Skola, cyklat, pluggat och hatat SL

Min måndag har sett ut på följande sätt:

* Vaknade ruskigt tidigt, 6.40

* Hade föreläsning, intressant! Folkhälsovetenskap =)

* Möte med basgruppen, taggad inför detta grupparbete

* Skit SL hem, bussen försenad, sen missade jag den i alla fall. Nästa buss sen och jag trodde att jag tappat mitt 2500 kr busskort... Kom hem till slut

* Käkade lunch alldeles för sent

* Sov till 17.40, sen ringde A och väckte mig från jobbet

* Cyklade för en gångsskull på vår motionscykel när jag insåg att det inte var några roliga klasser på SATS

* Pluggat!!

Ja, intressant va? ;-) Nu är det en blandning av saker jag bör göra; plugga, gå till förrådet och byta lås, kolla på TV, fundera ut nåt att äta (inte min starka sida...) och lite sånt. A slutar om 18 minuter så jag måste till förrådet innan dess!

Imorgon är det skola 9-16, lååångt.... Van vid 9-12 pass. Men som tur är, är folkhälsovetenskap roligt.

Tror inte jag hinner se på Män som hatar kvinnor idag heller, men det kommer fler dagar.

Puss

Systers dotters dop

Har inte sett mina storasystrar på säkert 10 år, men idag var det dags igen när S skulle döpa sin dotter i Västerhaninge. Faktiskt ett mycket lyckat återseende, jag var nervös innan.

Snart är det dags för jobb igen, stänger som vanligt. Mitt nya schema som börjar nästa vecka gör att jag inte stänger varannan lördag längre! Hur skönt som helst!

Har dragit ihop lite folk som ska komma över ikväll. Mys =)


Update

Första riktiga skoldagen på termin 2, den kunde ha varit sämre =)

Röda linjen strejkade imorse (som tur är tar inte jag den) så vi var underbart få på föreläsningen idag. Första gången vi hade en föreläsning på engelska, även om lektorn kunde svenska =) Han var duktig och tiden gick faktiskt snabbt. Vi håller på med folkhälsovetenskap och det är så intressant!

Var hos nya farbror doktorn (har bytt till Veritas, mycket bra ställe!) och konstaterades urinvägsinfektion. Jaha, det var iallafall inte bihåleinflammation OCKSÅ som jag befarade, huvudvärken var en biverkning av infektionen i kroppen. Så det blir antibiotika i 5 dagar. Den kostade bara 47 kr, amazing huh!?

Blev oerhört paff över min lön, mycket glad att jag har så pass mycket pengar över. Har nämligen bestämt mig för att ta tjänstledigt under praktikperioden v. 43 - v. 47. Och då kommer de pengarna väl till pass.

Fick också veta praktikplatserna idag, ska vara på Körsbärsgården vid Roslagstull, dvs ungefär vid skolan =) Mycket bra, eftersom jag vet hur man tar sig dit! (med snabbussen ;))

Shoppade lite i förrgår, ett par jeans från Fornarina (300 kr istället för 1200 på rean!!) och ett par jeansleggings för 200 kr. Skönt att ha till en kofta =)

Kollade till sist på Inglorious Basterds igår på bio. Mycket bra och sevärd film! Bästa på länge faktiskt. Skådisarna var fantastiska. Och Tarantino är ju en bra regissör =) Såg förresten också att Scorseses nya film snart kommer på bio, den måste jag se!!

Puss på er


Fredag på första veckan

Kom hem efter en oerhört mysig vecka i Tunisien i onsdags, packade om och åkte till Norrtälje på torsdags morgonen. Hade inspark för de nya studenterna. De verkade tycka att det var hellyckat! Och så var det ju bättre än den vi hade ;) Strålande sol, vackra omgivningar, god mat och bra musik kan göra mycket. Stannade dock inte över natten pga bihåleinflammation och urinvägsinfektion, körde hem mitt i natten 1,5 h =P Inte så kul eftersom jag var trött, men det var tur att jag hade med E, M och A annars hade jag somnat!

Idag blir det en sväng till bibblan och lite plugg. Ska nog tvätta lite mer, A gjorde mycket igår =D men det är ändå mycket kvar som ska tvättas.

