Dagen allt som allt

Hmm, ja, det blev inte som jag trodde. Jo, en vila så klart, annars klarar inte min kropp dagen. =P Men mamma ringde och tjatade om att jag skulle ta en promenad så jag tappade lusten. Och när jag väl gick med på att trippa ned till hockeyhallen för att mata lillebror med mandarin och drickyoghurt ringer K och vill gymma. Hehe. Så det blev en biltur till hallen och sen till gymmet för att träna på typ halvfart i ca en och en halv timme. Men det var roligt. K har så sjuk inställning när hon handlar att jag bara garvade. Först skulle hon köpa en sladd till digitalkameran så hon skulle kunna föra över bilder. Då rådissade hon säljaren som en äkta bitch för han försökte sälja nåt skitdyrt till henne. Sen skulle hon köpa en blåbärsbar innan träningen, så sa de att den var godast. "40 kronor" sa receptionisten. I helvete heller, var K's mening och bytte. Sååå osvenskt och sååå roligt. Jag skulle typ ha sagt "öhm, ähm, ja, det får väl gå då" eller max "hehe, jag tror jag byter, lite dyrt". Men inte K. Så rolig. =P

Ska snart till A igen, han ville vara ensam ett tag så jag fick äta middag hemma. Ensam. =P Ingen annan skulle äta som vanligt. Men det gick an. Mamma gjorde maten när jag köpte en julklapp (jag vet, lite tidigt) åt brodern min. Så det fungerade i alla fall. Ska väl gå iväg i regnet när A's älskade Cops är slut. Avskyr det där programmet. Vill inte ens se det. Usch. Han får se det själv då.

See you so long!

Puss

Uppdatering
Fick just reda på att Kalle är på foder nu. Ja. Jag som vill ha häst egentligen. =(

What a wonderful day

Solen skiner. Jag har semester. Vaknade bredvid den jag älskar. Vad mer kan man begära? Jag hoppas att det blir en underbar dag, det skulle jag behöva. Lite sol på skallen som mamma säger. Det ligger nog någonting i det att jag aldrig är ute. Men det är ju så kallt. Missade lunchens träningspass på gymmet så jag antar att det blir en promenad senare. =) Man får ju passa på!! Sen ska jag träffa S och P inne i stan. Tänk att dem åker på söndag och är borta ett år. Och E åker till USA på måndag och är borta minst ett år. Ja, man får verkligen passa på att träffa dem. På tal om det måste jag boka biljetter till mig och E på Hairspray! =D

Lite vila, en promenad och en dusch. Sen är jag nog fräsch. ; )

Puss

Tänker på studenten

Jag kollar lite på bilder från studenten. Jag kan inte låta bli att gråta. Det var så underbart, så skönt, så roligt och så, så... Så oerhört roligt bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man gör inte det varje dag. Jag har aldrig haft så roligt och jag kommer säkert aldrig ha så roligt heller. Kanske på mitt eventuella bröllop i framtiden, men jag tror inget slår studenten. Solsken, vännerna, skratten, lättnaden. Allt var så sjukt och absurt overkligt. Herregud. Jag kan inte tänka på det. Blir så rörd. Sjukt va!?

Nej, usch. Nu får jag ångest. Ska jag bara sitta på ICA eller göra någonting roligt? Jag har sån stor lust att bara säga upp mig och göra det jag vill. Men allt handlar ju om pengar. Tyvärr. Så jag härdar. Jag får tänka på min student i de svåra tiderna. Och min resa till Costa Rica. =)

Puss på er!

Semester =)

Äntligen, den första lediga veckan sen... Ja, sen jag var i alperna?! Alltså i påskas. =P Jag har jobbat heeeela sommaren. Lite tufft, jag trodde jag skulle klara det, men nu fick jag hissa den vita flaggan och ta en veckas, obetald, semester. Men vad gör man inte för att bli sitt gamla, glada jag på jobbet? =) Ja, dagarna ska väl gå åt att sova, träffa vänner, sova, gymma, sova... Kanske träffa farmor i Avesta om jag förmår mig att ringa. Jag vill, men det är så långt att åka. =P C får koppla in min bilstereo först.

Jag sitter nu här hos älskade pojkvännen, fortfarande i pyjamas, han är på jobbet och sliter. Känns lite skönt. =) Om en vecka kommer den nya katten, Sessan har jag döpt henne till, och jag längtar. =) Det ska bli så kul med en liten sötnos i lägenheten. Jag hoppas bara att A inte får nåt anfall eller så, han är ju trots allt allergisk. Hehe.

