Lugna söndag

Varför är det nästan alltid så att söndagarna är de dagar man bara tar det lugnt? I alla fall jag. Är det för att på måndagen börjar en ny vecka? Eller för att det alltid varit så? Hur som helst så ska jag ta det lugnt idag. Har ingen som helst planer på någonting.

Var på halloweenfest igår, det var jättetrevligt! Dock har jag dragit på mig en förkylning igen så det känns som om jag har svalt en hel potatis... Så jag drog bland de första vid halv ett-tiden. Somnade rätt så snabbt, men vaknade av att A kom hem och sen gick på en gång. Ingen aning om vad han gjorde! Haha. Bilder från festen finns på facebook, som alla andra bilder jag tar. :)

Imorgon börjar en ny kurs, och det är den kursen jag bävat mest för den här terminen; psykiatri! Jag hoppas innerligt att jag får en bra VFU-placering för jag är lite småskraj för psykpatienter. Men det är inte för att de är mer läskiga än någon annan, utan mer för att jag inte har någon som helst koll på läget = ingen kontroll! Och jag är ett kontrollfreak...

Puss

Taggar för halloween

Idag ska det firas halloween med maskerad. Jag och A har tolkat att man ska vara utklädd som att man får vara utklädd till vad man vill och inte bara vara något läskigt. Så han blir en cowboy och jag ska vara en toga :) Har varit nere i centrum och införskaffat lite fina smycken :) Annars drar jag bara ett lakan kring mig och klipper av lite grenar från murgrönan så var dräkten fixad ;)

Innan dess ska vi äta lite god tacos och kolla på nån film han har laddat ner. Och så ska jag göra mig iordning förstås! Ska ha lite glitter och sånt i ansiktet hade jag tänkt :)

Har haft en sån sjuk träningsvärk de senaste dagarna pga en gymklass jag var på, så idag åkte jag ner till gymmet och bara cyklade ur all mjölksyra ur kroppen. Vilken skillnad det blev! Att jag inte tänkte på det tidigare...

Lägenheten på Herrgårdsvägen blir det ingenting av. Lång och tråkig historia. Nya friska tag nu!

Puss

Mysfredag

Folkhälsokursen är officiellt över och jag är sjukt lycklig! Kan knappt förstå att jag inte kommer behöva läsa något mer om epidemiologi, göra hälsoprojekt och våndas för detta nå mer! Uuunderbaart!

Jag och älsklingen min ska på bio idag, The Social Network. Vi får hoppas den är bra, men jag har inte hört annat. :) Innan dess ska vi ta en promenad, inhandla vin, köpa en klänning och äta en god middag. Bra fredag med andra ord!

Idag känns allt bättre än igår. Träningsvärken är lite mindre, allt skolarbete är klart och jag är ledig. :) Men jag har sovit dåligt i natt igen, varje gång jag ska vända mig i sömnen vaknar jag av smärta :P Kul det var att träna då ;)

Puss


Enda in i kaklet

Idag har jag verkligen kört enda in i kaklet! De krafter jag hade med mig till skolan tog slut och lite mer innan jag kom därifrån kl 16.30. Hualigen.

En riktig skitdag som också har varit väldigt tråkig har det också varit. Så JÄVLA tråkig skoldag!! Jag var uppriktigt sagt förbannad när jag gick från skolan, pga.: tråkigt att lyssna på redovisning, hade redovisning, opponering, så jävla elaka opponeringar, en säljare av en lägenhet som är dum i huvudet, revidering av hälsoprojektet, träningsvärk. Ja, en pissdag! Till råga på det fick vi inte ens en riktig lunch utan bara 30 min att kasta i oss mat på.

Ja, lite bra saker har hänt. Jag fick 40/40 på senaste tentan!! Hurra för mig! :D Och jag fick min efterlängtade thaimat till middag. Det var planerat fiskpudding men nu blev det thai alltså :)

Men jag är fortfarande förfärad över hur man kan opponera på varandra på universitetsnivå, och läraren gör inget åt det! Är så glad att jag inte var i den gruppen som fick den ångvälten över sig.

Imorgon är jag i alla fall ledig, DK 12 är nu officiellt över för mig! YEEES! Är så trött på den att jag vill spy. På måndag är det nya tag med psykiatrikursen, och jag tror att den kan bli bra.

