Fest i helgen =D

I helgen tog jag mig själv samman och festade ;) Nej, så illa är det inte, men jag var ute med tjejerna från klassen =) Började hos K där vi tittade på Melodifestivalen, övade oss i att gå ned i spagat och mycket annat. Sen drog vi till nån juridikfest på Stockholms universitet. Lite halvskabbig sådär, men helt okej. =) Var väl hemma runt 4 och hade en riktigt rolig kväll!

Idag var det skola igen och vi hade en jättebra och rolig föreläsare som pratade om kulturer! Intressant =) På fredag blir det seminarium.

Så nu ska det bli lite plugg medan älsklingen ser på Cops.

See ya! Pussar

Sol, skolarbete och helg =)

Vaknade upp i morse och såg att solen sken! Det är nog som mina klasskamrater säger; i Stockholm är det nästan alltid grått, men idag är det sol! Trodde för en sekund att våren var här och öppnade balkongen, men den åkte igen snabbt. Kallt! Men i alla fall sol! =D

Min feber upp och ned fortsätter. Jag har lite huvudvärk men inte mer än så, så varför febern!? Den kommer väl ungefär varannan dag. Helvete. Men nån gång måste den försvinna. Jag kämpar på i alla fall. Är i skolan, jobbar och pluggar. Trots att det kanske inte är det bästa när man är sjuk. =P Idag ska jag i alla fall inte till skolan, vi är lediga! =D Men jag måste sitta hemma och plugga. Men det är lite mysigt.

Helg för mig alltså, idag ska jag plugga, plugga med M och kanske ta en promenad... och plugga. Så slipper jag i helgen kanske. =) Sen imorgon är det schlagerkväll med tjejerna! Ska bli så kalasroligt! Haha, vilket uttryck. Men jag är taggad. Hoppas att febern är borta!! På söndag tror jag inte att det händer nåt speciellt, tur det, då kan man vara hemma bakis och ångra att man gjort av med de sista hundralapparna som fattig student.

Puss på er i solskenet!

Ingen som helst alla hjärtans dag

Usch, jag tror jag börjar bli sjuk. =( Och jag som hade velat dra ut ikväll och festa! Men istället blir det alvedon och till att överleva jobbet. Börjar om en timma.

Honey jobbar just nu, vi byter av varandra. =S Hur kul är den på alla hjärtans dag?! Men vi gick på bio tillsammans igår, såg Yes Man. Den var faktiskt bra! Så lite mys blev det. Men jag kände mig inte riktigt OK igår heller, så det blev en lugn kväll.

Har sovit hela dagen, legat framför TV'n med täcke och tittat på skidor. Lite kul. =) Men nu är jag på g till jobbet, det ska bli lite skönt med en promenad när jag känner mig så seg och har huvudvärk. Frisk luft fixar mycket. =)

Nee, jag har inte haft några som helst alla hjärtans dag känslor idag. Whatever. Tycker bara synd om lilla A som inte alls fått nån uppmärksamhet; inga blommor, godis eller nåt. Men han kan få en puss när jag kommer hem ikväll. =)

Ha en trevlig kväll gott folk!

Puss

En långhelg!

Det känns som om det är lördag idag, men det är det ju inte, det är "bara" fredag! Vilket innebär att det är hela två dagar kvar av helgen! =D Anledningen till att det känns som lördag är att både jag och älsklingen har varit lediga, och det är man ju vanligtvis inte på fredagar. Men så är det! Och jag är ledig heeela helgen också! =D Förhoppningsvis är A också det, det skulle vara så mysigt. I värsta fall så måste han jobba... Får väl roa mig på egen hand! =P

Planerat i helgen:
* Se på melodifestivalen hos familjen

* Träffa K, hon är på en blixtvisit ;)

* Hinna till gymmet

* Hinna städa upp lite

* Hinna plugga lite

Det där med hinna ska inte vara hinna egentligen, jag har plenty of time, det är snarare om jag orkar/ids/kommer ihåg. Ikväll blir det i alla fall bara mys, chips och film med honeypie! =D

Och förhoppningsvis kommer far med bror förbi. =)

Puss

Min älskling har fått körkort!

Min duktiga A har klarat det! =D Han har tagit ytterligare ett steg ut i vuxenvärlden. =)

Jag är så stolt. (L)

Puss