Vad mer ska man skriva här då? Mitt liv är inte direkt superintressant. =P Jag hoppas att det blir det när jag drar till, troligen, Costa Rica. Wiihooo. Om SegStefan får ärslet ur vagnen vill säga. Just nu travar livet på väldigt behagligt med min underbara A, vi har det så bra här i Väsby. Hehe. Det är bara framtidsplanerna som sabbar allt. Jag har iiiingen aning om vad jag vill bli!? Nu när högskoleprovet fuckade sig blir det aldrig veterinär eller läkare. Sjuksköterska, barnmorska, sjukgymnast, livscoach, personlig tränare? Det finns mycket halvroliga grejer, men passa någonting mig? Vi får se. Blir man sjuksköterska kan man bli så mycket mer om man vidareutbildar sig.

So long

Puss

En ny dag

Har sovit lite, var sjukt trött igår. Jag hade verkligen inte pallat att festa, tur att jag tackade nej. =) Nu saknar jag bara min älskling grymt mycket, vi har inte setts sen han gick hem från jobbet i fredags. =( Och vi gick inte ens upp tillsammans den morgonen. Så i torsdags kväll pussade jag på honom sist. Jag tror jag är beroende av honom. =P

Jag såg på "A princess diary 2, royal engagement" i går med lillebror. =) Vi lekte lite med Kiwi också, han ville mest springa omkring och göra dödshopp från soffkanten. Men det blev ingen mosad Kiwi, jag räddade honom varje gång. Jag vet att det är lite barnsligt att titta på disney/barnfilmer, men det är så lättsamt. Man behöver inte tänka så mycket, man bara rycks med i det romantiska. Den är faktiskt bra. =) Men jag är ju lite nördig också.

A ringde mig igårkväll när the guys skulle hämta pizza från Abbes. Han ska få en kattunge av sin syrra nästa måndag! Så kul! Synd bara att han är allergisk. =P Den är svart med lite vitt på underläppen. Så nu ska vi bara komma på ett namn. Förslag?

Min kväll ska spenderas med pappa, Valde, Robin och Malin hos pappsen. Vi ska ha en riktig Svenssonkväll med Bingolotto. ! =D Jag tycker att Valde ska ha en egen bingolott, pappa trodde att han skulle få bingo på en siffra då. =P Det är söta Valde det. =) Han har förresten tagit en bläckpenna och ritat på hela pappas vardagsrumsbord. Jättesött! Pappa bara skrattar. =)

Puss

Nej

Högskoleprovet gick så pissigt dåligt!!!!!

Det kändes ganska bra faktiskt, i alla fall som om jag hade gjort bättre i från mig nu än förra gången. Men nej, rättade det just. Det gick URDÅLIGT! Tänker aldrig säga vad jag fick. Inte bättre än sist i alla fall. Herregud. Nu sjönk mitt humör. Jag som nästan var på festhumör.

Jaha. Vad ska man göra av livet då? Läkare och veterinär är ju bara att skrota. Måste man vara supersmart en dag för att bli dessa yrken? Kan man inte få vara bra på andra saker.

Skitsystem.

Puss Emelie



Uppdatering.
Den dåliga dagen fortsätter. Skulle på fest hos A för att sen dra ut. Men nej, det blev fyra grabbar + en tjej jag mött snabbt en gång (inget elakt menat) och det lockar inte mig. Tyvärr. Så det blir en hemmakväll igen. Varför vill ingen ha med mig ut? Ingen ringer. Jag bara finns. Ibland. Känner mig dum och glömd. Är det ingen som vill umgås med mig? Jo, älsklingen. =) Ingen elakt mot dig, eller dina vänner, att jag inte vill komma, men det känns inte som min grej.
Så, det blir ännu lite mer chips idag. Så jag kan dränka mina sorger i nåt som man inte däckar av i alla fall. Jag kommer gå och sova så den här dagen snabbt är över.

Panic

Panikar inför högskoleprovet. Det är någon högre makt som inte vill att jag ska göra det. Först var jag, som vanligt, sent ute med att skriva ut kallelsen som man MÅSTE ha med sig. Mamma skulle göra det på jobbet. Sen sa hon att hon la den på mitt skrivbord. Men där ligger den inte. Och inte någon annanstans i huset heller. Och klockan är 22 dagen innan. Skitsmart. Då skulle grannen skriva ut ett ex åt mig. Det tog en timme. Men konstigt nog vill jag inte ge upp. Jag vill, jag SKA göra det. Oerhört otaggad, men jag ska.

Så nu är det sängen för mig. En snabb dusch bara. Och lite nedvarvning. Sen så.

Ja, om 17 timmar är det över. Det klarar jag. =)

Puss

Kommer aldrig klara det

Sitter och övar på högskoleprovet. Gjorde en liten del av engelskan, fick 2 av 5 rätt. Hur sugigt är inte det?! Jag kommer aldrig klara skitprovet. Vad ska jag göra med livet då?

Förresten, VARFÖR hatar alla datorer mig?! Antingen strular Internet eller så är datorn sjukt seg. Dagens ilands problem. I know.