Puss

Råkade visst somna

Har idag inte presterat någonting, vilket i sig är väldigt skönt. Har visserligen hunnit med att öva en gång på min redovisning imorgon (tar typ 2 min att prata), ätit lunch med några vänner och bäddat sängen, men jag har inte gjort mycket mer. Knappt att jag orkade borsta tänderna och håret imorse, något smink blev det inte :P A följde med F hem och kollade på film efter lunch medan jag åkte hem. Väl hemma somnade jag om :P Och vaknade nyss. Mycket skönt. Ingen som helst produktiv dag idag.

Jag tänkte bege mig till gymmet om ett par timmar, sen ska jag också hinna med att förbereda mig bättre inför imorgon. Och kvällen ska bestå av en varm dusch, middag och Grey's Anatomy! Hua vad mitt liv är hårt. :P

Puss


Ledig imorgon :)

Jobbade på bra i skolan idag så vi blev lediga imorgon. Underbart! Man får ta vara på varje ledig dag.

Har fått mitt schema för psykplaceringen som börjar om två veckor. Det krockade med mitt läkarbesök på ungdomsmottagningen så jag får ta och gå till specialistmottagningen på Löwet istället, men det gör inget, gillar inte ungdomsmottagningen i alla fall. Schemat såg okej ut, krockar dock med allt jag har planerat under den tiden! Horse Show, första-advents-fika och läkarbesöket. Jaja, man kan inte få allt.

Har börjat buda på en till lägenhet, eller en ny rättare sagt. Vi får se hur det går med den. Vi har ju inte den största turen när det gäller budgivning...

Resten av dagen ska troligen spenderas hemma. Fortsätta på mitt slappartema, dvs. läsa bok och kolla på tv. :) Lite duktig tänkte jag vara och rensa avloppet i badrummet eftersom det blir översvämning när man duschar.

Puss

Ny vecka, nya tag

Inte för att jag har några som helst krafter att ta nya tag med, men ibland måste man. Som tur är kommer det troligen bli en rätt så lugn vecka.

Måndag: ungdomsmottagningen nu, nya p-plåster, läsa en grupps skolarbete, två lägenhetsvisningar

Tisdag: skola 9.30 - ?

Onsdag: skola 9.30 - ?

Torsdag: redovisning + opponering i skolan

Fredag: middag hos mormor?, revidering skolarbete

Lördag: halloweenfest hos J

Söndag: ingenting alls planerat!

Det måste vara den skralaste veckan på länge med väldigt lite att göra. På fredag är sista dagen på folkhälsokursen och det ska bli så skönt!! Sen har jag gått halva termin 4...

Var aldrig på A's födelsedagskalas... Mådde inte allt för bra och M som jag skulle åka dit med blev sjuk så jag valde att inte heller åka. Helst hade jag velat, men ibland måste man lyssna på kroppen. Jag saknar mina klasskompisar så, det är piss att inte vara i samma grupp dom dem...

Puss


Det blir en födelsedagsfest i alla fall :)

A fyller år och ska ha fest, men jag har känt mig så dålig pga magkatarren att jag inte har känt att jag velat gå. Men nu har jag bestämt mig för det i alla fall! Och det ska bli så himla roligt! Ville verkligen gå från början :)

Var på Hard Rock Café med familjen och deras grannar igår, supertrevligt! Åt tills jag trodde magen skulle spricka. :) Åkte därifrån redan vid 22-tiden och var hemma i säng vid 23.30. Sov tills nyligen. Älsklingen tyckte jag var en riktig snoozer. Haha!

Är ledig imorgon och på måndag också, superduperskönt. Då ska jag gymma och gå på lägenhetsvisningar. Sen blir det skola igen.

Och tänka sig, igår ramlade första snön för säsongen ner!

Puss

Illamående

Magkatarren sitter i, jag är sjukt illamående just nu. Har fått någon hälsokostgrej av mamma som jag hoppas kommer hjälpa.

Har inte gjort nåt särskilt idag, kollat på TV, tvättat, läst bok... Imorgon tänkte jag dra till gymmet :) På kvällen har jag blivit medbjuden till Hard Rock Café av familjen. Det ska bli mysigt. Ingen alkohol för mig dock. Jag känner vart det kan sluta då...

