Tänker på skolan en varm dag

Min lediga dag har spenderats hos mammas grannar med fötterna i deras pool. Mycket skönt i denna värme! Men jag klagar inte på värmen, snart klagar man ju på kölden!

Tänker en massa på den stundande skolan som jag faktiskt är rätt nervös inför. Det är en massa beräkningar på bidragen och hur mycket kan kan jobba och tjäna och allt sånt. Inte så roligt. Men idag tror jag att jag fick ihop det och har nu skickat in papprena för bidraget. Inget lån för mig inte! Varför ha det när man har en pojkvän som kan betala för mig? ;)

Och så har man fått magkatarr igen. Skitroligt. Har ingen direkt orsak den här gången, troligtvis är det en kombo av dålig/ingen mat och nervositet för skolan. Alltid jag!

Annars finns inte så mycket annat att tala om i mitt liv, det flyter på med kärleken, missarna, lägenheten, sommaren och jobbet. Man hinner inte med så mycket nu för tiden...

Puss


Och så har man varit i New York

Det var verkligen en häftig upplevelse att ha besökt the big apple! Och så fick jag ju träffa E för första gången på typ 9 månader! Superkul. Vad har jag då gjort? Ni som har följt min resdagbok vet, men här kommer en sammanfattning:

Shoppat!!!

Solat

Gått

Tittat på Empire State Building, Ground zero, frihetsgudinnan

Varit på bio

Ätit munkar

Varit på collage

Shoppat!!!

Just nu är jag så trött så jag orkar inte skriva mer om det. Sov 40 minuter natten till igår, och idag har jag jobbat 7-16. Sleepy!

Puss

Emelie om...

...Vädret. Jag har sagt det förr och säger det igen; vädret, nu får du fan ta och ge dig!!! Det är semester, då ska det vara sol. Inte regna, regn och regn. Nu var det lite sol i Mariefred men inte hemma inte. Skärpning!

...Mormor. Som mamma, fast äldre och därmed ännu mindre förstående. Eller hur man ska uttrycka det. Jag tror att hon fortfarande tror att jag är 10, med allt daltande. Det är så man blir tokig. Två dagar med henne räcker gott och väl. Men inget ont om älskade mormor, trots allt älskar jag ju henne. =)

...USA-resan. På söndag bär det av. Mot New York! Det ska bli otroligt roligt! Men det känns avlägset. Kanske borde kolla om man behöver visum? Inte för att jag tror det, men det skulle inte förvåna mig om jag glömt det. Men förhoppningsvis blir det Brodway, Empire State Building, shopping, partying, sightseen och massa annat! Och inte minst se Em!

...Högskolan. Imorgon gäller det. Tidigaste datumet för att få reda på om man har kommit in på högskolan. Troligen (typ en sådär 99,9 %) så är det bye bye veterinär och läkare, men jag hoppas in i det sista. Mycket mer kan jag inte göra i detta nu. Imorgon vet jag, eventuellt.

...Dagböcker. Jag tror jag ska skaffa en, det verkar så praktiskt att skriva ner alla sina tankar istället för att gå runt och grubbla på dem. Jag gjorde det i Asien och nu saknar jag det. Det får nog bli så, när jag kommer ihåg det.

...Torsdag. Då kommer min och älsklingens nya säng! Yeey! Det ska bli så skönt att äntligen få ordning på sovrummet. =) Nu saknas bara en matta och en taklampa! Se hur mycket jag har fått gjort. ;)

Puss!

Man sover, äter, städar och njuter!

Semestern är i full gång! Jag tar det lugnt och tänker på att jag inte behöver tänka på jobbet alls. Haha!

Jag och min älskade har tagit ännu en tripp till IKEA (har varit för lite för mycket för att min plånbok ska må bra) men måste man så måste man ;) Det blev en komplettering till garderoben (nu kan faktiskt alla kläder få plats där inne!), lite förvaring till en förr stökig hall och lite sånt. Och nu är lägenheten så fin! Idag blev det en storstädning så man känner knappt igen dig här hemma längre!

Har tagit lite promenader, en löptur har det också blivit. Hade tänkte att fortsätta den trenden idag, men jag somnade. Så kan det gå. Förhoppningsvis kommer det mer imorgon. Det blev i alla fall en långpromenad i solen =)

Om 7-12 dagar får jag reda på mitt antagningsbesked till högskolan! Jag är riktigt nervös. Jag vet ju att jag inte kommer in på det jag mest av allt vill, men det är ändå nervöst! Jag menar, annars kunde jag ju ha struntat i att ens söka, right?! Det blir en nervpirrande vecka...

Om 10 dagar är jag i New York! En vecka med E och shopping, sightseen, festande and just hanging out as Em says now a days =) Det ska bli superroligt! Sen börjar ju jobbet igen, men sånt ska man inte tänka på nu...

Ja, imorgon blir det förhandspremiären på Mamma Mia! Hur kul som helst och jag längtar sååå hiiimla myyycket! Ni anar inte! Det ska bli toppen! Jag och honey poney. =)

See ya!

Puss