Sötast

Åååh, kan inte sluta tänka på min underbara pojkvän. =) Han är den bästa! Han skulle upp runt halv sex i morse och jobba, då ligger han och håller om mig och när han till sist måste gå pussar han mig och säger "hej då darling". Är det inte uuuunderbart! Han är sötast! =D Jag bara kuttrar. =) Han slutar sitt förbaskade jobb om en kvart, jag funderar på att gå dit och vara hemma när han kommer hem, det var jag igår och han blev jätteglad. =D "Något jag kan vänja mig vid" påstod han. Gullunge. =) Så glad att jag har dig. Även om du är en liten spelnörd. =P Men jag ska nog få dig på andra tankar. ; ) Haha.

Nu är jag i alla fall back från min korta sjukperiod för den här gången. Fortfarande lite slö, men det blir bättre. Känner mig lite sprallig. =) Alltid ett bra tecken när Emelie är sprallig. Wiiiie. Saknar bara A att hålla om. =) Då blir jag 100 % frisk tror jag. =)

See you på ICA imorgon. Haha. 11-19 pass. Jag är nog lite konstig och diggar att jobba. Hmm. =)

Pussar

Sjukskriven, javisst

Ja, i alla fall för en dag. Men jag hade verkligen inte klarat av att jobba. Klarade knappt av att ha energi till att titta på TV. Illamåendet är över, men nu är jag bara seeeg. För mycket jobb och för lite frisk luft gissar mamma på. Mormor undrade om jag var gravid. =P Nej, det är jag inte. Missade en biokväll igår med Miccan och lite folk. Vi får gå någon annan gång. =) A har varit sååå gullig, gett mig glass och myst med mig i soffan. Synd att han måste jobba, men han ringer därifrån också. Sååå sööööt. Tur att han finns. Mitt hjärta. =)

Ska egentligen bege mig till stallet, men är så seg, vet inte om jag pallar att köra bil ännu. Någon gång i dag blir det i alla fall. Måste ju pussa på Kalle. =D

See you around!

Puss

Sjuk ännu en vända?

Har jag fått ännu en släng av någonting eller är jag bara trött? Mår illa och är trött i kroppen. Kanske har jag feber. Varför kan jag aldrig få bli frisk? Jag orkar inte längre.

Puss

Trött kropp, klart huvud

Ja, jobbade 7-17 idag, lite slitsamt på kroppen, men det var riktigt kul. Trot eller ej. =) Alltid roligt med nya saker och när man får ta lite ansvar. Trodde jag skulle vara mycket tröttare än vad jag är, men mitt huvud är riktigt klart. Men jag tvivlar inte på att jag somnar gott i natt. Sov inte bra denna. Kanske för A inte var där? Eller för att jag alltid sover dåligt inför nya saker. Så som att öppna på jobbet tydligen. =P Men jag är stolt över mig själv. Haha. Hade ju knappa förkunskaper. Allt kanske inte blev 100 procentigt men jag försöker och lär.

Slutsnackat om jobbet. Alltid jobbet. =P

Nu ska jag unna min kropp lite vila och mat. Tänkte slappa framför friidrotts-VM ikväll. Nice. Synd bara att inte A ville tillbringa den med mig. Men jag respekterar det fullt ut. =) Allt för dig darling!!! =D

See ya!
Puss

Lööön

Imorgon är det lön. =) Änrligen! Jag äger nämligen 20.06 kr. Hahaha. Såg lönen på min banks hemsida, det blev dubbelt så mycket som förra gången! =D Men allt kommer ändå gå förlorat till räkningar. Speciellt till Kalle. Inte visste jag att han skulle bli så dyr! Jaja.

Nu ska jag äta lite frukost, sen blir det Kalle Kamel. =) Jobb 16-22.15. Stääängning U know. Får se om jag hinner springa däremellan.


Puss

Sunny days =)

Gårdagens kväll var en av de bästa på länge. Var såå underbart att ha en kväll med A. =) Mysigt och romantiskt. Tycker i alla fall jag. Hoppas du också tycker det.

J fyllde 18 häromdagen, GRATTIS! Fick en bil, din lyllos. ; ) Ta körkortet nu bara. =)

Åååh, nu ska jag inte vara alltför optimistisk, men jag troooor min hals börjar bli bättre. Jag troooor. *Peppar Peppar*. Jag ska testa den idag. Jag ska nämligen ut och springa! Jisus. Haha

Ikväll blir det jobb, men imorgon är både jag och A lediga. =) Får se vad som händer. ; )

Puss!!!

