Eurovision

Dags för final idag, men fan då att inte Sverige är med! Nu blir det ju inte lika roligt och nervkittlande att titta :P Men jag kollar tappert ändå!

Har lite småtråkigt, det regnar, jag är trött och A sover fortfarande. Vi är inte 100% krya just nu, så jag låter han sova. =)

Jag längtar så tills jag och A ska till London! Vilken underbar tur att jag fick ledigt v.27 så vi kan åka! Är där när det är slutspel i VM så jag hoppas England kommer långt så man kan sitta på en pub och följa dem!

Puss


Födelsedag

Fyller år idag, är väl inte lika viktigt längre, men lite mysigt :) Mamma och bror var över igår med presenter, vilket var en helt ny balkong! Inte själva balkongen, men möbler, krukor och blommor :) Så nu är balkongen jättefin! Mormor, B och moster var över idag, fick en myspyspläd och lyktor, också dom till balkongen. Och sist men inte minst har jag fått en weekendresa till London av A!!! Hur underbart är inte det?! Så nu är det till att spara pengar :)

Puss

Nu har jag tröttnat

Nej, praktiken blir bara mer och mer långtråkig... Vi ut i ambulansen igen! Buhuuu! Ska väl dra iväg ett mess till min kontakt på ambulansen så jag får upp intresset igen. Att titta på när patienter tappar sig på urin är inte min melodi...

Har för övrigt världens snällaste vän i form av Lina som hjälper mig!! Och muntrar upp mig. Så snäll!

Kollar på ESC nu, semi 1. Rätt kassa bidrag. Haha.

Puss

Lördag i solskenet

Var helt slut idag efter 4 dagar praktik (hur ska jag orka jobba en hel sommar??) och latade mig hela dagen i solen. :) Gjorde ett litet avbrott för att se Sverige-Tjeckien men det var ju bortkastad tid... :(

Sitter hemma ensam nu, A är på jobbet som vanligt. Varannan minut är det skönt, varannan känns det botten. Mår inte så bra. :( Just nu är det mycket ups and downs i mitt liv och det är sjukt jobbigt.

Jag hoppas på en minst lika bra dag imorgon, annars blir det en rätt kass dag... :( Den ska iaf försöka spenderas med städning, träning och plugg.

Puss

Helg

Äntligen har jag lite helg, är helt utpumpad! Somnade med tidningen i handen i soffan idag för jag var så trött. Och igår somnade jag en timme efter praktiken och sedan redan kl 21.30. Vaknade och undrade varför klockan ringde imorse...

Men nu är det helg i alla fall! En välbehövlig sådan... Det är mycket just nu med praktik, skoluppgifter, kommande sommarjobb, och allt vad det nu är. Jag har inte tid för annat än praktik just nu känns det som. Det enda som flyger i min hjärna these days.

Helgen tänkte jag spendera genom att slappa, städa och träna. A jobbar som vanligt så jag vet inte vad som ska göras på kvällarna.

Puss

Usch

Ja, usch vilken dag säger jag bara :(

Helgen

Har varit den första sommarhelgen detta år (och på typ 8 månader) och jag har njutit som en galning! I fredags var jag hos mamma och överraskade henne med tårta och blommor (hon fyllde år igår men var bortrest), sedan satt vi på verandan och drack rosé och pratade. Igår var jag och A och typ 15 andra på Hammarbyängen och spelade brännboll, solade och lyssnade på musik. På kvällen hade vi bjudit över F, E och V att grilla. Mycket trevligt! Och idag har jag plockat lite hemma, gymmat, pluggat och slappat.

Nu har jag dock sjuka kramper i magen. Jag tycker de borde ha gått bort eftersom att jag har tagit både Link och Papaverin... Men icke, lika ont för det. :( Vet inte vad jag ska göra för att det ska försvinna! Läkaren sa att Papaverinet skulle hjälpa.

