Shopping i stan

Idag drar jag och K på shoppingrunda i stan, mycket välkommet! I love shopping u know :) Ska väl egentligen göra mig iordning istället för att sitta här.

Har sovit skitdåligt i natt. USCH!

Pappa sa att det var kallt ute, hoppas det inte är FÖR kallt. =)

Puss

Julledig

Riktigt skönt att vara ledig från skolan ett tag, även om jag inom en allt för snar framtid måste återuppta plugget. Det ligger ju en tenta och väntar när jag kommer tillbaka...

Tänkte ta mig in till stan imorgon och kolla julrean med K. Ska bli kul =)

Puss

Annandagen 2009

Har inte hunnit skriva under julen, bl.a. pga tidsbrist och pga sjukdom.

Har alltså lyckats bli sjuk så här till jul; det snurrar som en galning i huvudet och jag har ingen aning varför. A har också legat hemma i 39 graders feber. Duktiga vi är.

Jobbade julafton och juldagen men pga att jag är sjuk har jag gått hem tidigare. Det här var inte en rolig jul på det sättet!

Fick dock en massa fina julklappar, tack alla! Bla presentkort, inredningsgrejer, kläder osv.

Nu är det inte många dagar kvar av 2009.

Puss

Ännu en kväll i ensamhet

A har jobbat kväll hela veckan vilket har resulterat i att jag har suttit ensam alla kvällar. Utom igår, då vi faktiskt lyckades jobba samtidigt.

Annars har jag fått jullov, men det innebär bara att jag jobbar mer. Men det behövs, nu ekar kontot efter alla julklappsköp, som jag för övrigt är klar med. =)

Idag är det fjärde advent och på onsdag är det jul. Det är så himla mysigt att räkna ner till själva julafton!

Planerna för kommande vecka är att jobba och jobba. Fira jul och äta mig fet. Efter jul och nyår antar jag att jag gör som alla andra och kör stenhårt på gymmet.

Puss

Tredje advent

Och veckorna fortsätter att rusa fram i tågets hastighet; det är tredje advent.

Var ute på middag igår i stan med älsklingen och några vänner. Riktigt trevligt =) Drog vidare till Marie Laveau (eller hur det nu stavas) men de hade så kass musik att jag kom i säng redan kl halv två =)

Har dragits med en hemsk huvudvärk idag, inte bakis, och det är sjukt jobbigt. Dessutom är jag fortfarande dunderförkyld så jag mår inte på topp.

Nästa vecka består av arbete och skola. Mestadels. Ska väl försöka hitta As julklapp också. Och på söndag bär det av till farmor. =)

Puss

På väg mot Globen

Om en timme är jag på väg till Globen, mot Idolfinalen. Ska bli mysigt faktiskt =)

Har varit i skolan idag, känner mig friskare, dock är jag superförkyld! Vi hann klart med arbetet vi håller på med nu och på måndag är det redovisning.

Ska försöka att tagga till lite nu, så jag inte somnar i Globen ;)

Puss

Sjukling igen

Vaknade imorse med kramp i magen så det blev till att stanna hemma idag. Jag orkar inte sitta på en buss och så när jag bara har så ont att jag knappt kan stå. :( Så skolarbetet blir lite lidande. Det är tur att jag har en sån underbar basgrupp som inte klagar! :D

Dock måste jag släpa mig iväg på jobb, sånt kan man inte hoppa över lika lätt :( Men jag ska väl barrikera mig i en kassa och ta det lugnt :)

Imorgon är det idolfinal och jag kommer att befinna mig i Globen! Eller Ericsson Globe som den numera heter. Ska bli superkul.

Annars händer inte så mycket, förutom att jag hade en underbar kväll igår med U, G och A när vi bakade lussebullar, käkade middag och drack glögg! :)

Puss

Julklappshandel

Jag och A var i Täby centrum och handlade de allra flesta julklappar idag. Mycket effektiva var vi också och kunde ratta hemåt igen efter ca 1 timma bara. Ruggigt skönt. Har just fått en huvudmassage av älsklingen och är jätteavslappnad! =D

Ska väl sätta etiketter på alla julklappar snart, innan man glömmer vilken som var till vem. Hmm.

Imorgon ska jag klippas och färgas. Håret i alla fall. Ska bli skönt att bli ompysslad.

Puss

Det är ju så mörkt!

Nu är vi inne i December 2009 och det märks, det är ju så mörkt! Ingen snö och ingen sol... Konstant molnigt. Man tror att det jämt är skymning ute, om det inte är natt då.

Har haft ett seminarie i skolan idag, alla utom jag tyckte nog att det var skitboring, men jag tyckte det var intressant! Ingen idé att hymla med det.

Nästa vecka börjar jullovet, och det ska bli skönt faktiskt. Man undrar ju vart den här terminen tog vägen?? Det är verkligen som dem säger; det går fort...

17 dagar kvar till julafton och jag har varken ork eller lust till julfeeling riktigt än. Det känns ju inte som julen snart är här. Det brukar kännas annorlunda!

Fick förresten VG i förra kursen, hur bra är inte jag?? :D

Puss


På G

Har känt mig bättre idag, vilket troligtvis inte har med att jag jobbade igår. Ska för övrigt snart iväg till jobbet igen, men endast 16-20 idag, vilket är bra, då missar jag inte allt för mycket av idol.

Har läst bok och pluggat idag, annars har jag inte gjort någonting. Ätit två ägg. =)

Nu måste jag göra mig iordning, tänkte komma lite tidigare och handla innan, så slipper jag det efter och missa ännu mer idol! Sen måste jag gå igenom ett papper och skriva på... Måste ju bli gjort.

A verkar ha fått ett bra nytt jobb med mycket flex och variation. Jag är glad för hans skull och hoppas att allt kommer att gå bra där. =)

Puss

Illamående

Har återigen lyckats bli sjuk, denna gång superduperillamående! Helt sjukt illamående faktiskt. Men det verkar som det börjar lägga sig nu, efter 24 h av sjukhet.

Ska jobba idag, men hoppade över skolan. Tur att min projektgrupp är så bra att de inte klagar och gör ett bra jobb. =)

För övrigt verkar allt gå bra, snart är det väl dags att börja julhandla bara. Funderar på att göra det på söndag, det är bara bita ihop och trängas med alla andra.

Puss

Första december

Hur många gånger jag än skriver det kan jag inte sluta förundras över hur snabbt tiden går. Nu är vi lixom inne på den sista månaden av 2009! Med andra ord dags för julklappsstress, godis- och gottbak, årskrönikor, svinkallt, nyårssmällare och allt som hör december till. Själv är jag inte alls taggad på jul än, men jag antar att jag måste börja bli. Jag som alltid pyntar och allt i god tid har inte ens lust att tänka i dem banorna. Kanske får upp adventsljusstakarna idag...

Det som mest stjäl min energi är dels solbristen men också skolan. Inte för att det är särskilt svårt eller så, men det tar ändå en massa energi. Och så måste man ju släpa sig upp i decembermörkret och sen släpa sig hem i decembermörkret. Mörkermörkermörker. Och är det inte mörkt så är det molnigt. Och regnigt. Idag kom det några små snöflingor, men inget att prata om.

Är svinhungrig nu, väntar på att A har tittat klart på Cops så vi kan vara slöa och åka och hämta hämtmat. Det har blivit en del av den varan på sistone, men som sagt; energin tryter...

Puss