Ska snart hoppa i säng, A kommer bli sen idag från jobbet så det är ingen idé att vänta allt för länge. Vi har inte bytt till vinterdäck än så jag hoppas att han kommer helskinnad hem.

Puss

Ett par dagars ledighet

Idag blev vi klara med hälsoprojektet vilket innebär att vi är lediga fram tills på tisdag! Hur underbart är inte det?! Nu ska jag försöka kurera mig fri från magkatarren som aldrig tycks vilja försvinna. :D

Sitter som vanligt på Hemnet och spanar lägenhet, vilket jävla projekt! Och så hittade jag en lägenhet jag så gärna vill ha! Den är på 81 kvm, en 2:a, har egen trädgård och ligger relativt nära centrum och stationen! Är också en bra förening har jag hört av folk som bor i den. JAG VILL HA! Med min otur kommer den vara såld innan jag hinner säga lägenhetsvisning... Kanske ska jag ringa mäklaren imorgon och säga att vi är intresserade och gärna vill komma och kolla på den...? Smart Emelie! Lite i dyraste laget är den, men jissus vad den är fin :) Omodern, men stor potential.

Råkade somna nu mitt på dagen (nu skyller jag på min magkatarr) så risken finns att jag inte kommer att kunna somna ikväll. Men det gör ju inget, jag är ju ledig imorgon :D Undrar vad jag ska hitta på då...

Puss

Ett spontant biobesök

Har suttit i skolan hela dagen med hälsoprojektet. Det går sakta men säkert framåt och förhoppningsvis är vi klara med det imorgon. Det är roligt med såna här projekt men det är så svårt när man är så många i gruppen.

Efter skolan så föreslog M att vi skulle gå på bio, så varför inte tänkte jag. Blev Himlen är oskyldigt blå. Värt ett besök. :)

Sitter här hemma nu lite smånedstämd. Kan bero på vädret, magkatarren eller att jag bara suttit stilla hela dagen. Behöver röra lite på mig. Och eftersom A har bilen och regnet öser ner tänkte jag dammsuga och moppa golven. Då får man röra på sig lite i alla fall. :)

Puss

Magkatarr, huvudvärk och extremt trött

Ja, min gårdagskväll och hela denna dag. Jobbade lördag kväll ju, sen blev det söndag dag istället för vi var kort om folk. Så när jag kom hem igår kväll så hade jag en sån huvudvärk att jag trodde huvudet skulle explodera. Somnade som en stock kl 20 och masade mig upp till skolan idag vid 7.30. Är fortfarande helt slut och skulle kunna dyka i säng på en gång! Magkatarren sitter dessutom kvar...

Det gick bra att jobba i helgen, folk var bara så jäkla griniga! Så sånt smittar ju av sig. Som tur var jobbade jag med så himla bra sjuksköterskor! Vilket team work!

Resten av veckan kommer gå ut på att bli frisk och plugga. Ska egentligen på A's födelsedagsfest på lördag men jag vet inte om jag pallar det. :( Jag vill verkligen!

Den här kvällen ska jag spendera själv eftersom det är älsklingens jobbvecka. Blir en liten power nap nu, sen ska jag laga lasagne. Om jag orkar.

Puss

På väg uppåt

Var grinig igår kväll och idag på dagen, men nu börjar det reda upp sig. Har fått shoppa ett par vinterskor så det kan vara därför :)

Har just tänt alla ljus som jag hittat i lägenheten och det är så mysigt! Tagit in alla lyktor från balkongen och gjort rent dem så nu är det riktigt höststämning även inomhus. Mysig sådan!

Imorgon är det tenta, har pluggat både med E och själv och jag tror nog jag kan klara den. Om jag nu inte får en riktig black-out på tentan, vilket har skett förr...