Imorgon efter högskoleprovet blir det Singstar och fest. =) Får se hur mycket jag dricker, är inte särskilt peppad eftersom jag är så nervös inför dagen i morgon.

Snart är det jobb. IcaIcaIca.

Puss

För nej, det händer inte

Nej nej NEJ! Nej nej nej nej nej. Det är allt jag tänker och säger just nu. N E J ! ! ! !

Fick ett mail från volontärbyrån jag och K ska resa med. De har dubbelbokat oss så det finns bara en plats!! N E J! Det händer inte oss. Men nej! Jävla skit. Helvete. Neeeeeeeeeeeeej.

Vad i helvete ska man göra? De får fan reda upp det här. Jag frågade klart och tydligt om resan var bokad och klar nu, att de inte kunde komma sen och säga att vi inte kunde åka. Allt är klart, blev svaret. Men endock! Jävla skit. Vad säger man?! Hur kan ni!? Vi som har ställt in oss på att åka. Visst det finns andra projekt, men NEJ! Vi vill åka, ni sa det! Gaaash. Ni sa till och med på mötet inför typ 40 pers att vi just fått platserna. Vi som nästan betalade och bokade flyg och vaccinerade oss. Ni KAN inte.

Skit.

Trött och huvudvärk

Vet inte vad som händer, men jag har en sprängande huvudvärk som har hållt i sig hela dagen. Jag missade mitt och K's träningspass. =( Ville verkligen. Sen är jag sjukt trött också. Jag gissar på utarbetad, min enveckassemester kommer lägligt. Det är bara jobb tors-fre + högskoleprovet på lördag sen är jag friiii till lördag kl. 7. Då börjar det igen.

Nej, jag orkar inte skriva mer. Så trött är jag.

Puss

Möte ikväll

Ikväll ska jag och K på möte hos Volontärresor. Det ska bli spännande. =) Ringde dem nyss, vi har både kommit med!!! Så jag ska verkligen till Sydafrika den 10 mars. Eller lite innan blir det. Shit. Guuud vad glad jag är! =D Försökte ringa K men det tutar upptaget, som vanligt. =P

Har städat sovrummet och köket hos darlingen min. Asdammigt. Hehe. Orkade inte mer. Gjorde lite i vardagsrummet, men där tog det stopp. Alldeles för mycket småsaker för min smak. Plotterplotter. Men det blev i alla fall lite finare. Tänkte bara dammsuga lite nu. Och eventuellt moppa golven trots att A gjorde det för bara någon dag sedan. Vi skitar allt ner.

En liten promenad hade jag tänkt att hinna med idag. Det är ju så sjukt fint väder. Säkert jättekallt bara. Men men. Hinner ju inte träna idag. Tyvärr. Hade velat gå på Tour de France klassen. Men då är ju mötet! =D Tänkte gå på cykelpasset imorgon 11.30. Börjar inte förrens tre. =)

Nej, nu ska jag fixa klart allting. Försöka ringa K. Upptaget. =P

Puss

Bilder på mig och Kalle boy

     

1. Kalle säger Piccaboo.
2. Mina nya glasögon. Bortse från fluffet. Och finnen. Och allt utom glasögonen. Inte min bästa dag. =P
3. Min nya lugg. Är sååå nöjd! När den gör som jag vill och inte fluffar.

Nu bär det snart 100 % av till Sydafrika. Ska bara fylla i en blankett och på möte på Torsdag. Sen jävlar. =P är sååå glad! Var tvungen att träna extra hårt så alla känslor som hoppade runt blev lite lugnare. =P Hjälp, JAG i Sydafrika liksom. Tur att K ska med. =P Mamma tycker det är okej! =D Inte A, han är redan orolig. Söööötnoooos. Älskar dig. =)

Ska för övrigt till Thailand nästa jul! yeeey.

Puss

Sydafrika och glajor

De nya glasögonen har anlänt till mina ögon. C och T garvade, mamma tyckte det var fint. =) Som de flesta också har sagt, vad de egentligen tycker skiter jag i; bara jag trivs!

Pratade med K idag. Hon har bokat en resa till Sydafrika i 8 veckor som volontär på ett ridläger för handikappade barn! Coolt va?! Bara sådär. Jag funderar på att hänga med, men jag vet inte. Det är lixom inget man bestämmer över en natt. Eller?

Tittar på idol just nu för övrigt, eller, det är paus. Daniel rockar som vanligt. Evelina ÄGDE scenen! Gryymt bra idag tjejen. Du åker inte, då slutar jag titta på idol.

Ja, vad ska man säga. Livet rullar på. Älsklingen är sjuk. Trist. Jag känner mig trött, funderar på att sova, ska ju träna imorgon bitti. =)

Puss


New haircut!