Doktorn och en dröm

Var, återigen, hos farbror doktorn igår. Fast det var en kvinna, ingen farbror. Men spela roll, jag fattade knappt vad hon sa i alla fall. Hon trodde att jag hade streptococker. Utan att ta ett enda prov. Duktig doktor eller dum doktor? Fick i alla fall ännu en antibiotikakur, fast en annan sort. Ska käka den nu och jag verkligen hoppas på att jag ska bli frisk! Jag vill börja träna igen och känna mig normal... Eller nåt. Om allt går som det ska kan jag börja träna om en vecka eller så. =D Men jag ska inte hoppas allt för mycket. Om inte antibiotikan fungerade togs ett halsprov också. "T.o.m." sjuksyrran kommenterade att min hals var svullen. Jävla doktorer. Kan ni inte bara komma på vad som är mitt fel? Inte bara sucka och gissa. Jag vill inte bli läkare längre. De verkar så trista.

Drömde att jag skulle på min slutskiva i natt. Med Emelie. Och jag skulle testa ut vilka kläder jag skulle ha. Det var en mardröm!!! Jag kunde inte hitta vad jag skulle ha, det blev bara värre och värre och tiden bara rann iväg. Och jag tänkte i drömmen att det var sånt här man drömde om. Haha. Jag var sjukt trött. Sen ringde mitt alarm om penicillinet och jag fattade inte vart jag var. Hos A då. =P

See ya!

Puss

Städning

Jag känner mig ganska duktig idag! Gick upp vid halv åtta, ringde vårdcentralen och fick en tid imorgon. Åkte sen till Kalle som fick nya dojjor, så fin han blev! Städade lite i stallet och åkte hem igen. Städade då ur hela bilen plus att jag rengjorde den utvändigt! Sen blev jag hungrig och gjorde mat. Dumma jag föll ju för frestelsen att äta lite chips också, inte bra för hälsan eller magen som nu gör lite ont. Jaja, någon gång lär jag mig. Hoppas jag.

Nu tänkte jag titta på lite grejs till pållen. =)

Puss

Hatar telefonköer!!!

Har haft ont i min hals i tre månader och igår blev det värre igen. Så idag tänkte jag ringa specialistläkaren på Löwets öron-näsa-hals klinik för att äntligen få bukt på det hela. Satt först i 15 minuters telefonkö, gav sen upp. Men jag har ju så ont så jag gav det en till chans, satt den här gången i 25 minuter!!! Palla! För att få höra att de inte kan ta emot mig för det är 5 månaders väntekö! F E M månader!!! På den tiden hinner min hals döda mig. Så jag fick nummer till två andra specialistläkare men den ena är i stan och den andra solna. Palla. Antar att jag måste. CityAkuten hade även vaccinationer så jag tänkte att jag kunde vaccinera mig mot lite grejer när jag ändå var där, typ livmoderhalscancer och hepatit och sånt. Men det kostar ju det med. =P Jag är fattig just nu. Så vi får se.

Ska på DIF-Hammarby ikväll, men det lär bli lugnt för min del, har ju ont i halsen. Vaknade i natt av det. Skitjobbigt.

Puss

Halsen

Nej, jag ger upp, känner mig besegrad över min hals. Nu är den svullna halsen och ontet tillbaka igen. Varför det? Jag ger bara upp nu. Vad mer kan jag göra? Ska väl ringa vårdguiden någon dag. De kanske vet. Men det enda jag har gjort de senaste tre månaderna är att ha avrit hos doktorn. Hela tiden. Nu orkar jag inte mer.

Skithals.

Puss

Upplivat

Inget livar upp så mycket som vänner. =)

Segt och kvavt

Jobbade fem timmar igår; de fem segaste timmarna i mitt liv!!! Jag har aldrig känt att ett pass är så långt. Skitjobbigt. Fick i alla fall träffa A efteråt, en glad överraskning. =) Avslutade kvällen med lite Sex and the city.

Idag är det så sjukt kvavt ute att jag inte tänker åka till Kalle förrens det börjar regna. =P Det går inte att vara ute alltså. Och inte vill jag åka och bada heller, för kallt för det. Jag är en badkruka.

