Explosion

Har så grymt jävla ont i mina bihålor!!! Det sprider sig till hela huvudet så det känns som om allting ska explodera. Hjälp! Och jag som ska till Kalle idag och jobba imorgon. Vilken tur att jag bytte bort mitt jobbpass idag, jag hade verkligen inte pallat jobba... Men nästa vecka är det bara att bita ihop, då jobbar jag onsdag - söndag. Men jag ska klara det. Tur att jag har fått penicillin. Alvedon får väl hjälpa mot huvudvärken. Och så har jag då fortfarande ont i halsen. Skitförkylning.

Nu ska jag i alla fall beställa biljetter till Die Hard 4.0. =) A och jag tänkte gå ikväll, han åker till Cypern på Måndag morgon så man får passa på. Då kan jag passa på att bli frisk kanske. =P

Puss!

At the doctor...

Var tvungen att fixa en tid på akuten, så halv sju var jag där. Det kostaterades att jag hade bihåleinflammation. Sa ju det. =P Så nu blir det penicillin i tio dagar. Lika bra, då kanske jag blir frisk!!!

Puss

Sjuk igen

Här har man trott att man börjat bli frisk igen, men icke. Nu är det bihålorna som spökar. Var tvungen att sjukskriva mig idag. =( Det gör bara ondare och ondare och jag ska till akuten halv sju. Jaha. Kul sommar det är för mig. =P Tur att man har alla nära och kära. =) Halsen gör för övrigt fortfarande ont, men enligt doktorn är det ju bara ett virus... I en månad!!!! Skitdoktorer.

Puss

My midsummer

Kan ju berätta lite om min midsommar. =)
Var hos A på morgonen, gick hem vid 12 snåret för att göra mig iordning. Gjorde en supergod jordgubbstårta. ; ) Sen duschade jag eftersom att jag trodde att A och hans kompisar skulle komma med all mat så jag kunde börja med den. Men icke. Hann göra mig helt klar och vänta och vänta... Lyssnade på lite musik. Väntade. Vid fyra kom dom. Så jag äntligen kunde börja med maten. Alla andra skulle komma vid fem. A och hans kompisar drog igen, vilket gjorde så jag blev ensam med all maten. =P Fem kom också de tillbaka. Då hade jag gjort klart all förrätt och P och V kom och hjälpte mig med resten. =D Till slut var alla åtta som skulle äta hos mig, men det var bara tjejerna som stod i köket, surprise surprise. =P Men det blev god mat, och väldigt mycket mat, vi slängde typ allt. =P Drack vin, cider och baileys, pyttelite snaps gick ner också, men usch vad äckligt. Runt tio drog killarna till A, tjejerna fick plocka undan allting. =P Men vi hade det trevligt iallafall, satt och snackade massa skit mest. =P Elva eller nåt drog också vi till A och sjöng massa singstar! =D Halv två slutade min midsommarafton som faktiskt blev lyckad. =)

Puss Emelie

Bilder från midsommar

Här är lite bilder från igår. =) Enjoy.

                 

Midsommar!

Kommer självklart med regn, men vad ska man förvänta sig? =P Håller på att göra mig iordning, om ett par timmar kommer alla. =) Det ska bli så trevligt. Jag får inte glömma bort att fota!! Så alla kan se. =D

Ha det bäst nu!

Puss

The little horse

Ååh, var hos Kalle idag. =) Måste fota honom så ni får se =D Han var så snäll, men jag hann inte rida, blev lite för sent i morse. =P Ska ju till jobbet snart. Kalle fick en genomborstning och smörjda hovar (det behövs) sen fick han stå inne lite och tugga hö och äta på sin saltsten som han gjorde väääldigt länge. Haha.

Ska till jobbet snart, ovanligt. =P Slutar 20 så var den dagen borta. Får väl åka hem och titta på TV eller nåt. ; )

Puss!

What's happening

Idag har jag varit hos pållen min, Kalle alltså. =) Red ut i solskenet, skrittade mest för jag är fortfarande sjuk. Det var mysigt. =)
Ska snart och handla midsommar mat; sill, potatis, sallad och sånt. Tänk att det redan är midsommar igen! Tiden går verkligen snabbt.
Kollade på The Holiday igår. Jättemysig film! =D Tycker i alla fall jag. Passade på att se World Trade Center också, den var sådär. Kunde ha varit bättre. Men trevligt hade vi. Åt blodpudding till det. Haha. Faktiskt gott. =) Pantade burkar innan dess, fick väl ihop 200 spänn. =P Snyggt jobbat. ; )

Imorgon är det häst och jobb. Thim ville med till Kalle, det får han väl då. =) Om han kan hoppa omkring där. Haha. Jobbar sen till 20, så den dagen är helt borta sen. =P

Puss!

Dagarna bara går...