Yepps, klippte mig igår. Lugg och guldlblont. =D Jättenöjd! Skulle lägga upp bilder om jag kunde. Har ingen sladd till kameran. Hehe.

Snart är det jobb till fyra. Ska väl inte somna. Är astrött. Och ska gå till jobbet i det kalla vädret. Snart kommer snön.

Puss

Aouch

Har fått väldans ont i knäna, speciellt det högra. Jag gissar på att det har någonting med att jag står så mycket på jobbet, men kan jag verkligen vara så klen? Jag antar att jag sliter för mycket för priset. Nope, jag tjänar ingenting förutom pengar och arbetslivserfarenhet på jobbet. Ingenting personligt får jag tillbaka. Men men. Jag har börjat bry mig mindre om vad kunder tycker och tänker; om de blir arga eller inte. Varför ska jag ta åt mig? Är det någon som skäller och gormar åt dig på ditt jobb?! Lägger sig folk i ditt jobb? Tror inte att de gör det lika ofta som på mitt.

Igår var det en kund som hånade mig. Skitkul. Skulle kolla portot på ett brev som en annan kund skulle skicka och enligt mig var det skrymmande (gick inte igenom ett brevinkast) men kunden visade mig att det visst gjorde det. Fine, men då börjar kunden bakom att håna mig för jag inte visste vad jag gjorde och att kunden som var "vanlig människa" gjorde mitt jobb bättre än mig som var "proffisionell". Tack för den. Orkade inte med att säga emot, men sur blev jag och jag hoppas att han märkte det. Snälla, lägg er inte i! Det handlar inte om att försöka sälja extra frimärken, det skiter jag blankt i, det handlar om att brevet ska komma fram som det ska. Jag gör bara mitt jobb. Men det tycks inte alla förstå. Skitmänniskor. Jag kan inte ta all skit bara för att jag står i kassan på ICA. Face it.

Puss från Emelie

Finally! =D

Yes, äntligen är helgen över. Jag måste vara en av få som tänker så, men det är så sant! Har jobbat 20 timmar de senaste 48 timmarna och är glad att slippa det i 10 dagar nu. Även om jag jobbar igen imorgon. Hehe. Men det är ju stängning med V så det blir nog lajbans! =D

Firar 4 månader med A idag, känns som tiden står stilla men ändå går snabbt. Är det bara fyra månader?! Jag älskar dig. =)

Sitter med en hejdundrans huvudvärk just nu. Skrikande barn på jobbet gör iiinte dagen kan jag ju säga. Varför fattar inte föräldrar (eller människor i allmänhet) att de faktiskt är på en arbetsplats när de låter ungarna skrika ut sina aggressioner? Hjälp mig, snart vet jag inte vad jag gör om inte nån får tyst på dem...

Puss på er alla denna söndag. =)

Puss

Idol på G. Yes.

Sitter och tittar på Idol. Säger bara en sak. Hade jag varit med hade jag äääägt. Haha. Glöm det. Andreas och Daniel äger. Shit, shit, SHIT! Fast jag måste säga att alla är gryyyymt bra! Har ingen som helst aning om vem som ryker idag. Kan vara vem som helst.

Vad gör jag annars då? Jo, har jobbat idag, tänkte träna, men sov till halv 2 istället. Woops. "Liite" trött. Vet inte varför. Hade världens mesigaste pass, 17-20, på jobbet. Varför??? är min fråga. Svaret? Därför antar jag. Haha. Nej, jag hoppas E tar bort dem sen. Såg lite bättre ut vecka 45 i alla fall. =) Fick för övrigt ledigt vecka 44! Ääääääntligen semester! En välbehövlig sådan. Tro mig. Lots of sleeping.

Var ute och gick med K igår. Det blev en kombo av att dansa med henne och gå själv. =P Båda var superförkylda. För mig kändes det som mina ögon skulle ploppa ur huvudet. Inte skönt. Nu är det bättre, hoppas det håller i helgen, ska nämligen jobba 7-17 lördag och söndag.

Nu fortsätter idol!

Puss

Kanelbullens dag ska firas

Yes, tänkte baka massa sköna kanelbullar idag! =D

Tänkte även hinna med att spinna med K, åka till Kalle, ta en promenad i det finfina vädret och städa lite i lägenheten. Ja, det blir en fullspäckad dag. =D Och till råga på det är jag ledig. Mmmm. =) Kan inte bli dåligt! *Peppar peppar*

Inte så mycket nytt att rapportera. Dagarna går vidare, är trött och förkyld. Men jag kämpar. Ibland måste man.

Puss

The End

Måste tyvärr lämna ut älskade Kalle på foder. Blev problem på ett plan, och det fanns inte så mycket att göra. Känns väldigt tråkigt faktiskt.

Jaha.

Nån som är intresserad av en 19 årig (väldigt ung i psyket!) varmblodsvalack på foder?

Puss Emelie