Hyrde Prince of Persia på vägen hem från Sollentuna C, så nu ska jag göra middag, sedan äta bilar och kolla på film med A. :)

Puss


Borde sett det komma

Har troligen dragit på mig lite magkatarr (kan man säga så?) men det är egentligen inte så konstigt. Lägenhetsvisningar hit och dit med budgivningar, skittråkig kurs, tenta på fredag, jobb i helgen, ingen riktig semester i somras... Ja, det kunde ha varit bättre. Hade så ont i magen igår när jag skulle sova att jag trodde jag skulle spy. Usch. Så jag hoppade över skolan idag också. Ibland får man prioritera lite. Tog sovmorgon imorse istället, varit på gymmet, pluggat hemifrån och sovit på dagen. Ändå mår jag inte riktigt bra.

Imorgon är det tentaplugg med E som gäller. Tänkte sätta oss i Sollentuna C och plugga, vi måste dessutom införskaffa oss lite höst- och vinterkläder så det blir bra :)

Nu ska jag äta en chokladbit och kolla på nyheterna. Häftigt att gruvarbetarna är uppe nu!

Puss

Tentan närmar sig

Och jag kunde inte vara mindre intresserad. Den här kursen ÄR supertråkig. Tur för mig att jag upptäckte det i tredje veckan och inte första, då hade jag nog skolkat lika mycket som de andra i klassen. Hoppade ju över min första föreläsning idag och funderar starkt på att göra det imorgon också. Läser hellre i boken än släpar mig till stan för nån värdelös föreläsning. Vi får se.

Kollade på två lägenheter idag, A gillade en, jag den andra. Så det blev ingen budgivning på någon av dem. Båda måste ju gilla lägenheten man ska flytta in i. Så vi letar vidare. Nu börjar vi bli lite varma i kläderna i alla fall. :)

Resten av veckan:

Tisdag: Ev. skola, plugga, middag hos mormor

Onsdag: Ev. skola, plugga, gymma

Torsdag: PLUGGA!

Fredag: Tenta, Ladies Night i Globen

Lördag: Jobba DS eftermiddag

Söndag: Jobba DS eftermiddag

Full fart mot tenta och helg!

Puss

Och så var man igång igen

Lägenhetsvisning idag, en till imorgon. Plus att en mäklare ska ringa ang. ännu en imorgon. Alla ligger centralt, en har billig hyra, har potential men behöver renoveras och en har högre hyra men är helt nyrenoverad. En har jättehög hyra och behöver renoveras. Ja, den sista blir det nog inte i alla fall. Men med min tur blir det inte nån av de andra heller.

Imorgon blir det också en sväng till naprapaten samt in på skoaffären. Nu är det verkligen dags för höstskor! Burr så kallt det har blivit. Tänkte också sola lite, något jag inte gör allt för ofta. Behöver lite värme och se lite fräsch ut.

Sitter också och kollar på resor, det är så jag håller mig flytande när hösten kommer...

Puss

Utekväll

Igår sov jag lite mitt på dagen och vips så jag var i form för lite fest. :) Laddade med Idol och Burritor hos mamma och sen kom P och vi åkte in till stan. Mötte upp lite vänner på Debaser Slussen och drog sen vidare till Göta Källare. Dansade till stängning och sen ville de andra äta souvlaki på Medis. Så det blev sista nattbussen hem. A fick hämta mig med bilen på busshållplatsen för jag ville inte gå hem. Så snäll han är! Däckade i säng vid 5.15 och vaknade nu vid 14. Så skönt att sova. :) Och som tur var tog jag det lugnt med alkoholen igår så jag är pigg! :D

Idag ska jag hjälpa lillebror med matteläxan sen ska jag möta upp lite folk på Harry B James och äta middag. :) A får hämta mig i stan när han slutar.

Puss

Vilken jävla segdag

Har haft artikelseminarium idag i skolan, och jisus vilken seg dag. Så oerhört ointressant och långtråkigt! Jag hade så tråkigt att jag höll på att börja skratta. Illa. Nu är jag i alla fall hemma och har helg. Ska skolka på måndag pga naprapattid och lägenhetsvisning så jag har lite långhelg också ;)

Ska äta middag med familjen idag och kolla på Idol, sen ska jag ut och träffa lite kompisar på stan! Och P ska med! Ska bli så kul :):)

Men först ska jag gå och vila, annars kommer jag somna inne på puben :P

Puss

Just nu går det inte vägen

Förlorar varenda jävla budgivning jag är med i! Blir så lack. Nu är Hasselbacken borta ur leken och jag letar vidare. Det enda som håller mig uppe är tanken på att det är ödet som vill detta och att det kanske kommer bättre lägenheter.