Familjen ska ha kräftskiva ikväll, men jag ska nog inte vara med, är hellre med A och gör någonting sjävla. Han vill ju fortfarande inte träffa familjen och vännerna. =P Men det kommer =)

Förresten, vattenmaskinen i kylen gick sönder igår och började läcka vatten och hade inte familjen varit hemma och upptäckt det hade de fått riva upp hela mitt golv. Tur att de var hemma!! Fast annars hade jag väl fått bott hos A under tiden (A)

Puss!

2 month

Vad snabbt tiden går, men samtidigt känns det som om vi har känt varandra hela livet. =) Det är så lätt att vara med dig, jag skrattar hela tiden. Underbar och charmig, det är vad du är, pumpkin. Herregud, vi skulle lika gärna ha kunnat varit ett par i 2 år, så känns det. Hoppas att den underbara känslan håller i sig en väldigt lång tid. =)

Ikväll ska A laga mat till mig så den är klar när jag kommer hem från jobbet. =) Och tända ljus och sådant hoppas jag också åker fram. ; ) En lugn hemmakväll med andra ord. =) Stackarn är på jobbet nu när det är så fint väder. Jag ska väl pallra mig ut i värmen igen snart hoppas jag. =) Få lite färg i alla fall. Då blir mammsen glad.

Jag önskar att jag hade kunnat skicka blommor eller någonting överraskande till A, men min plånbok är väldigt tom efter räkningarna den här månaden. Det är dyrt med häst och bil. Believe me.

Puss från kära mig. =)

Heldag i stan

Träffade Melinda vid T-centralen idag. Vi gick till Kungsan där det var någon slags uppladdning inför DN-galan så en massa småbarn hade friidrott. Vi satt där ett tag i den uuunderbara solen (äntligen) och åt vindruvor och drack vatten. Båda två såg smått osnygga ut eftersom att Melinda var bakis och jag allmänt trött och osminkad. =P Men ett par fula solbrillor fixar allt. Haha. Efter det fick båda skoskav och vi strutsade halvvägs till slussen. Tänkte doppa våra svullna fötter i vattnet, men vi nådde inte. Och jag vågade inte sträcka mig eller gå för nära för jag hade säkert ramlat i! Men jag klarade mig. =D Åt en mjukglass (i know, ingen bra lunch) och sen blev jag jättekissnödig så vi pallrade oss till Mc Donald's vid Slussen. Förlorade en enkrona på att jag trodde toaletterna kostade 1 kr istället för 5 kr så jag betalade 6 kr. Osis för mig. Tss. =P
Sen gick vi Götgatsbacken till Södra station men varför har alla butiker på Söder stängt på Söndagar?!!? Inte för att jag är rik för tillfället men i alla fall. Hade varit kul att fönstershoppa lite. Shit happens.
Drog hem sen, asseg i värmen. Ska väl hitta på nåt vettigt att käka i värmen. Ska till Kamelen sen. När det är lite svalare. A ska eventuellt dra och jobba stängning, puckocheferna satte Alex på stängning av golv och förbutik. Skitsmart! Hahaha.

Ajja, see you later!

Puss

F*cking hals

Jaha, vad vaknade man med? HALSONT!! Kan det bara in ge upp? Min ena mandel är för f*n svullen konstant! Varför? Gaaash!!! Och lite halsbränna på det, jag kan verkligen inte tagga ner... Usch. Ajja, ska vila lite till nu, har sovit typ 12 timmar i natt. Min kropp är nog lite sliten...


Puss Emelie

Ännu en dag

Jobbade 7:45 - 17:00 idag igen. Det känns inte som jag gör mycket mer än att jobba, seriöst. När jag kommer hem är jag jättetrött och grinig. Och bara sitter. Socialt. =P Stackars A. Jag borde börja springa igen, men vem pallar det när benen är alldeles möra efter jobbet? Så nu har jag precis badat och bastat så jag känner mig lite piggare och fräschare. =D Och min hy är lite bättre, fy vad den blir dålig av luften på jobbet! Finnar och alldeles torr. Usch. Ska börja ta med hudkräm att ta på mig innan jag börjar, det borde motverka det hela.

Ajja, nu ska jag vila ett tag, slappa framför TV:n. Sen ska jag till A. =) Har bestämt mig för att inte vara grinig och slö idag! =D Men jag har sååå ont i magen. Usch. Så är det att vara tjej, ni killar!

Puss på er!