Puss på er

Det sista är gjort innan skolstart och Tunisien

Var med A och handlade det sista i Täby centrum idag, dvs skolgrejer. Block, överstrykningspennor, pennor, sudd, pärm osv. Mysigt att handla sånt faktiskt! Var lite sugen på att köpa nya kläder och skor, men jag åker ju på onsdag och tänkte passa på att shoppa där. Nån slags bra shopping måste de ju ha!

Har förberett mina gamla böcker för försäljning också, tänkte dumpa dem på E imorgon eftersom att jag är i Tunisien under kursstart. ;) Får lite över 1000 kr om alla säljs! =) Behövliga pengar.

Nu ska jag pyssla med lite smått och gott innan jag går till mamma och familjen och hälsar på. Har inte sett dem på ett par veckor nu när vi har åkt om varandra.

Puss

Vecka 32 slut

Söndag v.32, de flesta går tillbaka till jobben imorgon igen. Jag själv har två veckor ledigt kvar, på onsdag drar jag till Tunisien med lovely. =)

Skolan börjar egentligen om en vecka, men jag är ju inte hemma då, så jag får läsa ikapp lite sen. Men det ska nog gå bra. Trots att jag är ett sånt kontrollfreak. Ska få E att göra allt åt mig, typ välj grupper och så ;)

Har just varit och gymmat, tänkte köra spinning + core, men pallade bara spinningen. Känner mig inte 100 % än, och jag har ju inte tränat på typ 2 månader.

Nu ska jag hitta på nåt att roa mig med resten av kvällen.

Puss

Skön lördag

Började lördagen med en promenad med E i den varma solen. Kom hem, sadlade om till bikini och drog till stranden. Nu blir det snart grillning och sen lite fest. Får se hur mycket av det jag orkar, är sliten av någon underlig anledning...

Igår:
Åt supergod middag ute med P och T, begav mig sen till B och P och drack vin på deras balkong. Trött redan vid halv två och gick hem och somnade.

Ska nog power napa lite nu om jag ska orka.

Puss

En dag på Skansen

Körde ett spinningpass sen åkte jag och A till Skansen. =) Myspys!

Nu ska jag och P och hennes kompis käka ute =)

Rumpestumpen på älgpappan   Jätteälg!   Ren =)   Oink oink   Mys   Russfölet som bet mig i armen :P   Jättekanin!   Älgko med älgbebis i bakgrunden =)   Ännu mera vy från Skansen   Mysigt med båtar!   Björnarna på Skansen   A på Skansen   Sthlm från Skansen   Det minsta vildsvinet

En dag på stan

Mådde inte så bra i morse, både psykiskt och fysiskt. Svårt att förklara varför. Stackars A fick en cranky flickvän över sig, och det blev inget Skansen för oss idag.

Istället åkte jag in till stan och träffade U. Kollade på Sommaren med Göran (halvbra, var egentligen för trött. Dessutom satt en äcklig, hostande tant bredvid mig...), kollade i affärer (köpte ett par snygga höstskor på rean!), snackade skit och promenerade. Precis vad jag behövde. =) Mådde lite bättre när jag kom hem.

Har gått upp en massa i vikt nu under sommaren (precis tvärtom mot vad jag tänkt...) så efter Tunisienresan blir det hårdträning. Tänkte börja redan imorgon lite lätt med ett 45 min spinningpass innan jag och A faktiskt ska ta oss till Skansen. =) Men som sagt, om två veckor är vardagen tillbaka och så också träningen.

Nej, nu har jag just tryckt i mig 125 g sombreros och en liten snickers. Inte bra...

Puss

Back home

Hemma igen från resan till Cypern. En resa jag behövde! Hade så underbart! Solade, badade, drack, åt och festade =) Och tog det lugnt.

Bodde en bit från allt så det blev endast hemmakvällar, men är man 8 pers behövs inte mer =) Kanske att några affärer hade varit roligt, men nu var det som det var.

Om en vecka bär det av till Tunisien, innan dess ska jag införskaffa mig en digitalkamera eftersom att min gamla har gått sönder. Sen blir det bilder här igen!

Mår dåligt idag så det blir lugnt. Ska bara fixa i lägenheten, var på IKEA igår =)

Puss