Ja, dagarna bara går och går, jag gör inte så mycket. Ligger hemma med halsont och hosta. Fortfarande. Näsan rinner och öronen sprängs. Var på akuten häromdan, de sa ingenting. Bara att det inte var streptococker. Ja, för det säger ju mycket. Då kan det bara var en miljard andra saker. Virus trodde dom. Inte jag, för nu har jag haft så här i typ 3 veckor. Skitkul...

Var hos Kalle igår i alla fall. =) Han fick sig en genomkörare av mig och Veronica. Först longering, sen dressyr. Han löddrade och svettades efteråt men då var jag nöjd. =) Han är inte världens bästa i galoppen, men det ska jag se till så att han blir. =)

Puss Emelie

Skit också

Jaha, så har man fått tillbaka sjukheten då. Kan knappt prata och har asont i halsen. Näsan är också jättetäppt. Har inte tagit tempen men jag känner mig lite varm. Varför? Jag trodde det var på väg bort. =( Jag får inte vara sjuk på midsommar, det skulle vara så typiskt. Så nu gäller det alltså att kurera sig ännu bättre. Kanske ett besök hos doktorn? Tänkte göra lite honungste också. =) Borde hjälpa.

Hoppas ni andra är friska i det vackra vädret!

Puss Emelie

Nice day

Heldag med A. Åkte till stallet, red äntligen Kalle =) Vilket krutpaket!! Men så hade han ju stått ett tag. =P Tog med mig bilen hem =D =D =D En liten röd sak. Så glad. =) Åt god middag med familjen. Åkte på ICA möte. Yey. =P Skjutsat lillebror till Vallentuna i regnet. Han såg så ledsen ut. Nu sitter jag här.

Nice day alltså. =) Heldag. Mysigt. =)

Orkar inte skriva mer. =P slö jag är ; )

PUSS!!!

Regn?

Hmmm, tänkte gå till jobbet idag. Men det ser ju ut att bli regn. Inte min stil att gå till jobbet i regn. =P Antar att det blir bussen. Haha. Lite seg också, har inte vant mig riktigt vid "lov". Men det börjar smälta in att jag har tagit studenten. Och det är riktigt skönt. Börjar dock sakna alla kompisar i skolan. =( Måste börja träffa dem igen. Fest nån? Eller grillning i nån park? I'm on. =)

Ja, kanske ska man ta en power nap innan man drar sig till jobbet...? Skulle vara lite skönt faktiskt.

Puss!!

Frisk?

Nja, min feber har gått ner! =D Yeeey på det. Fick tandvärk istället. Hmm... Antar att en olycka sällan kommer ensam.

Imorgon är det en vecka sen jag tog studenten. Ska tiden gå så snabbt kommer jag snart vara 40 och fortfarande jobba på ICA och inte gjort ett dyft. Har inte gjort ett dyft den här veckan. Varit sjuk, jobbat och bara varit. Rätt skönt men ändå. Jag är ingen stillasittande tjej om man säger så. =P

Min lilla häst fick nya skor idag så nu kan man äntligen börja rida!!! Uuuuuuuuuuuunderbart! Lagom till sommarvärmen. =) Om jag nu kan bli frisk. Antar att jag får ta med min skadade lillebror till stallet i sommar, han kan ju inte göra så mycket med ett brutet ben direkt. Stackarn.

Nu borde jag göra någonting, men vill jag det? Nej. Gör jag då det? NEJ!

Love my new life. ; )

Puss Emelie

Sjuuuuk

Sitter här med feber, iiiinte roligt. hade 38,7 sist jag kollade, men jag tror den har gått ner lite, mår i alla fall lite bättre. Hade asmycket frossa i natt. Frös med två täcken. =S Usch.

Var på Vilundas slutskiva i Fredags, då mådde jag bra. Jag och Miccan röjde! =D Det var asroligt, men jag blev lite för full. =P Hade inte ätit nåt på hela dagen typ. Skivan hölls för övrigt på Fabben i Väsby, de har världens sämsta vakter! Skitdryga... Men men, in kom vi. =) Träffade massa folk från forna tider. ; ) Trevligt! =D

Nu blir det väl sängliggande ett tag till, jag hoppas att jag blir frisk tills på Tisdag då jag jobbar.

Jo, just det, min lillebrorsa Thim åkte cross i går, och bröt ett ben. =( Lårbenet, så han ligger på operation nu, eller, han kanske är klar. Men kul sommarlov för honom!!

Puss på er =)

Bilder från studenten

Lägger väl upp lite bilder från igår då. ; ) Look and enjoy!


Min dag!!! =D Uuuunderbar och oförglömlig! Tack till alla som gjorde den till det!!

Puss Emelie

För jag har tagit studeeeeeenteeeeen!

