och beställde en ny... dator! För typ 10.000 kr... Ja, killar :P Okej, vi behövde en ny (enligt A) men ändå.

Vi får se hur denna dag artar dig. Inga planer förutom bio.

Puss

Gröna Lund

Igår hamnade jag på bio med lillebror, det blev Transformers (mot alla odds, jag ville verkligen inte se den). Men efter många resor blev det i alla fall den filmen. Och den var bra! Jag var helt paff! Bra musik, story och allt. Okej, det är inte så kul att se robotar slåss, men allt annat var bra :) Så det blev varken städning, gym eller nåt annat igår. Istället ett trevligt biobesök.

Idag ska vi däremot till Grönan! Det var typ 2 år sen jag var där sist så det ska bli sköj :) Träffa lite folk, åka karuseller, vinna lite priser (och nej, jag vinner aldrig för jag har den sjukaste oturen i spel). Äta gott tänkte jag göra också! Lite trött på restauranger så jag vill ha thai eller langos från ett stånd. Haha, får se vad de andra vill ha.

Har också hunnit med en promenad med E, hon ska bo hos oss när vi är på Öland. Trevligt :) Men varmt. =P

Bjuder på en snap shot av mig idag

Puss


Vila eller städa...?

Ja, det är mulet idag igen så jag och A tog bilen till Sollentuna C för att kolla in lite kläder till bröllopet (inte vårt, utan S och F's =P). Hittade en fin klänning som jag kanske ska ha, har en annan som back up. Annars visade jag A vilka skor jag tror jag ska köpa, men jag har inte bestämt mig än. Åt honom hittade vi ingenting =(

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Dels är jag seg som satan (lite ont i halsen och tröttheten efter skola och jobb börjar sätta in) dels behöver jag städa. Men jag ooorkar inte städa. Och jag skulle behöva gå till gymmet. Vilket jag redan har tänkt bort (skyller på lite ont i halsen). Jag borde också gå ner med lite saker till källaren. Suck. Vad ska jag göra? Fortsätta sova (har redan slumrat till 2 gånger...) eller piggna till och städa??

Det kommer väl bli något mellanting där jag äter massa onyttigt och blir tjock medan jag tittar på TV/sitter vid datorn och varken städar eller vilar. Suck.

Puss

Museum

P ringde mig nyss och frågade om jag inte ville gå på museum och fika med henne. Självklart! Det är ju mulet ute så varför inte :) Så snart måste jag bege mig hemifrån...

Igår grillade vi ju, det var trevligt! Lite vin, mat och trevligt sällskap blir som sagt aldrig fel. Men jisses vad mätt jag blev!! Jag trodde jag skulle explodera. På riktigt.

Semestern fortsätter och jag har det toppen :)

Puss

Födelsedagsfest

Igår firade vi P som fyllde... 20+ :P Det var jättekul! Och trevligt att träffa gamla vänner :) Vi kom hem vid 3-tiden men jag hade kunnat stanna längre (om jag inte börjat få ont i halsen...).

Idag blir det middag med blivade bröllopsparet S och F. Det ska grillas och drickas vin (A hoppas alkoholen, han har fortfarande sin beskärda del kvar i blodet). Sen blir det efterrätt! Och jag hoppas på fortsatt sol :)

Puss

Jahapp...

Vad ska man hitta på idag då? Inte lika fint väder som igår, men ändå inte regn eller kallt... I mitt huvud flyger bland annat tanken på att åka och kolla om jordgubbsplocket är öppet... :)

Har så himla tråkigt här hemma i Väsby, har stora planer på att börja spela tennis i höst. Men det är säkert svindyrt. Och just nu är jag en fattig liten student... Jag vill också börja rida igen men det är ÄNNU dyrare... Så det får bli när jag skaffat ett jobb :)

Imorgon blir det grillning! Så mysigt! :D

Puss

Lite bränd, lite varm :)

Låg på stranden ett par timmar idag och dum som jag var hade jag ingen solkräm. Och tänkte: jag har inte fått färg på ryggen, så jag solar bara rygg. Och låg mitt på dagen och solade. Resultatet: en röd rygg. Liiite ont gör det, men vill man vara fin får man lida pin... ;)

Har annars inte orkat göra så mycket än idag, det har varit så varmt (och skönt). Inhandlat presenter till P som ska firas imorgon och samtidigt varit på Bolaget och handlat cider. En är redan uppdrucken. Men jag har sex st kvar! Semester är underbart... :)

Har också hunnit med att äta supergod tacos! Gjorde hemma så det var ingen lyx genom att äta ute. Det är i och för sig både jag och A trötta på efter massa restaurangbesök på sistone.

Imorgon har jag haft semester i en vecka och det känns som om jag ska gå tillbaka till jobbet och skolan när som helst. Men sanningen är den att jag har 3 veckor och 3 dagar kvar på semestern!!! Om en vecka tror jag att jag förstått att jag har semester ;)

Puss

Kolmården!

Nyss hemkommen från två dagar på Kolmården. Och resan blev mycket lyckad!! Vi hade tur med vädret (det var mulet och lagom varmt), antal besökare (första dagen var det nästan folktomt, andra dagen var vi ute i god tid), hotellet (superbra hotell!) och mycket mer. En galet lyckad resa :) Till och med middagen på Bishop's Arms var supergod. Haha.

Tänkte vara duktig och lägga upp en bild, men jag orkar bara en.

Lejon

Puss

 


Middag

Igår var jag på middag som S hade anordnat och det var jättetrevligt! God mat, gott vin och bra sällskap! Trevligare kan man knappast ha det :) Det får bli ytterligare en årlig tradition med gänget tillsammans med pepparkaksbaket :)

Idag har jag inte gjort någonting (förutom att cykla till J och M och matat katten). Ha sorterat lite tvätt, tvättat, dragit igång en diskmaskin... Läst :) Det är så himla skönt att ha semester! Bara göra det jag har lust med.

Puss

Hett

I två dagar har SMHI lovat åska, men inget har setts eller hörts i Väsby. Så det är superkvavt ute nu! Solen tittar fram för det mesta men man orkar inte vara ute så länge... Om man inte är på stranden, och det är inte jag.

Igår firade jag in min semester med rosé och middag hos föräldrarna + deras grannar. Jag var galet trött (varför vet jag inte...) så jag åkte hem med A vid halv tolv. Men vad trevligt det var! De kom hem från Turkiet igår morse så de hade massa bilder jag kunde titta på. Men just nu har jag inga behov av att åka utomlands, det är ju så varmt ute här hemma...

Ska på middag hos S ikväll, det ska också bli trevligt :) Träffa lite nytt och gammalt folk. Och äta mat! Vilket matvrak jag har blivit. :) Haha.

Puss