Annars har jag varit i skolan idag. Varit lite produktiv med hälsoprojektet. Ska nog crasha mammas hus senare. Orkar inte vara ensam en kväll till. Och jag ska tvinga dem att titta på Grey's anatomy :P

Imorgon är det bara en föreläsning och på fredag artikelseminarium. Sen har vi helg :) Förhoppningsvis med aw med gamla klasskompisar. :)

Puss

Kanske på väg att bli frisk?

Känner mig lite tung i huvudet fortfarande men kroppen börjar kännas bättre. Bara halsen kvar typ. Så förhoppningsvis blir det träning i slutet av veckan :D

Är så sjukt trött nu att jag ska gå och vila (läs: kommer att somna). Kanske är jag frisk när jag vaknar? :D

Puss

Som jag letar på

Jobbade kväll igår, det gick bra. Tog ett par timmar men sen var jag på g igen :) Nästa gång jag jobbar är helgen 16-17/10.

Har varit oerhört effektiv idag måste jag säga. Handlade mat, lägenhetsvisning 10.30, var i skolan 12.30-15, hämtade en bok på biblioteket på KS Solna, ännu en lägenhetsvisning 17.00. Nu tänkte jag laga till stuvade makaroner och falukorv. Mums! Vilken effektiv tjej jag varit idag. Hur kvällen ska spenderas vet jag inte.

Bakslag i lägenhetsbudandet. Var grymt sugen på en lägenhet på Fågelvägen i Väsby. Ringde mäklaren ang. förhandsvisning, men han hade redan fått in två bud på den lägenheten och ägaren nöjde sig med det :( Så ingen Fågelvägen för oss. Nu väger vi lite mellan en lägenhet på Centralvägen och en på Hasselbacken. Vi får se utgången...

Puss


En söndag i oktober

Usch tänk att det redan har hunnit bli oktober! Vad hände? Tiden är så himla mycket snabbare än vad jag är...

Det var jättetrevligt igår hos M! Så himla synd att de drog in till stan redan vid 22-tiden för då drog jag hem. Hade gärna fortsatt med dem men jag kände inte att jag skulle utmana min sjuka kropp. Så jag drog hem.

A hade lite kompisar över, vi sjöng nya Lips. Skjutsade ner dem till Magget sen, lekt fyllechaffis resten av kvällen/natten. Ofrivilligt. A ringde och sa att min lillebror blivit utslängd från Magget (envisa lillebror). Och jag kan inte lämna lillebror ute i kylan så jag åker. Igen. Fast jag sov. Ja, man är en bra syster.

Somnade väl till slut runt 3, hade jag vetat det kunde jag ju följt med ut till stan (om jag nu krasst tänker att det endast var sömnen min kropp behövde, inte frånvaron av skrik och kyla). Men nu blev det som det blev.

Ska på lägenhetsvisning idag igen. Frågan är om A är tillräckligt nykter och inte är bakis för att följa med. Återstår att se. Ska väcka honom snart.

Och kl. 14 börjar jag jobba. Har inte varit på jobbet på över en månad (fast det känns som längre tid) och vi får se om jag minns alla rutiner.

Puss

Det blev ingen lägenhet

Det blev ingen lägenhet den här gången. Den gick upp mer än vad jag ansåg att den var värd. Så vi hoppade av. På söndag ska vi på en annan visning, samma sak på måndag. Skippar en föreläsning jag redan vart på och kollar på lägenhet istället. :D Ytterligare ett par lägenheter som vi ska kolla på nästa helg. Life goes on.

Just nu är jag så sjukt mätt för jag har tryckt i mig alldeles för mycket potatisgratäng och lax. Har fått knäppa upp byxorna, haha! Men det var så gott. :) Snart (när jag orkar rulla till köket) ska jag vara duktig och göra marängswiss. :) Med hemmagjord chokladsås!

Var ju ute och power walkade igår och det har resulterat i träningsvärk i rumpan idag! Haha. Inte så bra att power walka kanske när man är så pass förkyld som jag är, men det är en annan historia...

Och ikväll blir det återigen en mysig hemmakväll! Mycket bra, men det börjar bli lite tradigt. :P

Puss