Den UNDERBARASTE dagen i mitt liv. Studenten. Igår. Det är obeskrivbart. Dagen började med champagnefrukost i Vanadislunden med alla andra treor. Två glas bubbel var bra. =) Fick ett glas av Mickes pappa. =D Så himla gulligt. Åt lite jordgubbar och typ en tugga av mina mackor. Fick inte ner mer. Bra frukost. =P
Sen bar det av till Alba Nova, stämningen var på TOPP när alla tågade dit. Vi sjöng, skränade och gjorde väsen av oss. Champagnen följde med dit också. I aulan där var det så uuuuunderbar stämning att jag inte var med om liknande. Det går verkligen inte att beskriva, men det var så himla underbart. Vår skolchef pratade i mobil och var tvungen att hålla upp den så att personen han pratade med fick ta del av det hela. Han såg väldigt nöjd ut. Lite priser delades ut också. Eric fick tre. Fan vad bra du är! Petra den gullungen fick pris för bästa projektarbete. Ingen trodde på vårat i alla fall (A).
Sen skulle vi tillbaka till klassrummet för fotografering. Det är ju obligatoriskt! =D Vi skrev i varandras mössor och David Almer tittade förbi. Trevligt, för det var länge sen. Till slut skulle vi gå upp i Vanadislunden igen för utspringet. Efter lite om och men tog vi varandra i handen och sprang nedför gången. Folk stod på sidorna hela vägen ner och det kändes som om man var värsta stjärnan. Uuuuuuuuuunderbart! Längst nere blev det en stoooor kram och studentsång och hoppandes och tjoandes. Jag grät inte! =D Men känslan är obeskrivlig. FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag letade upp mamma, mormor, Bengt, Emelie, Robin, Malin, Thim och William. Fick en massa grejs runt halsen och ett plakat. Mycket fint. ; ) Stannade inte så länge med dem, drog med Emelie till klassrummet istället så jag kunde byta om inför flaket.
Flaket var en upplevelse må jag säga! Först var vi för många så några fick hoppa av. Sen drog vi iväg med musiken på högsta volym. Det sprutade champagne, öl och cider och jag var snabbt dyngsur. Och det var inte direkt så att man fick torka, alla hällde alkohol över mig! Men guuuuud vad kul det var! Badade lite i fontänen på Sergels torg också när jag var på gång. Haha, man är inte riktigt klok. =P Tyvärr tog turen slut alldeles för snabbt, eller, alkoholen tog slut alldeles för snabbt. =P Mormor hämtade mig och Emelie och skjutsade hem oss. Där blev det mottagning och presenter och alla vänner och släktingar! Wiiiiiie!!!!! Sen slutskiva som jag inte orkar skriva om, men den var oförglömlig! Ååååååååååååh, vilken underbar dag!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEEEEEEEEENTEEEEEEEEEN!!!!!!!!!! Fy fan vad jag är bra.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dag kvar

Eeeeen liiiiiiiiiten jäääävla daaag kvaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen tar jag studenten. Imorgon!!! Sjukt!!!!!!!!!!!

Jag vet, jag upprepar mig, men det är SJUKT!!! Sjuktsjuktsjukt. Jag studenten lixom. Nej, det har inte funnits på kartan.
IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag ska jag göra det sista; tvätta bord och stolar, göra maten, fixa mig själv osv. Tur att jag får hjälp. =) Sen imorgon blir det röööööj! Hoppas jag inte är allt för förkyld då bara.

Men tänk, studenten...

So long in the sun!

Puss Emelie

Gräsklippning

Klippte gräset idag. Första gången! Skitstolt. =P Men uuuusch vad tråkigt det är... Gav upp efter 2/3 kanske, mamma fick slutföra. =P Jag pallade inte. Skitjobbigt.

Ska och jobba snart, har egentligen inte tid, måste fixa inför tisdagen och studenten! =D "Lite" roligare än att jobba. ; )

Puss i sommarvärmen!!

Fooooootball

Yeeeey, Sverige - Danmark på G. Sitter och lyssnar på musik och laddar. =P Sen blir det groggar på Bacardi Melon och sockerdricka ; ) Och så matchen förstås!!! Go Sweden. Haha.

Rock this Saturday.

Puss

Köpt häst

Köpte en häst idag. Lite oväntat men men. =P Jättefint varmblod, Kalle heter han, eller kallas. =P Han är rätt gammal, 19 år, men är jättefräsch!! NH-tränad, gått distans, hoppar, går dressyr och kan western. Inkörd dessutom. ; ) Så kul kan man nog ha. Mamma blev inte så glad. Men jag bryr mig inte. Mitt liv lixom. Nu är jag helt slut efter att ha hämtat honom. Ska sova lite efter att jag har ätit och storstädat rummet. Hmm... Ska och kolla på fotboll sen hos A. =) Trevligt

Puss i sommaren

Naglar

Gjorde mina naglar idag. =) Jättenöjd faktiskt! Det blev fransk manikyr *surprice surprice* med ett ljusrosa glittrigt lack. =D Så nu är jag redo att ta studenten. Gud vad jag är nervös och lycklig =)

Puss!!