Imorgon är det måndag, men jag är ledig i alla fall! Mycket skönt att bli av med måndagen :) Om det är fint väder imorgon blir det lite mer solning då, annars mer plugg. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på... Men det finns alltid nåt!

Puss

Var med på en operation!

Idag har praktiken sett lite annorlunda ut. Började vid 7 som vanligt, men vid 8 stod jag nere på operation! Fick skruda mig så jag såg ut som en nunna med mask för munnen ;) Det var en operation där man tog bort en benign tumör från hjärnan, så jag har sett live när de öppnar upp in till en hjärna! I 4 timmar stod jag där, men själva operationen tog bara 1,5. Det var en väldans massa förberedelser...

När jag kom tillbaka till avdelningen kom det precis en ny patient som jag och U fick i uppdrag att skriva in, så då gjorde vi det :) Men eftersom att det tar lite tid så där först gången insåg jag vid 3-tiden att jag inte ätit... Så det blev ingen lunch för mig idag :P Det värsta var väl att jag glömde dricka så nu har jag en fruktansvärd huvudvärk som vägrar ge sig. Men det var den värd :P

Nu är jag ledig i fem dagar så jag hoppas på sol, sol, sol!

Puss

Börjar jag bli sjuk?

Har ont i halsen och är täppt i näsan. Börjar jag bli sjuk månne? Har kurerat mig med chips, godis och sömn :P Bra där Emelie...

Har praktiserat hela helgen, har varit rätt tungt faktiskt. Men imorgon är det nya tag igen. Och nästa vecka har jag fem lediga dagar på rad! :D Men några av dessa lär väl gå åt plugg...

Luktar äckelpäckel efter en dag på praktiken, USCH! Måste verkligen duscha. Jag vet inte varför det luktar så äckligt på sjukhus, nån som kan förklara? Och den lukten sätter sig i håret!

Nu dusch, sen titta lite på TV, sen sova. Igen. Vaknade för 30 min sedan :P

Puss

In i en sån där dålig spiral

Har kommit in i en dålig sprial; mår dåligt --> äter dåligt --> mår dåligt --> sover dåligt --> nedstämd --> mår dåligt... Ja, vad ska man säga!? Mår illa morgon och kväll, är trött och tycker allt är allmänt tråkigt och intetsägande.

Hade 4 timmar föreläsning idag. GÄSP! Kan de inte hitta lite bättre föreläsare!?

Imorgon ska vi ta en sväng till Dalarna, begravning... I helgen blir det praktik. Har börjat tycka praktiken är långtråkig! Men det kan nog hänga ihop lite med att jag är inne i min onda spiral...

Puss

Återigen helt slut

Hade praktik idag igen efter fyra dagars vila. Vilket hade resulterat i att jag vänt på dygnen igen. Och som resulterade i att jag somnade aaalldeles för sent... Så jag var helt död när jag kom hem. Dessutom tvingade jag mig iväg till KTC en timme för att öva PVK och venprovtagning (det gick väl sådär...).

Har just gjort mig korvstroganoff med råris. Mums! Det blir matlåda imorgon också! :D

Lånade Dan Browns senaste bok, den förlorade symbolen, och som vanligt kan jag inte lägga den ifrån mig. Hehe.

Imorgon är det praktik 7-14 och seminarie 14-15.30. Sen examination i preparatory course kl 18. Lyckily from home :)

Puss

Söndag v.17

Har idag varit ganska duktig faktiskt. Löpning/promenad en mil! Hur bra är jag inte då?! ;) Har varit helt slut annars, praktiken tär lite på mig... :P

Inhandlat den nya marabouchokladen, polka, idag. Jag älskar polkasmak så man får hoppas att den är god :) Borde egentligen inte äta choklad. Men va fan!

Nästa vecka är det full rulle igen. Imorgon är jag dock ledig så då ska jag strukturera upp veckan. Praktiserar under hela helgen så det kommer bli lugnt.

Puss